- 28 Aralık 2008
- 3.773
- 3
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
bence yap güzelim testi hiç belli olmaz değerlerin yüksekse 3 gün sonrada çıkar ama sabah kalkınca yap en doğru sonuç oymuş yatmadanda çok su içme seeyreltir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benimde adetim 7 gün gecikti hiç bu kadar gecikmezdi 3.gün test yaptım negatifti bi dahada yapmadım 10 gün olurda gelmezse doktora gidip kan tahlili yaptırıcam bende hiiiiiiç bi belirti yok maksimen sende belirti var mı varsa neler yazar mısın
:CüvCüv:Evet canım hamilesinn tebrik ederim:lepi:
Teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmm
Evet hamileymişim =) Kan testinde de çıkdı =)
HAYIRLI OLSUN CANIM BENİM...
belirtilerin nelerdi yazarmsın ne olur?LÜTFEN..
bunların bi çoğu çook silik..ben olsam çöpe atardım negatif diye..çook mersia.s.
Merhaba; Yeni üyeyim bugun itibariyle adetimde 6 gun gecikme var, test yaptım tek çizgi çıktı akıntı da yok adet belirtileri de ama korunmayı bıraktıktan sonra ilk ayım, spiral kullanıyordum spiral kullanımına bağlı gecikme olabiliyormu. bi de bu tek çizgilere ne kadar guvenebiliriz. Bu arada 3.5 yaşında kızım var ikinciyi dusunuyoruz :S
ewet arkaşlar bende aynı durumdayım 2 çizgi 5 dk içinde çıkmadı 20 dk falan olduğunda koyulaştı vede bayağıda koyu aranızda böyle olup hamile olanlar varmı ne olur cvp yazın
merhaba kızlar,gebelik belirtilerinin çoğunu 7 gündür yaşıyorum.bugün transferimin 11.günü yarın kanda bakılacak.bugün göğüsümdeki acı geçti ve yumuşadı.dayanamadım test yaptım.negatif.son 4 gündür herşeye rağmen korkuyordum ve başıma geldi.yarın kanda tescillenecek.neolur bir gün benimde anne olmam için dua edin.
hamişlerimizzz rabbim bebişlerinize hayırlı hayırlı kavuştursun.
ya dıptıs benimde böyle çıktı ama doktor kanda baktıgında 65.02 çıktı 4 gün sonra baktıgında ise 485 çıktı ama doktor bana sana kesin hamilesin diyemem dedi ne yapacagımı bilemiyorummm bana yardım edermisin