- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.041
kızlar ben hala adet olmadım sinir oluyorum belirtiler devam bugün 13 günüm hayıurlısı mevaladan inşa allah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşa allah hamilesindir bence hamilesin saha önce testlerde hiç silik çıkmamıştı diosun resmini çekip koyarsan daha iyi yardımcı oluruzmerhabalar.arkadaşlar benim adet tarihim 7 ocaktı.9 ocakta test yaptım silik çıktı ikinci çizgi çok net değildi.yarında kan testi yaptıracagım sonucu merak ediyorum:18::18: adet tarihim devamlı gecikiyordu son 3-4 aydır o yüzden endişelerim var.ama geçen aylarda yaptıgım testlerde hiç çift çizgi olmamıstı.
kızlar idrar testini ilişkiden kaç gün sonra yapmamız gerekiyor herkes adet tarihine göre baz almış da,yani adetimizie 1 hafta varken ama ilişkiye gireli 3-4 gün olmuşken idrar testi yapılırmı ?
testleremi inancaz kan testinemi anlamadım :s ben 15 gündür adet olmuyorum kistim vardı zamanında yumurtam gec catlıyomus oyle yogunumki gidip hastaneye kan veremedim test i tekrarlayamadım dogduktan sonra ogrencem galiba :s
kızlar sızınle paylasmak ıstedım bu duyguyu aslında tamda bellımı bılmıorum ben bu ay cok farklıydım hamılelık belırtılerı ve yumurtlama gunlerım tamdı.bu ay dusunmekten kafayı yıyorum ve nasıl olck acabamı?ama son 2 gun artık dedım daha takmıycam ve su anda adetıme 2 gun var ve sabah test yaptım evde 1.çizgi belırgın 2.az belırgındı.ve mutlu oldum tabıkıde hayırlısı olsun dıorum yanlıslık olabılırmı?ogleden snra kan testı yaptırcam ya ondada bı sorun cıkarsa rabbıme dua edıorum bu ay olsun bı sorun cıkmasın dıyee rabbım herkese hayırlısını versın ınanın sabır edınce ve kafaya takmayınca oluyor ben ole oldum herkese hayırlı evlat vedeersın allahım allaha emanet olun..
benim size sorum olucak lütfen yardımcı olurmusunuz...:18: adet günüm bugünle beraber 9 gün geçti.5.günü idrar testi yaptım ilk sayfadaki gibi silik çıktı ertesi gün tekrar ve ertesi gün tekrar yaptım 3 ündede aynı şekilde pozitif çıktı.6.günü kan testi yaptırdım negatif çıktı..ben sizce kan testini çok mu erken yaptırdım yoksa idrar testlerindemi bir yanlışlık var cevaplarınızı bekliyorum...lütfen:18: