Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ben tirnaklarimla geldim bugüne; )) ilk ogrendigimde değerim 10.86 idi.dun minnacik kesemi gördüm 10 gün sonra kalp atisina bakacaklar. Inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir

yokbe tatlım 6 gün geçti. bide umutlandırdı doktor kalın rahim sanki hamile bir kadının rahmine bakıyorum dedi ögle umutlandım ögle umutlandım varya sonu hüsran
umudnu kaybetme bence benim arkadasimin gec dollenme olmus adetten 8 gun sonra ancak hamile oldugu cikmis testlerde

umudnu kaybetme bence benim arkadasimin gec dollenme olmus adetten 8 gun sonra ancak hamile oldugu cikmis testlerde

Kan da negatifim ama bide gribim ilaç alıyorum ilaca başaladım negatif deince. REGL 3 günü çagrdı hormanlar için artık çocuk için doktora başvurduk. 8 aydır olmuyor diye

Kan da negatifim ama bide gribim ilaç alıyorum ilaca başaladım negatif deince. REGL 3 günü çagrdı hormanlar için artık çocuk için doktora başvurduk. 8 aydır olmuyor diye

Ya umutlandirmak istemiyorum tabi ama benim de gec belli oldu.. yani dollenme anindan beri ilginc sekilde mide bulantilarim var.. dr a gittim heveslendirdi, hamile belirtisu vs diye.. reglime de daha 15 gun vardi yani.. dedim hemen oyle olur mu 15 gun falan var, olur olur dedi.. sonuc negatif cikti... uzulduk..
Kuzenim de ana cocuk saglikta hemsire, dedi ki belirtilerin cok benziyo, kanda hemen cikmaz bebek yeniyse dedi... dedigi de cikti... mide bulantisindan oluyordum, kbb ye falan gideyim diye düşünüyordum bekle demisti, hakli cikti..
Amacim umut vermek degil, uzulmeni istemem kiyamam sana kuxummm
Ama boyle seyler de olabiliyor demek ki..

Evet güzelim haklısın. şuan adet belirtim yok beklemedeyim. inşallah olurumda Tedavime Başlarım.31 Temmuzda yumurtlama günümde idrarda LH ölçen ovulasyon testi kullandım. ya Geç yumurtladım yada ovulasyon testler bozuktu.

neyse bari resimsiz anlatiim. yükleyemedim bir türlü. adetim 11 gün geçerken yaptığım testte(4 ağustos) çok ince ve belli belirsiz bir çizgi vardı. yani ben öyle görmek istedim diye düşünmüştüm. eşimde belki önceden vardı o çizgi dedi. 5 gün sonrasında tekrar yaptım bu seferde çok silik bir çizgi belirdi. yine belli belirsizdi. ama birinciye göre daha görünürdü. (resimleri yükleyebilseydim daha aydınlatıcı olurdu ama)
neyse sonra memleketten bir hafta yatılı misafirim geldi kalabalık, ne doktora gidebildim ne test yapabildim. neyse misafirler gidince yani bu p.tesi yine test yaptım gayet belirgin çift çizgi vardı. üst kısmında hafif siliklik vardı ama gerisi gayet koyuydu.
dün aile sağlığı merkezine testi aldım gittim. evt buna göre hamilesin ama bi tane de ben yapıcam dedi. oda idrar testi yaptı ve çift çizgi çıktı. en kısa zamanda doktara gidip ulturason sonucunu getir dedi. yarın inşaallah eşimle doktora gidicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…