Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Arkadaşlar dün sabah yaptığım test 6 gün gecikmem olmuştu sonuç pozitif mi çizgi 1-2 dakika içinde çıkmıştı :26:

Eklentiler

• $20140417_093704.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 384
Pozitif gibi sankim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy inşallah canımmm. Daha kan testi yaptırmadım bir tane daha idrar testi yapsam mı ondan sonra kan versem diye düşünüyorum ama negatif çıkar diye endişeliyim inşallah dediğin gibi pozitiftir :))

Arkadaşlar dün sabah yaptığım test 6 gün gecikmem olmuştu sonuç pozitif mi çizgi 1-2 dakika içinde çıkmıştı :26:

işte benimki de aynısıydıııı :) dün sabah ve bu sabah yaptım böyle bişey gördüm sonra da kan verdim. bakalım bugün sonuçlar yetişmeyebilirmiş. saat 5e doğru bir şansımı deniycem. Allahım inşallah güzel sonuçlar alırız canım yaaa. Pozitiftir değilmi böyle oluncaaa :18:

Gebelık var gıbı canım ıkıncı cızgı sılıkte olsa cıkmıs ama sen bı daha yap bence kesınlessın kac gun gectı adetın

Adetim daha gecmedi bugün olmam gerekirdi olmadim ben bu sabah yapyim o testi biraz aceleciyim heralde umarim gelmez..:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar acilllllllllllll yardım lütfen!!! adetime iki gün kala yaptığım bi test.ilk testi yaptım,o marka(lab....) güvenilir değil dediler,iki saat sonra hem aynı marka hem de başka marka(mira...) ile yaptım testi.ikinci çizgiler hemen belirdi .daha önce de aynı marka ile test yapmıştım ama T bölümü bembeyzdı...hayal kırıklıgına uğramak ıstemıyorum,lutfen bi yorum yapın ( ha bi de şu var,fotoğrafta çok belirgin görünmüyor malesef...

Son düzenleme:

tatlım gebelik lehine gibi görünüyor adetinin geçmesini bekle testi tekrarla koyulaşması lazım 2.çizginin ben bu akşam yine yaptım koyulaşmış :)) inşallah hamilesindir gönlünce olsun herşey

tatlım gebelik lehine gibi görünüyor adetinin geçmesini bekle testi tekrarla koyulaşması lazım 2.çizginin ben bu akşam yine yaptım koyulaşmış :)) inşallah hamilesindir gönlünce olsun herşey

canım çok teşşekürler güzel dileklerin için..sanırım çizgilerin açık olma nedeni adetten önce yaptığım içindir,öyle diyorlar :)) bu ay umutlu olma nedenim,rahim filmi çektirdim ve serephone verdi doktor hiçbir sorun olmamasına rağmen.birden fazla yumurta gelişmişti,döllenme şansı yüksek demişti doktor.hayırlısı artık...senin durumun nedir,kaçıncı günündesin gecikmenin?

Son düzenleme:
hadi bakalım inşallah hamilesindir evet gecikme olmadan çok silik çıkıyor canım. Benim 9.gün bugün gecikmemin adet hünümden nir gün önce adet günümde yaptım negatif çıktı gecikmenin 7.ve 8.günü tekrar test yaptım belirgin silik çizgiyi anında gördüm üstelik gittikçe koyulaşıyoorr :)) demekki geç döllenme oldu bende :)) ben düşük yapmıştım 4 ay önce inşallah bunu kucağıma alırım sağlıkla Allah yardımcımız olsun canım :)

inşallah sağ salim kavuşursun bebişine...allah isteyen herkese nasip etsin.bende beklicem bi kaç gün,bakalım nolucak??

canım inşallah pozitif sonucu almışsındır geneld pozitif oluyormuş böyle çıkınca çok da silik değil yani gayet belli :46: [/QUOTE .!.:
canım benim kan testi sonuçları pazartesiye kaldı. hala beklemedeyim. umarım sen kesinleştirmişsindir bebişinin varlığını :) müjdeli haberini bekliyorum :)

merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum öncelikle hamileleri tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin ve bekleyenlerde bol şans ovulasyon testi yaptım bat 28 mart hala kırmızı gerç ieskisi kadar değil ama bu hala şansım varmı demek

canım bende gebelik testi yaptığımda bembeyaz çıkardı sen farklı testler yapmışsın hepsindede çıkmış kan yaptırdınm I

canım bende gebelik testi yaptığımda bembeyaz çıkardı sen farklı testler yapmışsın hepsindede çıkmış kan yaptırdınm I

canım bu testleri dün akşam,adete iki gün kala yaptım.adet günüm geçsin öyle yaptırcam artık.stresten ölcem zaten,ne yani şimdi bu var mı yok mu..kafa karıştırıcı bi durum..hayırlısı diye dua ediyorum bol bol..

cnm bence hamilesin yeni hamile kaldığın için böyle bikaçgün sonra tekrar dene daha koyulaşacaktır ilk gebeliğin mi

cnm bence hamilesin yeni hamile kaldığın için böyle bikaçgün sonra tekrar dene daha koyulaşacaktır ilk gebeliğin mi

inşallah öyledir canım ya,evet ilk olacak,şayet pozitif ise :))) adetten önce yaptım diye boyle açık renk sanırım.geçen aylarda da çok yaptım tam adet günümde ama hep bembeyaz çıkıyordu.testler ne kadar güvenilir acaba o da var tabi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…