Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hamilesin o zaman yeni bir gebelik 6. haftada ultrasonda görülür. Şimdi görülmez ama sen yinede başka bir dr. git görün istersen. Y harfi ile ilgili bşy diyemiyorum maalesef
cuma günü inşallah gidecegim tatlım kesesine bakacaklarmış allahım inşallah sorunsuz kazasız belasız bi gebelik olsun saglıklı sıhhatli canım sen kesede baktırdın mı

cuma günü inşallah gidecegim tatlım kesesine bakacaklarmış allahım inşallah sorunsuz kazasız belasız bi gebelik olsun saglıklı sıhhatli canım sen kesede baktırdın mı

Bana 8. hafta da git dediler dr. a ama ben dayanamdım. Başka dr. gittim. Görünmeyebilir ama bakalım dedi. Ultrasonda göründü çok şükür ama çok küçücük daha pirinç kadar bişey :-) 22. ağustosta tekrar dr. gitcem. kalp atışlarını duyarız sanırım. Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah canım

Bana 8. hafta da git dediler dr. a ama ben dayanamdım. Başka dr. gittim. Görünmeyebilir ama bakalım dedi. Ultrasonda göründü çok şükür ama çok küçücük daha pirinç kadar bişey :-) 22. ağustosta tekrar dr. gitcem. kalp atışlarını duyarız sanırım. Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah canım
bende çok istiyorum kesesi görünse içim rahatlicek kaç haftalıkken göründü kesesi canım benim sanırım 4+6 haftalık görünürmüki

bende çok istiyorum kesesi görünse içim rahatlicek kaç haftalıkken göründü kesesi canım benim sanırım 4+6 haftalık görünürmüki

4+6 haftalık yani 10 haftalıkmı oluyor. Şu haftaları karıştırıyorum :-) ben son regl tarihimden bu yana 6 haftanın içindeyim.
Fakat dr. tahmini şuan 4 haftalık falandır. Zamanla esas tarih netleşir dedi. :KK73:

4+6 haftalık yani 10 haftalıkmı oluyor. Şu haftaları karıştırıyorum :-) ben son regl tarihimden bu yana 6 haftanın içindeyim.
Fakat dr. tahmini şuan 4 haftalık falandır. Zamanla esas tarih netleşir dedi. :KK73:
4 hafta 6 günlük oluyormuş o canım yakınmış bizim tarihlerimiz tatlım kesen hangi haftada görünmüştü

Hmm anladım canım benimde 5+6 (5 hafta 6 gün) oluyor o zaman :KK66: ben dün baktırdım işte çok minikte olsa göründü benim kese ama 7. hafta da genelde daha iyi görünüyor diyorlar.

tatlım yanlişnhesaplamışım ben internettenm hspladım 5 haftalık 1 günlükmüş ay yaa artık gelişecek isşallah bebişler birde bnde ğörseydim kesesini 6. haftadada kalp sesi duyulurmuş :)

tatlım yanlişnhesaplamışım ben internettenm hspladım 5 haftalık 1 günlükmüş ay yaa artık gelişecek isşallah bebişler birde bnde ğörseydim kesesini 6. haftadada kalp sesi duyulurmuş :KK66:

Ayy aramızda 5 gün var canım :KK66: Bana dün dr. kalp atışlarını duyamayız şuan ama kese göründü dedi. 22. sinde 7 hafta olmuş olacak inşallah kalp atışlarını duyarız. Sabırsızlıkla bekliyoruz off :KK9:

Ayy aramızda 5 gün var canım :KK66: Bana dün dr. kalp atışlarını duyamayız şuan ama kese göründü dedi. 22. sinde 7 hafta olmuş olacak inşallah kalp atışlarını duyarız. Sabırsızlıkla bekliyoruz off

bebeklerimz arasında yaş farkı olmadan hatta gün farkı olan beni anlayan biriyle konuşmak çok güzel canım sizde burada yazdıkça heyecanlanıyorum kalp atışları kesesi rabbim birde sagsalim kucagımıza almak nasip etsin inşallah tatlım :)

tatlım bn birşey soracaktım size sizin mide bulantılarınız başladımı yada beliniz aşırı agrıyormu

