- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.081
günaydın herkese birazdan hastaneye gidicem bakalım ne çıkıcak benim için dua edin
hadi hayırlısı cannımm vallahı merakla beklıyorummm sonucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese birazdan hastaneye gidicem bakalım ne çıkıcak benim için dua edin
kızlar sonuçlar saat 2:30dan sonra çıkcakmış çok heycanlıyım ve merakla bekliyorum
çoook saol cnm ya güzel msjların için allah hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla versinRabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.2saat var bol bol dua et.şimdi namazımı kılıp bende dua edicem.bekle bakalım güzel heyecanlar bunlar
kızlar sonuçlar saat 2:30dan sonra çıkcakmış çok heycanlıyım ve merakla bekliyorum
adetim 1 gün falan geçti cnm belli olurmuhayırlısı olsun canım.haberlerini bekliyoruz.adetin kaç gün geçti?
adetim 1 gün falan geçti cnm belli olurmu
kızzlaaarrr hamileyim adetim bugün 1 gün geçmişti biraz önce idrarda tes yaptım 2 dk içinde 2. çizgi pespembe oldu daha dün testi yaptığımda ikinci çizgi hayalet gibi çıkmıştı 1 gün içinde tam netleşti yani o sonradan çıkan hayalet çizgileri bende inandım şimdi yani