- 25 Haziran 2013
- 612
- 185
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.701
Canim allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin bizi belirsizlik olduruyo bide ben ilk bebegimi folik asit eksikligi sebebiyle kaybettim o yuzden erken onlem almak istiyorum
merhaba kızlar bır örnekte benden bu üçüncü gebelıgım olucak varsa şayet ıkıncısını kaybettım maalesef. terddüt etmemın sebebı testı ıdrara batırdığımda ılk anda kontrol cızgısıde çıkmadı ıdrar az geldı sanırım dedım pembelik oluşmuştu zemınde ıkıncı ıslatmamda c cızgısı oluştu ama yıne kop koyu bır pembe olmadı neysenasılsa pozıtıf degıl düşüncesiyle hadı bı daha ıslatayım dedım belkı daha koyulasr c cızgısı dedım ıslattım ve 15 dk bekleme üzere kadrdım toplamda yarımsaat gectı yada gecmedı baktımkı bu sekılde pozıtıf olmuş halada duruo sız nedersınız bır fıkrı olan varmı sabah tekrar test alıp yapıcam yıne silik çıkarsa sağlık ocağına gıderım dıyorum. buarada hıc belırtım yok desem yerı var.oglumda üstüne görme yasadım belırtılerım ben farkettıgımde gebelıgı cok belırgındı ıkıncı de ise testım silikti ama ondada hamıleyım diyecek kadar bır belırtım olmadı şimdi ise hem saskın hem heycanlıyım 7 ay dır bekliyorum ınsallah nasıp olmustr.
Amin canim. Insallah. O zaman gitsem mi ki dr a ben ? Folik asit kullanmiyorum cunku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hiç gecikme canım zaten hamile olmasan bile yazıyorlar
Tekrar yap canim. Onu ben de ilk gebeligimde dusugumde yasamistim. Tecrubem de yoktu benim. Test dagildi ama t de c da vardi alttan. Esim k.kan dahi vermedi fazla idrarla yapmisim mesela ben de. Sonra yeniden yaptik istendigi gibi. Cikmisti. Dene bi daha insallah vardir canim. Bi de kacinci gunun?
Sbenimde 5iydi 4_5_6calistik hayirlisi artik
Bence bebek kucuk die silik cikti umuttlandirmis gibi olmiyim ama hamile olma olasiligin yuksek canim hayirli olsun adetin gectikten sonra bidaha yap olmadi kantesti yaptir
Yarin sabaha randevu aldim. Hesaba gore 3+6 oluyorum. Degerim kac olmali ki. Dua edin ters bisey olmasin
bende 3-6-9 çalıştım
niye 3 gün atladın:44:
aslında doktorum bana 3-7-9-11 demişti ama ben rahatsızlandım o yuzden böle oldu
bende o yüzden şaşırdım hep 2 gün atlayın diyor doktorlar ben yumurtlama günlerimde hergün yaptım
banada doktor bi gun ara vermişti ama ben yapamadım tutmazsa diğer ay ara vermicem inş sen iyi yapmıssın
benimde eğer olmadıysa eylülde ovulasyon testi ile deniycem bu ay takvime göre oldu
ama nie eylül ayını beklicen ki :44:
biraz molabu ay fazla çalıştık hem yaz geli sıcakta gün aşırı ilişki olmaz
ama olar öle düşünme lütfen yaz ayında daha iyidir bak sonra canın kiraz ceker bulamazsın
kızlar karbonat testini yapan oldu mu? bugün gebelikle ilgili seylere bakarken okudum..