- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.061
aylardır okuyorum yazdıklarınızı sitenin her satırını ezberledim belki, çok şey öğrendim ve herkesin başından geçen farklı olaylar var birbirimize burda destek olmamız çok güzel bende en sonunda yazmaya karar verdim...1 yıl önce 2,5 aylık bebeğim kalp atışı durduğu için alındı,sonrasında korunmadık dr problem yok dedi ama nisan 2010 dan beride hamile kalamadım yalnız aralık 2010 ve ocak 2011 de farklı şeyler yaşadım adetim geçiyor test yapıyorum pozitif çıkıyor ve kanama başlıyor,öncelikle testlere güveniyorum hatta ilk gebeliğimibile bu testlerden yola çıkarak öğrenmiştim,örneğin ocak ayında 6 gün geçti adetim 4 tane test yaptım hepsi pozitif çıktı farklı farklı markaları aldım ,sonra aniden kanama başladı ve o gece yine test yaptım silik çıktı ertesi sabah kanama yoğunlaştı dr gittim kan testi yaptı değer 2 çıktı kimyasal gebelik olmuş olma ihtimali var diye düşünüyorum bu ay hiç korunmadım ama kanamanın başladığı günü baz alarak yani 11 ocağı yumurtlama günümü hesapladım birer gün arayla tabiri caizse yaramazlık yaptık ve bu arada eşimin beslenmesini çok dikkatettim keçi boynuzu suyu bile içirdim ve spermlerde acayip farklılık vardı nitekim hamile kalmam için olması gereken herşeyi yaptık umut ediyorum sonuç olumlu olsun çünki 6 yıllık evliyim ve son 1 yıla kadar hep korunduk işlerimizden dolayı hep çocuğu erteledik ve şuan acayip derecede çocuğum olsun istiyorum....allah bu konuda hepimizim yüzünü güldürsün..