- 5 Aralık 2008
- 13.177
- 4
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
üzülme tatlım hayırlısı böyleymiş inşallah önümüzdeki ay umudunu kaybetme:teselli:negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme tatlım hayırlısı böyleymiş inşallah önümüzdeki ay umudunu kaybetme:teselli:negatif
arkadaşlar merhaba hepinize cok uzun zamandır sitemize giremiyordum isten güçten:)ama bugun mutlaka girip size birseyler sormam gerek diye düşündüm adetim gecikti 3-4 gün oldu bu sabah işe giderken gebelik testi yaptım çizgilerden biri silik.bunun bir türkçe meali var mı ya::)) hamile miyim değilmiyim yada cok mu erken test yaptım ne zaman belli olur ki:?? lütfen canlar bana cevap yazın...
yarın b tane daha yapayım diyorum test sonrada hastaneye giderim.teşekkürler fatmacım:)
yarın b tane daha yapayım diyorum test sonrada hastaneye giderim.teşekkürler fatmacım:)
s.a arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.adetim 3 gün gecikmişti. bende bugün test yaptım çift çizgi çıktı. biri biraz silik ama.sizce hamile miyim.
Beyaz cizgi dedigin ikinci cizginin olacagi yer yani orasi genelde zaten hazir duruyor eger gebelik olsa renk alirdi. Ama gözle görünür sekilde gri veya silik pembeyse gebelik olabilir isik altinda beyaz gözüküyorsa testi tekrarla
canım seni çok tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah....
darısı tüm isteyenlerin başına
merhaba soho.teşekkür ederim cevabın için.bugün kan test yaptırdım sonuç pozitif.4 haftalık hamileyimmm:)inanamıyorum hala
merhaba soho.teşekkür ederim cevabın için.bugün kan test yaptırdım sonuç pozitif.4 haftalık hamileyimmm:)inanamıyorum hala