- 24 Mart 2008
- 5.324
- 12
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
ya ben bunlara bakmaya bayılıyorum kızlar yaaaa inşallah bigün bende sizde hepberaber görürüz bu çizgileriiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bunlara bakmaya bayılıyorum kızlar yaaaa inşallah bigün bende sizde hepberaber görürüz bu çizgileriiii
kızlar bedne bugun yapotımm adetım gecıktı dıye ilkkes yaptım ama 1dakka bekeldım hadı olsun 2 dakka tek çizgi cıktı negatıf oldunu anladım 5dakka bekleme geregı duymadım sonucta cıksa hemen cıkardı dedım silikte olsa haksızmıyım aksı olabilirmıydıkı 2dakka azmı beklemişimkı
ewet cnmm 16,00da yaptım ya tek çizgi hemen cıktı canımmmm ne biliyim dedım ikisi aynı anda oluyor herhalde dedım.iki çizği aynı anda oluşmuyrmu ya acemıyım galıba bu konuyuda yenı duydum önce ilk cızgı sonra 2,çı oluşuyor arada boşluk oluyrmu yanıdelikafaduldenevet canım az beklemişsin bence.ben yarım saate kadar umudumu yitirmiyorum.hem bazı testlerde de en fazla yarım saat beklenmesi gerekiyo diye yazar.bence atmadıysan çöpten al bak derim.yeni mi yaptın?yada yarın tekrar yap.
evet canım az beklemişsin bence.ben yarım saate kadar umudumu yitirmiyorum.hem bazı testlerde de en fazla yarım saat beklenmesi gerekiyo diye yazar.bence atmadıysan çöpten al bak derim.yeni mi yaptın?yada yarın tekrar yap.
arkadaşlar bende az önce yaptım adetime 1 gün var ama 2 çizgi çıktı inanamadım tekrar yaptım yine 2 çizgi ama hala inanamıyorum bu testlerin yanılma ihtimali varmı