- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
iyi geceler bende aranıza yeni katıldım benim reglime 1 hafta var ama ben bugün test yaptım ilk önce çıkmadı iki saat sonra baktım silik çizgi vardı sizce gebelik olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba arkadaşlar ben bugun test yaptım ama sonucuna 1.5 saat sonra bakabıldım ıkıncı cızgı gozle gorulur sekılde vardı ama sılıktı sızce test sonucunu degerlendırmeye almamalımıyım daha oncede test yapardım ve uzerınden 5 saat geçınce bıle o tek cızgı dısında bısey cıkmazdı sızce hamile olma ihtımalım varmı
Öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkür ederim,sitede çok yeniyim henüz mesajlaşma yöntemine alışamadım bi forumdan çıkınca tekrar aynı yeri bulamayabiliyorum.gülaycım herşey olabilir..
test yanlış olabilir.
psikolajik gecikme ooabilir
geç döllneme olabilir
gebelik olabilir
yada olmayabilir..yumutrlama gününü değerlendirince de illaki hemen olmuyor..
4 yılım evliliğimiziz..hiiiçç korunmamamıza rağmen 1 kez tuttu benim..
3 gün geçtiyse kan testi yaptır hemen..bize de haber ver
arkadaşlar merhaba ilk sayfadaki test sonucu resimlerine baktım bende bebek istiyorum ve idrar tahlilimde 2. çizgi silik bi şekilde vardı ama gözle görülebilir bir çi*zgi vardı yani neyse bi labratuara gittim bide orda bugün idrar testi yaptırayım dedim demezlermi sonuç negatif diye şok oldum neyse eve geldim bi daha aldım test ve yine sonuç 2 çizgi ama 2. çizgi yine silik çok kararsız kaldım şimdi hamilemiyim değilmiyim diye bu arada adet olmam gereken tarih 4-5 şubat olması gerekiyor ve bugün ayın 11 i yani sizce durumum nedir neden labratuarda göremedide evdeki testlerde çift çizgi çıkıyor lütfen cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar