- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Selam kızlar, biz eşimle 4 aydır bebiş istiyorduk. Bu ay reglime doğru inanılmaz bir bel ağrım oldu, göğüslerimde damarlar çıktı ve nerdeyse bir haftadır sancım vardı. Ben de şüphelenip 3 gün önce test yaptım ve negatif çıktı. Birgün sonra bir daha yaptım yine negatifti. Bugün regl günümdü ama olmadım ben de son bir umutla başka bir test yaptım hemde gün ortasında. Sonuç silik de olsa pozitif çıktı. Hala belim çok ağrıyor ve sancım var. Ama hamile miyim şimdi ben. Allahım lütfen hamile olayım
Selam arkadaslar...benim 3 yila yakin cocugum olmuyor,bu ay dr clomid adli bir ilac verdi prolaktinimin yuksekliginden dolayi ve bu ilaci arastirdim kullannanlarin cogu hamile kalmis...Bende bu ilactan hamile kalanlari okuyunca cokkk heyecanlandim,ve adetim 1 aydir yok,yani heran olacagim ama gelmiyor bir turlu birde gogusler felakett sisti uzerine yatamiyorumesim test almis(benim aklima bile gelmedi test yapmak) Denedim tessti sonuc pozitif aninda ve cok belirgin.Ikimizde tam anlamiyla sevinemedik cunku ben nerdeyse adet olacagim yani o derece hissediyorum(belim,karnim,bacaklarim cok agriyor)
Hamilelikte adet olacakmis hissini duydum ama bu kadar olurmu merak ediyorum?bilenler,duyanlar ,yasayanlar....bir kac cumle yazin lutfen!
bu testlerde ovulasyondan sonra
9. gün
11.gün
12.gün
13. gün
14. günde yapılmış
dikkat ettiyseniz ovulasyondan sonraki 9. gün yani adete 5 gün kala negatif
11. ve 12. gün çok ama çok silik bir pozitif var
13. ve 14. gün gözle seçilebilinen bir çizgi mevcut:CüvCüv:
Bu testlerde ovulasyonun 10. günü yapılmaya başlanmış
Ne yazıkki ilki negatif ama umutsuzluğa yer yok bakın nasılsa çift olmuş çizgiler :asigim:
merhaba iki gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün iki çizgi çıktı ilişki ne zaman olmalı bugün 12.günüm
merhaba iki gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün iki çizgi çıktı ilişki ne zaman olmalı bugün 12.günüm
Bu silik teestler kesin pozitifmidir ya çok kafam karıştı benim:çok üzgünüm:
bu örneklerdeki mavi olan testlerin sonuncusu gibi belirgin değil fazla uffff:uhm:
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyorum ama bugün üye oldum ben mart 18 de ilişkiye girdim 23.de olmam gerekiyordu 4 gün gecikme oldu test yaptım pozitif çıktı 1 saat sonra adet oldum adetten sonra tekrar test yaptım negatif bende 10 gün sonra tekrar baktım yine negatif ama 28 yaşındayım bugüne kadar bayıldığımı hatırlamam geçen gün bayıldım halszilik üşüme titreme mide bulantısı mide kazınması uyku göbeğimin üstünde ki çizgi falan var birde karın altındaki sertlik kafam karıştı hamilemiyim değilmiyim değilsem neden ilkde pozitif çıktı ne olur bana yardımcı olun adet ime yaklaşık 10 gün var bu konuda bilginiz varmı eşimin sorunu vardı tedavi ile yapabilirdik ancak ve şimdi askerde ona çok güzel bir süpriz olacak eğer olursa ne olur cevap verin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?