• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif mi bakar mısınız?

incilay37

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
255
63
13
32
Merhaba, bugün batın 2.günündeyim ama hala regl olmadım. Kasık ağrım devam etmekte. Dün gece ve bu sabah çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. Bugün ilk idrarımla bu testi yaptım. İlk 5 dkda çıkan sonuç bu. Pozitif mi bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_1746.jpeg
    IMG_1746.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 224
Yani canım ben seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama bence bu sonuç negatif. Gönül pozitif olsun isterdi bence sende sıkma kendini rahat bırak stres yapma ki regl ise sökülsün çünkü bence lekelenme yerleşme kanaması olsa testte çıkardı. Bir kaç gğn daha bekle sökülmezsen doktora görün ya da kan testi ver

Yani canım ben seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama bence bu sonuç negatif. Gönül pozitif olsun isterdi bence sende sıkma kendini rahat bırak stres yapma ki regl ise sökülsün çünkü bence lekelenme yerleşme kanaması olsa testte çıkardı. Bir kaç gğn daha bekle sökülmezsen doktora görün ya da kan testi ver
Tamam teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar dün test yaptım böyle çıktı bugün yaptım tek çizgi cikti adetime daha 10 gün var ama kasıklarimda ağrı var bilen varmi
IMG_20250211_184608.jpg

Merhaba benim testime de bakabilir misiniz days doctor yalancı pozitif olabiliyormuş emin olamadım

Eklentiler

• 8C1B0676-E7E0-4638-A1F5-95090014BE83.jpeg
    8C1B0676-E7E0-4638-A1F5-95090014BE83.jpeg
    110,5 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar benım de 4 gün var sizce var mıdır gebelik?

Eklentiler

• IMG_5567.jpeg
    IMG_5567.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_5566.jpeg
    IMG_5566.jpeg
    300,8 KB · Görüntüleme: 98
Hamilemisiniz siz benim hala beli deil 4 gün gecikmem.oldu bugün test yaptım silik çizgi cikti yarın gidip kan vericem bakalim
Selam hamile degıl mısım cok ilginç sekılde adette oldum. Ve 2 gün fazladan hala adetımm 9. Gunum bugun. Igneden sanırım

Merhaba, bugün batın 2.günündeyim ama hala regl olmadım. Kasık ağrım devam etmekte. Dün gece ve bu sabah çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. Bugün ilk idrarımla bu testi yaptım. İlk 5 dkda çıkan sonuç bu. Pozitif mi bakar mısınız?
Regl tarihinin ikinci gününde daha belirgin olması beklenirdi ama yine de bilemeyiz belirtiler varsa bir beta hcg test yaptırın.

Back