- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.221
tum isteyenlere banada nasip et allahimmmmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 187823 bilmiyorum netmi fotoğraflar ama yorumlarsanız sevinirim ilk kez yaptım markası predıctor..
bugün test yaptım 2 çizgi çıktı ama sabah kanda baktırıcam. mutlaka hamile miyimdir, yoksa bu testlerin yanlıs olma olasılığı nedir?bebeği çok istiyoruz, kendimi inandırmak istemiyorum, sabaha kadar beklicem artık
hamilesin cnm.
bu arada tben de hamile
hayırlı olsun ikinize de..
ancak bu testlerin güvenilirliği %70
çift çizgi çıkmazsa hamile değilsin anlamına gelmez..
ama çift çizgi çıkarsa hamilelik%99 vardır
tesekkür ederim canım, umarım bebiş gelir..bu arada 7 aylık ewliyim, soğan suyu kürü uyguladım,eğer pozitif cıkarsa yarın kanda da, soğana yorucam. ilk ay acayip akıntı yaptı adet ve kahverengi akıntı seklinde geldi. sonra ki ay cift cizgi, ilgilenenlere duyurulur
yarın kanda baktır bakalım.. Sevindim adına. Hayırlı olsun şimdiden
hamilesin cnm.
bu arada tben de hamile
hayırlı olsun ikinize de..
ancak bu testlerin güvenilirliği %70
çift çizgi çıkmazsa hamile değilsin anlamına gelmez..
ama çift çizgi çıkarsa hamilelik%99 vardır
sonucum 2 çıktı demekki yanlış test
kızlar bu sabah idrarda test yaptım ikinci çizgi diğerine göre biraz silik çıktı. 8 inde regli olmam gerekiyodu bugun ayın 10 u hala olmadım . hamilemiyim acaba çok heyecanlıyım.:2:
ece çizgiyi gördüysen mutlaka hamilesindir ben de ikinci çizgiyi ne zaman göreceğim
bir arkadaşımla telefonda konuştuk. benimde silik çizgim vardı ama kanda negatif çıktı dedi hamile olmayabilirsin dio ... umutsuzlandım. iki gün sonra tekrar test yapacağım inşallah hamileyimdir .