• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif mi

Arkadaşlar merhaba bundan bi hafta önce regl oldum ondan öncesinde doktora gittim ve birden fazla yumurtam oldunu ve ilişki günü önerdi şans eseri ve çok sancım vardı daha regl olmamıştım sonra da regl oldum hiç sancım olmadı bildiğiniz regl oldum ama son 2 günü kahverengi lekelenme tarzında oldum ama ilk iki günü kanamam yoğundu bi hafta geçti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı lütfen Bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏🏻
Canım bende tedavi oldum klomen ve catlatma iğnesi kullandım aşırı sancim ve ağrılarım oldu arada geliyor ve ben adet oldum şuanda 4.gunum kahverengi geliyor acaba Bende de olabilir mi yarın ben saglikocagina gidip test vereceğim sadece hamilelik değil bütün testleri isteyecgm cnm

Bilirim o heyecani ben kan verince bile duramiyodum yerimde :KK70:
Doktora da gittim hiç bi sorun yok dedi gebelik öncesi için gittim ve birden fazla yumurtan olmuş dedi bu geçtimiz ay işte ilk defa çok sancı çektim yumurtalarım çatlıyormuş ama tabi ben regl günüm de hasta oldum bi gün önce sen ilk iki günü yoğun diğer 2 gün kahverenli geldi zaten 5 gün sürüyor ay kafam karışık çok 😬 açıkcası bide ben böyle şeyleri tanıdığım insanlarla konuşmayı sevmiyorum 👊🏻

Arkadaşlar merhaba bundan bi hafta önce regl oldum ondan öncesinde doktora gittim ve birden fazla yumurtam oldunu ve ilişki günü önerdi şans eseri ve çok sancım vardı daha regl olmamıştım sonra da regl oldum hiç sancım olmadı bildiğiniz regl oldum ama son 2 günü kahverengi lekelenme tarzında oldum ama ilk iki günü kanamam yoğundu bi hafta geçti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı lütfen Bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏🏻
Hamilelik düşünüyorsan inşallah tutmuştur cnm inşallah hamile olursun cnm

Canım bende tedavi oldum klomen ve catlatma iğnesi kullandım aşırı sancim ve ağrılarım oldu arada geliyor ve ben adet oldum şuanda 4.gunum kahverengi geliyor acaba Bende de olabilir mi yarın ben saglikocagina gidip test vereceğim sadece hamilelik değil bütün testleri isteyecgm cnm
Canım ben tedavi görmedim bende hiç bir sorun yok ama sen çatlatma iğnesi olmuşsun o konuda bilgim yok ama eğer ki şüphe duyuyorsan git hemen bencede olabilir yani

Canım ben tedavi görmedim bende hiç bir sorun yok ama sen çatlatma iğnesi olmuşsun o konuda bilgim yok ama eğer ki şüphe duyuyorsan git hemen bencede olabilir yani
Aynen cnm yarın gidip vereceğim inşallah hamile olurumda sizlerle burda paylaşırım kızlar ve egerki hamile olursam eylülde 7 YIL oluyoruz eşimle ben o zaman söyleyeceğim ona tabi bekleye bilirsem 😂😂

Aynen cnm yarın gidip vereceğim inşallah hamile olurumda sizlerle burda paylaşırım kızlar ve egerki hamile olursam eylülde 7 YIL oluyoruz eşimle ben o zaman söyleyeceğim ona tabi bekleye bilirsem 😂😂
İnşallah kalırsın Canım benim benim isteğim şuan değil spora başlıyorum kesin belli olsun ona göre hareket edeyim diye acelem de yok zaten ama belli olsun yeter ki gebeliğe hazırlık 56 kiloyum işte bi 5 6 daha vereyim diyorum olursa da bu ay olsun tabi çok mutlu olurum hatta basit anlattım baya çığlık atar havaya da zıplarım☺️ 🙏🏻

İnşallah kalırsın Canım benim benim isteğim şuan değil spora başlıyorum kesin belli olsun ona göre hareket edeyim diye acelem de yok zaten ama belli olsun yeter ki gebeliğe hazırlık 56 kiloyum işte bi 5 6 daha vereyim diyorum olursa da bu ay olsun tabi çok mutlu olurum hatta basit anlattım baya çığlık atar havaya da zıplarım☺ 🙏🏻
Amin insallah cnm cnm güzel haberlerini bekliyorum 🙏😃

Back