Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kizlar net olan testim bugun yine net ikinci cizgi cikti ama onceki daha koyuydu. Yarin sabah randevum var. Neden boyledir sizce? Daha once denk geldiniz mi hic?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm karbonat testi nedir hc duymadm

Canim idrarina karbonat dokuyosun dibe cokerse gebe defilsin kabarirsa gebesin demekmis bben hic denemedim

merhaba arkadaşlar.. gündeminizi yoğun olarak takip ediyorum, reglim 1 gün gecikti, gebelik testini yaptım, 30 dk tek çizgiydi, sonra evden çıktım, döndüğümde fotoğraftaki gibiydi.. testteki süre geçtikten sonra beliren çizgi ile hamile olduğunu öğrenen olduğu gibi, hamile olmayan da varmış. tabi ki en garantisi kan testi ama, belki söyleyecekleriniz vardır, bir de kan testi yarın yaptırsam olur mu, erken mi, yarın sabah idrar testi yine yapıcam.. teşekkürler:18: $2014-05-12 19.13.02.jpg

Kizlar yarin sabah randevum var. Ogrenecwgim neyin ne oldugunu fakat bakin basima gelene... 2 gun once yaptigim tes bugun yaptigimdan bariz bisekilde daha koyuydu. Rengin acilmasi ne demek? Daha once boyle bisey yasayan oldu mu? Inaniyordum fakat artik inancim gitti sigaraya bile tekrar basladim :KK43:

Eklentiler

• $1399913779999.jpg
    $1399913779999.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 98
  • $1399913793590.jpg
    $1399913793590.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 85
normal test yaptim daha 3,4 gun var adet gunume .olsaydi cikarmiydi sizce

normal test yaptim daha 3,4 gun var adet gunume .olsaydi cikarmiydi sizce

Canim benim yukaridaki en koyu testim adetime 6-7 gun varken en az. Ama bazrn gec dollenme oluyor adet gunun bir hafta gecse bile cikmiyor. Belli olmaz yani

Tekrar yap canim. Onu ben de ilk gebeligimde dusugumde yasamistim. Tecrubem de yoktu benim. Test dagildi ama t de c da vardi alttan. Esim k.kan dahi vermedi fazla idrarla yapmisim mesela ben de. Sonra yeniden yaptik istendigi gibi. Cikmisti. Dene bi daha insallah vardir canim. Bi de kacinci gunun?

canım yaptım test silik yıne vardı cızgı saglık ocagına gıttım hemsıre var dedı yarın sabah gel zaten bu testlere göre var dedı gösterınce sabah ac gelirsen rutin kan tahlılın olur dedı gebelık ıcın. bakalım sabah gıdıcem nasıpse bırgün sonrada sonuc cıkar sanırım nasıp sanırım gebeyım dıyebılırım darısı olmayan arkadaslarımın basına öncelık hıc olmayanlara ınsallah...

Canim benim yukaridaki en koyu testim adetime 6-7 gun varken en az. Ama bazrn gec dollenme oluyor adet gunun bir hafta gecse bile cikmiyor. Belli olmaz yani

kac gunde adet oluyorsb canm

kac gunde adet oluyorsb canm

Benim duzensiz 28 di ge en ay ama 40 da oldu 22 de oldu disukten sonra. Genelde 28-32 arasi kesin oluyorum ve yarin 28. Gunum olacak

canım yaptım test silik yıne vardı cızgı saglık ocagına gıttım hemsıre var dedı yarın sabah gel zaten bu testlere göre var dedı gösterınce sabah ac gelirsen rutin kan tahlılın olur dedı gebelık ıcın. bakalım sabah gıdıcem nasıpse bırgün sonrada sonuc cıkar sanırım nasıp sanırım gebeyım dıyebılırım darısı olmayan arkadaslarımın basına öncelık hıc olmayanlara ınsallah...

Ay hadi insallah canim hakkimizda hayirlisi :KK66:

Benim duzensiz 28 di ge en ay ama 40 da oldu 22 de oldu disukten sonra. Genelde 28-32 arasi kesin oluyorum ve yarin 28. Gunum olacak

bende 26,27 degisiyor.hayirlisi neyse o olsun gulum...

X