Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, bugün batın 2.günündeyim ama hala regl olmadım. Kasık ağrım devam etmekte. Dün gece ve bu sabah çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. Bugün ilk idrarımla bu testi yaptım. İlk 5 dkda çıkan sonuç bu. Pozitif mi bakar mısınız?
Yani canım ben seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama bence bu sonuç negatif. Gönül pozitif olsun isterdi bence sende sıkma kendini rahat bırak stres yapma ki regl ise sökülsün çünkü bence lekelenme yerleşme kanaması olsa testte çıkardı. Bir kaç gğn daha bekle sökülmezsen doktora görün ya da kan testi ver
Yani canım ben seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama bence bu sonuç negatif. Gönül pozitif olsun isterdi bence sende sıkma kendini rahat bırak stres yapma ki regl ise sökülsün çünkü bence lekelenme yerleşme kanaması olsa testte çıkardı. Bir kaç gğn daha bekle sökülmezsen doktora görün ya da kan testi ver