- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.841
kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmm eşim dayanmamış ben gitmeden gitmiş ):):):):):):) darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmm eşim dayanmamış ben gitmeden gitmiş ):):):):):):) darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına
Hayırlı uğurlu olsun :) Kaç çıkmış değeriniz?
tebrikler canım ...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim...bana da dua edermisin...
tebrik ederim canım inan çok sevindim,çok mutlu oldum.Allah sağlıklı,sıhhatli doğmayı nasip etsin.nete girmemin tek sebebi bunun içindi,eşimi biran evvel evden göndermeye çalıştım nete girmek için,yaaaaaaa cidden çok sevindim.tekrardan tebrikler...
hala inanamıyorum yaaaaaa şuan hamileyim hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum bir an önce görsem bebeğimi
bence şunu yapma çok beklediğin bi hamilelik olduğu için üstüne durma,çok irdeleme ben korkarım sakınan göze çöp batar hesabı!!! doktor kontrolü altında yap herşeyi bu arada sana yazarken boncuk boncuk gidiyo gözyaşlarım.
Allahım kimseyi evlat yokluğu ile sınama isteyen bütün kardeşlerime nasip et..
54 çıktı daha çok küçük yeni :):) bebeğim darısı tüm isteyenlerin başına doktora gittim ondanda hamilesin kelimesini duyunca rahatladım ama şimdi bekle dur ultrosona çağırdı 10 gün sonra
canim benim cok sevindim, tebrikler...:86::118::121:
saol cemrecik valla şuan çok mutluyum :):):):
arkadaşım öncelikle tebrik ederim rabbim sorunsuz bir hamilelik versin sağsalim al kucağına bebeğini
acaba hangi marka testi kullandın? öğrenebilirmiyim
canim tedbiri mekande ferahlik vardir diyip iki gun sonra kan testini tekrarlat sen herkese soylemeden once...insallah degerin de ikiye katlanir ve seni 2013 haziran anneleri topigine postalariz:))) belki arkadan ben ve leyla da gelir, belli mi olur?
Eki Görüntüle 533630 Eki Görüntüle 533630 Eki Görüntüle 533630
Arkadaşlar bu sabah yaptığım test pozitif mi acaba bilemedimm