-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.461
geçmez tabi ben bile adet günümü bekliyorum bugün silik çıktı ama tam adet günüm gelsin rahatlıcmDoktor baya olumlu konuştu ay inşallah ya bekliyorum saatler gecmio banaa
Ben de heyecanlandim Rabbim yüzünü güldürsün inşallahDoktor baya olumlu konuştu ay inşallah ya bekliyorum saatler gecmio banaa
geçmez tabi ben bile adet günümü bekliyorum bugün silik çıktı ama tam adet günüm gelsin rahatlıcm
Ben de heyecanlandim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Amin şekerim inşallah az kaldi
geçmez tabi ben bile adet günümü bekliyorum bugün silik çıktı ama tam adet günüm gelsin rahatlıcm
Hadi ya belki erken diyedirTatlım 0.23 çıktı of bu ayda olmadı agliycam şimdi doktora verdim bekliyorum
Hadi ya belki erken diyedir
umudnu kaybetme bence benim arkadasimin gec dollenme olmus adetten 8 gun sonra ancak hamile oldugu cikmis testlerdeyokbe tatlım 6 gün geçti. bide umutlandırdı doktor kalın rahim sanki hamile bir kadının rahmine bakıyorum dedi ögle umutlandım ögle umutlandım varya sonu hüsran
umudnu kaybetme bence benim arkadasimin gec dollenme olmus adetten 8 gun sonra ancak hamile oldugu cikmis testlerde
Kan da negatifim amabide gribim ilaç alıyorum ilaca başaladım negatif deince. REGL 3 günü çagrdı hormanlar için artık çocuk için doktora başvurduk. 8 aydır olmuyor diye
Ya umutlandirmak istemiyorum tabi ama benim de gec belli oldu.. yani dollenme anindan beri ilginc sekilde mide bulantilarim var.. dr a gittim heveslendirdi, hamile belirtisu vs diye.. reglime de daha 15 gun vardi yani.. dedim hemen oyle olur mu 15 gun falan var, olur olur dedi.. sonuc negatif cikti... uzulduk..
Kuzenim de ana cocuk saglikta hemsire, dedi ki belirtilerin cok benziyo, kanda hemen cikmaz bebek yeniyse dedi... dedigi de cikti... mide bulantisindan oluyordum, kbb ye falan gideyim diye düşünüyordum bekle demisti, hakli cikti..
Amacim umut vermek degil, uzulmeni istemem kiyamam sana kuxummm
Ama boyle seyler de olabiliyor demek ki..
ben bugün kan tahlili yaptırdım 28.99 çıktı sizce olabilir mi
tmm cnm inş bklmiyi çıkmış tatlım 28.99 Gebelik olabilir şekerim :) daha küçüktür. Şimdiden Hayırlı olsun İnşallah artar. 2 gün sonra Tekrar bak olurmu Şeker :)
slm kısçeler
benim adetim 11 gün geçerken yaptığım idrar testim
fotoğrafları yükleyemiyorum. hata veriyo