TEKPRENSES Kûn fe yekûn Kayıtlı Üye 12 Ekim 2012 1.286 3.681 14 Mayıs 2016 Konu Sahibi Aabbcc91 #21 Safistd .!.: Aaa TEKPRENSES sen hamılemı oldun masallah nıcknden tandım hz ıbrahım ın dıası topıgındeydım bır ara tebrık ederım Bu arada knu sahıbı bende cızgıyı gremedım ama sılıkde olsa bı cızgı varsa snuc pztf cıkıyr genelde ınsallah oyledır Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla sıhhatle kucağına alacağı hayırlı sağlıklı yavrucaklar nasip etsin
Safistd .!.: Aaa TEKPRENSES sen hamılemı oldun masallah nıcknden tandım hz ıbrahım ın dıası topıgındeydım bır ara tebrık ederım Bu arada knu sahıbı bende cızgıyı gremedım ama sılıkde olsa bı cızgı varsa snuc pztf cıkıyr genelde ınsallah oyledır Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla sıhhatle kucağına alacağı hayırlı sağlıklı yavrucaklar nasip etsin
E eflin20 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Şubat 2016 572 196 16 Mayıs 2016 Konu Sahibi Aabbcc91 #22 Benmdr aynı srklfe cok silik hayal mi goruyorm dedm