-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.361
ne güzel sabah sabah hamile haberleri almak günaydın kızlar bende gün sayanlardanım umarım ben ve benim gibi bekleyenlerde bu güzel haberleri verebilir
daha 2 hafta var bekliyorum umut ediyorum dua ediyorum olsun istiyorum biliyorum benim gibi bekleyen sabreden bir sürü arkadaşım var burada zaman geçmiyor merakım gittikçe artıyor düşünmeyeyim diyorum forma girip bir şeyler okumayayım diyorum ama olmuyor gün içerisinde defalarca burda buluyorum kendimi her gün dua ediyorum allah ım olmayacak şeyin hayalini kurdurma bana diye nasip beklemekten sabretmekten başka çare yok veren de o alan da hakkımızda hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın hepiniz için duamdır bu
Canım çoook tebrik ederim, Allah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah :) benim de adetim 1-2 gün geçti gibi. son zamanlarda tarihler çok oynadığı için tam kestiremiyorum. bu sabah test yaptım ben de. ikinci çizgi çooook silik bi şekilde görünüyor. ilk anda belirmedi 2-3 dak içinde belirdi. ama dediğim gibi silik. içim kıpır kıpır bişey var mıdır acababir de hala adet olacakmışım gibi karnım kasıklarım. çok tedirginim. umarım gerçektir o gördüğüm
Amin canım, Allahım inşallah bizim de hayallerimizi gerçek kılar tez zamanda..
canım bende ilk anlarda sadece gölgesini görüyordum sonra böyle oldu testler inan ki bi arkadaş söylemişti orda az da olsa bir çizgi varsa hamilelik vardır ama bi daha test yap canım benim :)
umarım öylediryarın sabah tekrarlıycam testi. işte öyle gölge gibi de olunca insan halüsinasyon görmüş gibi hissediyo kendini. test de çok kaliteli bir test değil. o yüzden de umut bağlamak istemiyorum. bilmiyorum canım yaaa inşallah zaman hayırlısını getirir.
Bir hafta 10 gün geçmiştir ancak canım rabbim sana da nasip etsin katıl bana inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah canım yaa bende cumartesı yapıcam ınsallah bendede cıkar cıft cızgı
inşallah canım haber bekliyorum
Tamam canım haber ederım ınsallah testı yapınca
:) tamam kujum :)
Bugun yumurtlama gunumun 9. Gunu canım
bi kaç güne öğrenirsin canım benim
Sizce bu test bozuk mu anlamadim sanki hafif bir gölge var ya da ben yavastan hayaller görüyorum:)
Sizce bu test bozuk mu anlamadim sanki hafif bir gölge var ya da ben yavastan hayaller görüyorum:)