- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.041
slm herkese arkadaşlar varmı birileri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanamıyorum bu nasıl olur ya?bariz var çizgi silik de olsa.testin markası neydi?
slm herkese arkadaşlar varmı birileri?
burdayız canımm ..hoş geldın.. soracakların vardıı senın ..yardımcı olabılır belkı sor canım
canım zaten 10 dk sonra testi değerlendirmeyin der her testte.
slm bu kadar belirtiye rağmen hamilemisin değilmisin merak ettimyaa saçma gelıcek belkı...belkıde psikolojıktırr ama butun belırtılerı yaşadım.. şuan sıkıntım yok .. herşey normal ama sadece çok sık idrara cıkıyorum ve karnım gaz bombsı gıbı .. semsertt
bir gaz bir gaz varyaa anlatamam .. tuvaletten cıkamıyorum .. bende anlamadım.. sağ kasıgımda batma oluyordu kesınldıı..
birde göbek delıgımın altında sankı kıpırdamaalr var.. anlam vermeıyorum..içinde birşeyler gezıyor gibii
slm bu kadar belirtiye rağmen hamilemisin değilmisin merak ettim
evet sorucaklarım vardı benim adetima daha 1 gün var bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ve test aldım yaptım ikinci çizgi 15 dk sonra belli belirsiz çıktı ama ben gördüm bu ne demek anlamadımburdayız canımm ..hoş geldın.. soracakların vardıı senın ..yardımcı olabılır belkı sor canım
umarım sende bende hamileyimdir benim adet günü yarın bakalım ne olcakbende bilmiyorm canımm.. beklıyoum 5 şubat adet gunumm
evet sorucaklarım vardı benim adetima daha 1 gün var bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ve test aldım yaptım ikinci çizgi 15 dk sonra belli belirsiz çıktı ama ben gördüm bu ne demek anlamadım
gidicem yarın zaten cnm umarım güzel haberlerimi yarın veririm size dua edincanım ilk 20 dakıkadan sonra gecersızmışş sonuç.. senınkı ılk 15 dakada cıkmışş buyuk ıhtımalle hamısesın.. ama istersen yarın bır gıt kan testı yaptırr
gidicem yarın zaten cnm umarım güzel haberlerimi yarın veririm size dua edin
yaa saçma gelıcek belkı...belkıde psikolojıktırr ama butun belırtılerı yaşadım.. şuan sıkıntım yok .. herşey normal ama sadece çok sık idrara cıkıyorum ve karnım gaz bombsı gıbı .. semsertt
bir gaz bir gaz varyaa anlatamam .. tuvaletten cıkamıyorum .. bende anlamadım.. sağ kasıgımda batma oluyordu kesınldıı..
birde göbek delıgımın altında sankı kıpırdamaalr var.. anlam vermeıyorum..içinde birşeyler gezıyor gibii
slm bu kadar belirtiye rağmen hamilemisin değilmisin merak ettim
kız bu ne kadar belirti şmdiden
birzdan doğurcan nerdeyse
hiç belli olmazz anacımmm ..
aman aman 9 ay daha sık dişini anacım
yaa saçma gelıcek belkı...belkıde psikolojıktırr ama butun belırtılerı yaşadım.. şuan sıkıntım yok .. herşey normal ama sadece çok sık idrara cıkıyorum ve karnım gaz bombsı gıbı .. semsertt
bişeyler geziyo gibi değilde bende yatınca sanki göbeğimde kalp atıyomuş gibi geliyo pıt pıt pıt diye tabii ki psikolojik.büyük ihtimal o gezen ve kalp gibi atan şeyler gaz kabarcıkları
gııı harbidenn karnımda bişeler kıpırdıyorrr.. yokğsamm karnımdaa solucan mı varrr
kurtlandımm mııııı kıııııııııızzzzzz