- 2 Ekim 2010
- 1.333
- 535
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.181
bi kaç arkadaşımda da hatalı sonuç vermişş hatta kan testinde bişe çıkmamış ama test pozitif.adet olacağın zaman pozitif çıkarabiliyormuşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
testin bozuk canım bence. çünkü daha yeni bana da öyle bişey oldu ve hamile değilim...
arkadaşım tebrik ederim. darısı hepimizin başına. ben şubatta düşük yaptım. ilk adetimi de gördüm. dün gece test yaptım 2 saat sonra silik çizği çıktı. sabah test yaptım iki saat sora yine belli belirsiz var. önce yaptığım testlerde günlerce bekletirdim :) bir şey çıkmazdı. iki farklı marka, iki test... bilmiyorum ne yapacağım...
kan testi yaptıracağım ama korkuyorum. eşim benden çok ümitleniyor. ve benden çok hayal kırıklığına uğruyor. bilmediğim bir şehirde yaşıyoruz. hastaneye onsuz gidemem, gitsem de zaten eşim hastanede... offffffff offffffffff.
Sağol canım, haftaya gideceğim. o zamana kadar da sabah akşam idrar testi yapacağım :) gitti paracıklarım :)
arkadaşım tebrik ederim. darısı hepimizin başına. ben şubatta düşük yaptım. ilk adetimi de gördüm. dün gece test yaptım 2 saat sonra silik çizği çıktı. sabah test yaptım iki saat sora yine belli belirsiz var. önce yaptığım testlerde günlerce bekletirdim :) bir şey çıkmazdı. iki farklı marka, iki test... bilmiyorum ne yapacağım...
evetttttt hamileyimmm....