Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canim allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin bizi belirsizlik olduruyo bide ben ilk bebegimi folik asit eksikligi sebebiyle kaybettim o yuzden erken onlem almak istiyorum

Amin canim. Insallah. O zaman gitsem mi ki dr a ben ? Folik asit kullanmiyorum cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar bır örnekte benden bu üçüncü gebelıgım olucak varsa şayet ıkıncısını kaybettım maalesef. terddüt etmemın sebebı testı ıdrara batırdığımda ılk anda kontrol cızgısıde çıkmadı ıdrar az geldı sanırım dedım pembelik oluşmuştu zemınde ıkıncı ıslatmamda c cızgısı oluştu ama yıne kop koyu bır pembe olmadı neysenasılsa pozıtıf degıl düşüncesiyle hadı bı daha ıslatayım dedım belkı daha koyulasr c cızgısı dedım ıslattım ve 15 dk bekleme üzere kadrdım toplamda yarımsaat gectı yada gecmedı baktımkı bu sekılde pozıtıf olmuş halada duruo sız nedersınız bır fıkrı olan varmı sabah tekrar test alıp yapıcam yıne silik çıkarsa sağlık ocağına gıderım dıyorum. buarada hıc belırtım yok desem yerı var.oglumda üstüne görme yasadım belırtılerım ben farkettıgımde gebelıgı cok belırgındı ıkıncı de ise testım silikti ama ondada hamıleyım diyecek kadar bır belırtım olmadı şimdi ise hem saskın hem heycanlıyım 7 ay dır bekliyorum ınsallah nasıp olmustr.

Eklentiler

• $Fotoðraf0615.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 93
  • $Fotoðraf0616.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 89

Tekrar yap canim. Onu ben de ilk gebeligimde dusugumde yasamistim. Tecrubem de yoktu benim. Test dagildi ama t de c da vardi alttan. Esim k.kan dahi vermedi fazla idrarla yapmisim mesela ben de. Sonra yeniden yaptik istendigi gibi. Cikmisti. Dene bi daha insallah vardir canim. Bi de kacinci gunun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birazdan almaya gıdıcem ınsallah canım dedıgın gıbı ınsallah vardır haber verırım. bugün 34.günüm dün gece 23:30 gıbı yapmıştım testı. normalde pko luyum kılo verdım kıstlerım azalmıştı mart ayındaki kontrolümde üstüne gecen ay ıncır kürü yaptım tek kür olarak ıkıncı kürü yapmadım sıkıldım. sat 9 nısan ogünde 28.gündü adet olmuştum yumurtlama günümü hesaplayınca nısana ayına göre 17.gün yumurtlamışım bır gün sonrasında küre başlamışım erken gelmesınde kürün etkısı oldumu bılmıyorum ama işte bu ay da 28.gün test yaptım bişe yoktu 35.gün yaparım yoksa yoktur dıodum ondada dün dayanamayıp yapınca sonuç bu oldu.

teşekkür ederim cevabın için canım..bugün dayanamadım gittim hcg testi yaptırdım sonuç 44 çıktı.. yarın adet olmam gerekiyor normal düzende.. doktorum adetinin geçmesi gerekşi net bir cevap vermemiz için hemen ümitlenme dedi ..adet öncesi yüksek çıkabilirmiş hcg.. hamilemiyim yoksa gerçekten hcg adet öncesi diyemi arttı bilemedim ben şimdi

kızlar karbonat testini yapan oldu mu? bugün gebelikle ilgili seylere bakarken okudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…