- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.441
inşallah tatlım ya aynen 8 aydır beklioz gelsim kuzum artık bizle olsun. :) yarın Foto Atarım inşallah dahada belirir. hemen kan testine koşarımHadi hayirlisi olsun yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah tatlım ya aynen 8 aydır beklioz gelsim kuzum artık bizle olsun. :) yarın Foto Atarım inşallah dahada belirir. hemen kan testine koşarımHadi hayirlisi olsun yaaa
inşallah tatlım ya aynen 8 aydır beklioz gelsim kuzum artık bizle olsun. :) yarın Foto Atarım inşallah dahada belirir. hemen kan testine koşarım
Beni de etiketle bekliyorum haberini
allah nazardan beladan korusun ... huzurla sağlıkla kucağana alırısın insallahKizlar pozitifim kanda da
hyr cnm daha 1 hafta var adetime erken gebelik testi yaptırdım hayırlısı inşBari belli şekerim sende bnm gibisin bn kan testi yaptırıcam bugün yada yarın hala gelmedi.. günün gectimi
ay inş cnm bnmikiniz de hamilesiniz hayırlı olsun
:) maşallah diyelim ozaman. Inşallah vardır bn şimdi hastaneye gidiyorum kanda baktiricam 5 gün geçti cunkuhyr cnm daha 1 hafta var adetime erken gebelik testi yaptırdım hayırlısı inş
ikiniz de hamilesiniz hayırlı olsun
inş hayırlarla gelInşallah tatlım yaaa doktora gidiyorum kan testine dua edin ne olur
inş hayırlarla gel
haberini bekliyorumInşallah tatlım şimdi doktoruna sıra bekliyorum hastanedeyim tek Duam allahim bebeğim benimle olsun ne olur. Goruruz inşallah ultrasoda
haberini bekliyorum
sonuçç???Inşallah aykiririm hamissimm dir allahim nasip et
Tatlım girdim doktora alttan baktı dedi aşırı kalinlasma var sanki hamile kadının rahmine bakiyoeum bir kana bakalım dedi kanı verdim 5.30da çıkacak inşallahhaberini bekliyorum
hadi bklm :)Tatlım girdim doktora alttan baktı dedi aşırı kalinlasma var sanki hamile kadının rahmine bakiyoeum bir kana bakalım dedi kanı verdim 5.30da çıkacak inşallah
hadi bklm :)