- 21 Mayıs 2009
- 1.640
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
kizlar yardim lütfen idrar testi yapdim , ama ilk cizgi acayip koyu ve kalin ama ikinci cizgi yok sizce nedendirrrrr ???
tek çizgi varsa hamile değilsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar yardim lütfen idrar testi yapdim , ama ilk cizgi acayip koyu ve kalin ama ikinci cizgi yok sizce nedendirrrrr ???
tek çizgi varsa hamile değilsin canım
kızlar adetime 1 gün var ve 2. çizgi silik yani en azından ben öyle görüyorum yoksa yanlışmı görüyorum siz görebildinizmi bu testte 2. çizgiyi?
gördüm bende, galiba hamilesin canım, hemen mi çıktı 2. çizgi?
testte 2. çizgiyi hafif pembe bi şekilde gördüm. bugün kan testinde negatif çıktı. adetim 3 gün geçti ne yapmalıyım kızlar. ilaç kullanmalıyım yoksa bekleyeyim mi? test bi de beta hcg nin 20 nin üzerinde olduğu zamanlar silik de olsa çıkar yazzıyorr. şaşırdım vallaa.
merhaba kızlar bende cumartesi sabahı gebelik testi yaptım ilk başta cıkmadı bende atmadım beklettım 2 saat sonra silik çizgiyi gördüm.busabah yine yaptım bukez hemen gözlegörülür silik çizgi çıktı cok heyecanlandım.adetımın gecmesıne daha 4 gün var beklemedeyim ama göğüs ve kasığımda ağrılarım varhihoyyytresminide koyuyorum fotoda daha silik ama bakarsınız belki....
canım moralını bozmak ıstemem ama bnmde ıkı aydır böyle cıkıyor ve ardından adet oluyorum. sevıncım yarıda kalıo
miray testin markasını söylermisin?