Salı günü sırt ağrım çokı vardı. Çarşamba dr. gittim normal bir durum dedi. Son 2 gündür kasık ağrım var ve bacaklarıma vuruyor. Bel ve sırtımda da hafif ağrılar vurup duruyor. Mide bulantısı ise arada gelip geçiyor hemen bende yok diyebilirim :KK66:

Bu belirtiler herkeste farklı olabiliyormuş. Genelde bebişin saçı çıkmaya başlayınca çok mide bulantısı yaparmış. Yoğurt, süt, tuzlu şeyler bulantıya iyi geldiği için öyle durumlarda onları yemek gerekiyor. Tavsiye ederim tatlım :KK72:

Salı günü sırt ağrım çokı vardı. Çarşamba dr. gittim normal bir durum dedi. Son 2 gündür kasık ağrım var ve bacaklarıma vuruyor. Bel ve sırtımda da hafif ağrılar vurup duruyor. Mide bulantısı ise arada gelip geçiyor hemen bende yok diyebilirim :KK66:

Bu belirtiler herkeste farklı olabiliyormuş. Genelde bebişin saçı çıkmaya başlayınca çok mide bulantısı yaparmış. Yoğurt, süt, tuzlu şeyler bulantıya iyi geldiği için öyle durumlarda onları yemek gerekiyor. Tavsiye ederim tatlım :KK72:
canım bndede hiç mide bulantısı yok henüz ne bilim sırtimda aşırı bir agrıda yok sadece sabah uyandıgımda çok hafif agrıyor belim sonra geçiyor sadece sürekli gögüzlerim sızlıyor ve kasıklarımda batmalar oluyor bnde diyorum ki anormal birşeymi var sanki mide bulanmayınca sırtım belim agrımayınca bebegim sanki olmayacak gibi geliyor :KK43:

Hiç öyle düşünme herkeste farklıdır belirtiler. Benim eltim doğum yapana kadar ne ağrı çekmiş ne de midesi bulanmış. Aş bile ermemiş birşeye :) Benim bu hafta başladı ağrılarım ama göğüs ağrılarım reğlim yaklaşırken ve hamileliği öğrendikten bu yana hala sızlıyor. Dokunamıyorum ağrısından :KK43:

Hiç öyle düşünme herkeste farklıdır belirtiler. Benim eltim doğum yapana kadar ne ağrı çekmiş ne de midesi bulanmış. Aş bile ermemiş birşeye :KK66: Benim bu hafta başladı ağrılarım ama göğüs ağrılarım reğlim yaklaşırken ve hamileliği öğrendikten bu yana hala sızlıyor. Dokunamıyorum ağrısından :KK43:
inşallah tatlım ya doktora gidene kadar pimpirikli olacagım anlaşılan :) saglıklı sıhhatli olsun da içimde ister aşırı olsun ister hiçi biri olmasın yeterki içimde saglık yaşadıgını bilimm :)

inşallah tatlım ya doktora gidene kadar pimpirikli olacagım anlaşılan :KK66: saglıklı sıhhatli olsun da içimde ister aşırı olsun ister hiçi biri olmasın yeterki içimde saglık yaşadıgını bilimm :KK66:

Bende öyleyim inan salı günhü çok korktum. Bebeğime birşey olacak sandım. Çok şükür ki normal dediler. Hiç korkma bir sorun oldumu dr. git hemen :KK70:

Bende öyleyim inan salı günhü çok korktum. Bebeğime birşey olacak sandım. Çok şükür ki normal dediler. Hiç korkma bir sorun oldumu dr. git hemen :KK70:
canım çok teşekkür ediyorum içime su serptin gerçekten inşallah bi gidiimde dr a bnmde aklımdan sorular gitsin çok sagol tatlım çok sagol :)

X