Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım ben daha hamıle degılım bu ay denedık bakalım adetıme bır hafta var oylesıne yaptım o takvımı eger hamıle kalmazsam ıptal edıcem benım satım 20 mart canım
6 yasında bı oglum var ve dort ay once doguma ıkı gun kala bebegım karnımda oldu sezeryan ıle dogum yaptım bu acıyı yenı bebek kullendırır dıye dusunmeye basladık rabbım verır ınsallah

alanda Rabbim verende çok zordur eminim evlat kaybı :KK43: evladına uzun ömür versin inşallah benim 19 mart canım hadi inşallah beraber tutunalım hayata :)

alanda Rabbim verende çok zordur eminim evlat kaybı :KK43: evladına uzun ömür versin inşallah benim 19 mart canım hadi inşallah beraber tutunalım hayata :)

Aynen canım rabbımıze karsı boynumuz kıldan ınce kılıctan keskın bundada vardır bır hayır ne yapalım sabredıyoruz evet gercekten cok zor canım rabbım kımseye yasatmasın senın testte cıktı demı canım bır gun varmıs aramızda ama benım bu ay ovulasyon bı hafta gec oldu canım

Aynen canım rabbımıze karsı boynumuz kıldan ınce kılıctan keskın bundada vardır bır hayır ne yapalım sabredıyoruz evet gercekten cok zor canım rabbım kımseye yasatmasın senın testte cıktı demı canım bır gun varmıs aramızda ama benım bu ay ovulasyon bı hafta gec oldu canım

sabah yine yapım test hafif pembemsi bi çizgi var bebetime varmış eczanede arkadaşlar çok güvenilir değil yazmışlar şaşkınım bilmiyorum şuan

Teşekkürler :)) pazartesi kan testi yapıp kesin sonuç almayı düşünüyorum :)

Adetim düzensizdi yani 45-50 günde falan olmaya başlamıştım doğum kontrolü bıraktıktan sonra ama bu ay o tarihin üzerine 15 gün daha geciktim. Geçen hafta test yaptığımda tek çizgi vardı 1 hafta sonra yani bugün sonuç bu şeklide :/

canım hayırlı olsun :))) belırtılerın nelerdiiii

Ikıncı cızgı varsa vardır canım olmasa cıkmaz ınsallah senınledır bebısın senın yumurtlama gunun ne zman oldu canım

martın son günlerinden nisan başına doğruydu canım ben hesaplamıyorum yumurtlama günlerimde akıntım olur onu bilirim :)

Bir polikistik overli olarak ve genç kızlığımda şuursuz bir doktorun sen istesen de bebeğin olması çok zor dese de... tam 3 yıl önce hamiş olduğumu öğrendiğim günü dün gibi hatırlıyorum, sanki başka bir boyutta yaşamaya başlamıştım. minik aşkım bugün 2 yaş 4 aylık oldu şükürler olsun ve yine bir kez daha, sanırım rabbim 2. mucizesini bağışladı bana. 2. bebişimi çook istememe rağmen, kistlerim ve düzensiz adetlerim nedeniyle konduramıyordum, adetim 1 ay geciktiği halde düzensizliğe bağlıyordum, ta ki bugün doğum kontrol hapına tekrar başlamadan önce bir test yapayım diyene kadar. Vee 2 dk içinde beliren test çizgisi, kontrol çizgisi kadar koyu değildi ama orta koyuluktaydı, gösterdiğim arkadaşlarım sen hamilesin deseler de yine de inanamadım, koşa koşa kan aldırdım vee yaklaşık 2 saat önce aldığım sonucum 706 beta hcg. çook mutluyum ama kesin emin olmak için sabah doktor randevumu aldım, inşallah rabbim hayırlısını versin ve bebiş isteyen herkese nasip etsin, Allah'tan umudunuzu hiçbir zaman kesmeyin, derim naçizane.

$IMG_20140416_132311.jpg kızlarrr

Eklentiler

• $IMG_20140416_132311.jpg
    $IMG_20140416_132311.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleme:
Bende oyle anlıyorum canım ama benım ovulasyon 8 9 nısan dı senın benden once olmus ovulasyonun ondan cıkmıstır testte canım

kızlar öncelikle hayırlı olsun inş sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. ben birşey sormak istiyorum gebelik testini ne zaman yaptınız adetten öncemi sonra mı? yada önce ise kaç gün önce yaptınız?

Kizlar merhaba oncelikle ikinci cizgisi silik olanlari ve kesin olanlari tebrik ediyorum darisi basimiza insssss:) benm bat 17si yani yarin ama ben dun sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptim ve ikinci cizgi yok gibi yani gri bi golge var sanki orda esim goremesi acaba ben hayal mi goruyorum diye okadar cok baktim ki ama her defasinda gordum pco var bende malesef adet goremiyorum ilacsiz ama bu ay kur yalmistim bikac tane ve gecen ayda olumsuz sonuclanan bi asilamam vardi acaba diyorum gec dollenme olabilir mi sizce bi sonraki testi haftaya mi yapsam o zaman kesin olur mu cok uzun yazdim ama k.bakmayin lutfenn:)

Canım hayırlı olsun yaa cok sevındım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bu testlerden yumurtlamadam kac gun sonra yaptın

Bir hafta 10 gün geçmiştir ancak canım rabbim sana da nasip etsin katıl bana inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çoook tebrik ederim, Allah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah :) benim de adetim 1-2 gün geçti gibi. son zamanlarda tarihler çok oynadığı için tam kestiremiyorum. bu sabah test yaptım ben de. ikinci çizgi çooook silik bi şekilde görünüyor. ilk anda belirmedi 2-3 dak içinde belirdi. ama dediğim gibi silik. içim kıpır kıpır bişey var mıdır acaba:KK43: bir de hala adet olacakmışım gibi karnım kasıklarım. çok tedirginim. umarım gerçektir o gördüğüm :KK43:

X