Evet çok silik var gibi... canım ilişki üzerinden iki hafta geçtiyse daha ancak normal böyle olması ilişkiden sonraki iki-uç gün spermler içerde yaşamaya devam ediyor bu arada yumurta catladiysa zaten testte silik çizgi en erken 11-12 günde çıkıyor inşallah vardır sağ salim kucağınıza alırsınız istiyorsanız...Buda ikincisi. İkiside boyle. Ne diyorsunuz
Bence olumsuz gibi değil ikinci testte görünüyor çizgi...Tesekkur ederim arkadaşlar. Olumsuzu görmek istemiyorum sanirim korkuyorum kan testi yaptirmaya
Bence olumsuz gibi değil ikinci testte görünüyor çizgi...
fotoğrafta çıkmayabiliyor siz isterseniz bir kaç gün daha evde test kullanın elinizde fazla varsa ya da en güzeli hemen gidin kan verin iki gün sonrada artış varmı diye bakar sonrasında da doktora gidersinizAy insallah. İki testte de var aslinda biliyormusun ama gormek icin caba gerekiyor sanirim.
ağrım var diyerek gidersen yaparlar.Devlet hastanesi acilinde yapmiyorlar degil mi gebelik testi.
ağrım var diyerek gidersen yaparlar.ama bu kadar silikte kan testinde çok yüksek çıkmıyor 2-3 gün beklersen anca 100-150 civarı olur . p.tesi aile hekimine bile gitsen olur
Iyide niye idrar testi yaptılar ki onda belli bir koyulukta olmazsa saymıyorlar zatenDun gittim kandirdim :)) ama idrar testi yapildi. Negatif yaziyor sonucta. Negatifcikti
Iyide niye idrar testi yaptılar ki onda belli bir koyulukta olmazsa saymıyorlar zaten
Evet çok silik var gibi... canım ilişki üzerinden iki hafta geçtiyse daha ancak normal böyle olması ilişkiden sonraki iki-uç gün spermler içerde yaşamaya devam ediyor bu arada yumurta catladiysa zaten testte silik çizgi en erken 11-12 günde çıkıyor inşallah vardır sağ salim kucağınıza alırsınız istiyorsanız...
saçma idrar testi neden yapmışlar ki . hastanede idrar testi yapmamaları lazım. regl gününe ne kadar var peki?Dun gittim kandirdim :)) ama idrar testi yapildi. Negatif yaziyor sonucta. Negatifcikti
saçma idrar testi neden yapmışlar ki . hastanede idrar testi yapmamaları lazım. regl gününe ne kadar var peki?
yarın kadın doğum için randevu al öyle git doktora. doktorada gebelik testinde çift çizgi çıktı kan testi yaptırmak istiyorum dediğinde yapıyorlar. testin silik falan olayını hiç karıştırma regl tarihini sorarsa regl günlerim düzensiz 5-6 gün önce veya sonra olabiliyor dersin.Bugun ya da yarin olmam lazim. Ama bazen oynamalar oluyor. Vakti gelince tik diye saat şaşmadan olanlardan degili m. Acaba durumum nedir. Keske kanda baksalardi. İdrar da nedir yani.