Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam teşekkür ederimYani canım ben seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama bence bu sonuç negatif. Gönül pozitif olsun isterdi bence sende sıkma kendini rahat bırak stres yapma ki regl ise sökülsün çünkü bence lekelenme yerleşme kanaması olsa testte çıkardı. Bir kaç gğn daha bekle sökülmezsen doktora görün ya da kan testi ver
Merhaba benim testime de bakabilir misiniz days doctor yalancı pozitif olabiliyormuş emin olamadımYani canım ben seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama bence bu sonuç negatif. Gönül pozitif olsun isterdi bence sende sıkma kendini rahat bırak stres yapma ki regl ise sökülsün çünkü bence lekelenme yerleşme kanaması olsa testte çıkardı. Bir kaç gğn daha bekle sökülmezsen doktora görün ya da kan testi ver
Ben de bugün yaptım bende de aynı belirtiler car. İnşallah vardır bebişlerMerhaba arkadaşlar dün test yaptım böyle çıktı bugün yaptım tek çizgi cikti adetime daha 10 gün var ama kasıklarimda ağrı var bilen varmi
Eki Görüntüle 3543885
Merhaba gecikmenin 15. Günü 10. Günde kan testi negatif çıkmıştıNedir durum :) hamile misin
Hayırlısı neyse o olsun inşallah ama pek ümitli değilim açıkçasıGeç yerleşme olabilir biraz daha bekle bakalıminşallah istedığin ve beklediğin olur canım
Hamilemisiniz siz benim hala beli deil 4 gün gecikmem.oldu bugün test yaptım silik çizgi cikti yarın gidip kan vericem bakalimBen de bugün yaptım bende de aynı belirtiler car. İnşallah vardır bebişler![]()
Selam hamile degıl mısım cok ilginç sekılde adette oldum. Ve 2 gün fazladan hala adetımm 9. Gunum bugun. Igneden sanırımHamilemisiniz siz benim hala beli deil 4 gün gecikmem.oldu bugün test yaptım silik çizgi cikti yarın gidip kan vericem bakalim
Sizin durum nedir? Hamile misiniz?Hamilemisiniz siz benim hala beli deil 4 gün gecikmem.oldu bugün test yaptım silik çizgi cikti yarın gidip kan vericem bakalim
Sizin durum nedir? Hamile misiniz?
Gününüz geçmişmiydi ?Sizin durum nedir? Hamile misiniz?
Evet kan verdim.hamileyimSizin durum nedir? Hamile misiniz?
Regl tarihinin ikinci gününde daha belirgin olması beklenirdi ama yine de bilemeyiz belirtiler varsa bir beta hcg test yaptırın.Merhaba, bugün batın 2.günündeyim ama hala regl olmadım. Kasık ağrım devam etmekte. Dün gece ve bu sabah çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. Bugün ilk idrarımla bu testi yaptım. İlk 5 dkda çıkan sonuç bu. Pozitif mi bakar mısınız?
1 gün geçmiştiGününüz geçmişmiydi ?