- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
slm kizlar bugün adetim 12 gün geciyodu öglen idrar testi yaptim ve 2. cizgi cıktı hala inanamiyorum yakinda hastahane olmadigi için 3 tane eczaneye sordum hepsi pozitif dedi rabbime sükürler olsun 1.5 sene oldu evleneli hic olmayacak sandim ama oldu yinede tam sevinemiyorum yarin doktora gidip kesin emin olmak istiyorum allah isteyen herkeze nasip etsin insallah
kızlar bişey soracam bilen varsa lütfen cevaplasın ,testte 2.çizgi ilk bakışta yok, çok dikkatli bakarsan ,yani ışıkta çok dikkatli bakınca var yok arası gibi,bu gördüğüm belirsiz çizgi testin kendine ait olan çizgimidir acaba????
testler belli bir süre sonra renklenme yapar
bunun nedeni idrarın kurumasıdır idrar kurudukça koyulaşır ve 2. çizginin çıkması gereken yerde gölge gibi belli belirsiz bir renk bırakır:1no2:
slm kizlar bugün adetim 12 gün geciyodu öglen idrar testi yaptim ve 2. cizgi cıktı hala inanamiyorum yakinda hastahane olmadigi için 3 tane eczaneye sordum hepsi pozitif dedi rabbime sükürler olsun 1.5 sene oldu evleneli hic olmayacak sandim ama oldu yinede tam sevinemiyorum yarin doktora gidip kesin emin olmak istiyorum allah isteyen herkeze nasip etsin insallah
Benim adetim 4 gün gecikti ve hep adet olacakmışım gibi belirtiler yaşadım. Bugün test yaptım evde, İkinci çizgi hemen çıktı.Eşime de gösterdim hatta. Ama tam olarak emin değilim yine de doktora gideceğim yarın..
adet tarihim 1 mayıstı 2 mayısta evde yapılan testten yaptım silik cizgi cıktı pazar günü tekrar yaptım daha koyuydu dün lceye kan tahlili yaptırmaya gittim ancak bizim ılcede kan tahlili yapılmadıgı için idrar yaptırdım ondada daha erken diye zayıf cıktı bu sabah yine tst yaptım hala silik nedeni nedir hamile olma ihtimalim var demi dıs gebelik olabilirmi nasıl anlasılır... yardım ederseniz sevinirim...simdiden tesekkürler
....................arkadaşım eğer il gitme gibi bir şansın varsa sabah saat 9/11 arası kan testi yapılıyormuş bende emin olamadım oyüzden 2gün sonra gidip kan testi yaptırıcam.....umarım hamileyizdiryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?