Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Slm arkadaşlar aranızda yeniyim ama uzun zamandır takipteyim. Şöyle ki regl olmama 4 gün var hemen hemen. Ama bu sabah sağ kasığıma ara ara giren sancıdan bozma batmalar ki daha önce yaşamadım adet öncesi bana acaba mı dedirtti ve gecen aydan kalan gebelik testini yaptım yalnız ikinci çizgi beyaz çıktı böyle bi durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenenler varmı aranızda :KK43:

kızlar sanırım gerçekten hamileyim bu sabah ki testtim pozitif dimi ? pazartesi kan vericem eğer daha koyulaşırsa ve adetim gelmezse henüz daha kimseye söylemedim ve kesinleşinceye kadar da sölemeyi düşünmüyorum malum kimyasal gebelik ihtimali de olabilir allah herkese isteyene nasip mübarek cuma gününde $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407485193.680992.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım benim öncelikle tebrik ederim bebeğini sağlıkla k6cağına alırsın inşaallah :) bugün benim de bat tarihim de sen test yaptın mı testte çıktı mı hamile olduğun ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba sağol tatlım Amin inşallah. Ben reglm 2 gün geçti test yaptım. Silik çizgi çıkmıştı. Çok silik değildi ama. sonraki gün kan testi yaptım. Pozitif çıktı. Çok yeni daha kese oluşmamış.

kızlar sanırım gerçekten hamileyim bu sabah ki testtim pozitif dimi ? pazartesi kan vericem eğer daha koyulaşırsa ve adetim gelmezse henüz daha kimseye söylemedim ve kesinleşinceye kadar da sölemeyi düşünmüyorum malum kimyasal gebelik ihtimali de olabilir allah herkese isteyene nasip mübarek cuma günündeEki Görüntüle 1213121

hayırlı olsun gözün aydın canımmm inşallah kandada pozitifi görürsünnnn :KK16:

Bu da bugün yaptığım koyulasti sanki:) inşallah kan da görmeyi hayirlisiyla tasimayi nasip eder allah herkese nasip etsin

Eklentiler

• $1407490603849.jpg
    $1407490603849.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 245
slmlar cnm senin bat ne zaman dı benimde dündü bende de silik çizgi var umarım sağlıklı sorunsuz bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder ve tüm isteyen herkese ben kalp atışlarını duyana kadar inanamıycam heralde

Kizlar selam adetime 4 gün var bugün ilk defa test yaptim sizce nedir durum hamile miyimm ☺

Daynamadim gittm ve kan testi yaptirdim en son adetm 12temmzdu iki aydan beri 25 gunde bir oluyrdum ve bugün 28inci fun hcg 135.2 çıktı nasil sizce beklemem gerekiyor heralde daha

Kizlar selam adetime 4 gün var bugün ilk defa test yaptim sizce nedir durum hamile miyimm ☺

Hamilesin inşallah canim gözün aydin kan testi yaptir

Kizlar selamm adetime 3gun kala yaptim testi ilk defa silik gordum araya da hafta sonu girdi kan tahlili yaptiramadim:KK43: bugun yine yaptm ayni sekilde cikti.sizce pozitif olabilir mi? Pzts bat.

Eklentiler

• $1407607852387.jpg
    $1407607852387.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 186
merhaba iyi günler kızlar
ben en son 9 temmuzda regl oldum..adetim biter bitmez 1 hafta boyunca antibiyotik kullandım ve antbiyotk bitince dişiimi çektirdim..yumurtlama dönemimdede ilişkiye girdik bebegimiz olması için..şu an 2 gün gecikti adetim karnımda arada bir agrı oluşuyor son üç gündür ..acaba antibiyotik kullandıgım içinmi yoksa gebelik oluştugu içinmi geçikti ve kaç gün daha beklemeliyim kan testi için ..antibiyotik kullanımı gebeliğe engel olurmu lütfen yardımcı olur musunz teşekkürler..

buda benim bugünkü testim inşallah sağlıklıdır doktora gittim bişey gözükmedi beta hcg yapıldı yarın sonuç alıcam bat geçeli 3 gün oldu

kızlar batıma 2 gün var bu ay çok umitliydim bu sabah test yaptım negatifmi :S

Eklentiler

• CAM00343.jpg
    CAM00343.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 2.988
X