Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Anladim canim. Tuh ya kaldim boyle o zaman. Keske daha once karar verseymisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm adet olacakms gibi sancin oluyo muydu.bunu yani sira kasiklarina arada bir bicak sapliyoms gibi keskin sanclar giriyo muydu

Cnm adet olacakms gibi sancin oluyo muydu.bunu yani sira kasiklarina arada bir bicak sapliyoms gibi keskin sanclar giriyo muydu

Kizlar yumirtamin biri buyukmus benim tedaviye basladim buyuk bi sorunmu bj ne olur yardim edin

Oluyo canim adet belirgilerimin hepsini tasiyorum zaten yazmadim aynisi diye. Yoksaki bel agrisi kasik sancisi gogus sisligi yuzustu yatamiyorum. Bacaklarim agriyor. Bunlar benim her ay olur farkli olanlari yazmistim. Ama ne enteresandir ki adet donemindeki akintimdan bile cok az akintim var. Ilk gebelik belirtilerimden de farkli.

kızlar aranızda laboquick gebelik testi kullanan var mı? adete 3 gün var test yaptım hafif silik bir çizgi çıktı, testin kendisinden mi benden mi bilemedim.:44:

Canim daha cok var bu kâdar erken cikmaz testte bikacgun daha bekle ben kendime sabirsiz diyodum sen benden beter ciktin

Bugün tekrar yaptim evde test dururken kendimi tutamıyorum silik bile cikmadi iyice umudum kalmadi ama daha 8 gün var adetine cikmamis olabilir mi sence

merhaba kizlar.. bende dayanamadim adetime 3 gun kala test aldim su certainly erken gebelik testinden.. dun aksama dogru yaptim ve cok cok silik bir cizgi cikti once 1 saat icinde netlesti.. emin olamadim bu sabah ilk idrarimla normal gebelik testlerinden yaptim.. oda 5-10 dk icinde cok ama cok silik cizgiydi 1 saat icinde cok belirginlesti silik cizgi.. sali gunu adet olmam lazim normalde adet belirtilerim coktan cikmasi lazimdi ama gebelige dair belirtilerimde yok gibi bas donmesi ve bel agrisi haricinde ki bunlari adet doneminde yasamazdim..sizce hamile olma ihtimalim varmi? yarin kan testi yaptirmaya gitsem erkenmi olur yoksa adetimin gecikmesini bekliyeyimmi?

Bence bebek kucuk die silik cikti umuttlandirmis gibi olmiyim ama hamile olma olasiligin yuksek canim hayirli olsun adetin gectikten sonra bidaha yap olmadi kantesti yaptir

Kizlar ben 23. Gunumde silik 24. Gunumde koyulasmis olarak ogrendim. Ve adetim 28-30 gun minimum. Baya erken oldu hic belli olmaz yani. Ama erken ogrenmek bence iyi degil. 3+4 um. Ve boyle bir hafta yok yani. 4. Haftadan sonra doktorlar gebelik sayiyorlar. Mesela doktora gidemiyorum. 4 hafta olmasini beklicem.

Canim allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin bizi belirsizlik olduruyo bide ben ilk bebegimi folik asit eksikligi sebebiyle kaybettim o yuzden erken onlem almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…