İnşallah canımSilik çıktıysa vardr Allah in izniyle insAllah sağlıklı gebeliktir
Rabbim çok büyük bende inanmıyordum ama nasip oldu vaktini bekliyor sabır Rabb'im hayırlısıyla nasip eder insAllahBneim 2.cizgi göreceğime dair inanc kalmadi
aminRabbim çok büyük bende inanmıyordum ama nasip oldu vaktini bekliyor sabır Rabb'im hayırlısıyla nasip eder insAllah
Oyy bal damlıyor Allah razı olsun canımBence katlandisen kan testiyle teyit ettin kuzum.Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah.
Üzüldüm canım benimde basımdan dıs gebelik gecti kalp atısı tüpte baslamıstı senicok iyi anlıyorum. Ama rabbim in işi işte demekki böyle sınandık. Rabbim saglıklı Bi sekilde nasip etsin ol derse oluyorkalbi durmuştu canım kalp atışını hiç duyamadan başladığı gibi melek olmuş.Adı falan var da bir hoca isim koyarsan şefaat eder dedi diye koyduk cinsiyetini bilmiyorduk.Aradan 3 ay geçti hemen hemen, hekrar istiyoruz bakalım hayırlısıAllahım hepimize nasip etsin çift çizgileri sağlıklı bebişleri
Allahtan ümit kesilmez sabret canım o güzel duygu zamanını bekliyo demekkiBneim 2.cizgi göreceğime dair inanc kalmadi
Aaay harika bi görüntü darısı başımaaaProductor marka ile bata 3 gün kala yapmıştım. Ertesi gün kan değerim 192.3 çıkmıştı. Şimdi 13 haftalık gebeyim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sizde de var gibi geldi bana testinizden.
Eki Görüntüle 2578893
BenimKine benziyor ama ben daha bilmiyorum var mı yok muBöyleydi
Adetin kaçıncı gunuBenimKine benziyor ama ben daha bilmiyorum var mı yok mu
Normalde geçen ayı saymazsak (9 gün geç oldum) bugün adet günüm. Ama Geçen ay 28 inde oldum. Ona göre hesaplarsam da 5 gün var. Birde bu ay erken yumurtladım 10.11 i gibi. Karışık yani durum birazAdetin kaçıncı gunu
Bence Hamilesin canım hayırlı olsunmerhaba Kızlar. Biri bat’a 7 diğeri 8 gün kala olan testlerim sizce var mı bişeyler ? Kan mı versem adetimi mi beklesem kararsızım. Hamilesin diyen de var değilsin diyen de var kafam karıştı
İnşallah vardır canım kimyasal falan değildir çok erken yaptımBence Hamilesin canım hayırlı olsun
İnşAllah kuzum Rabbim sağlıkla nasip etsinİnşallah vardır canım kimyasal falan değildir çok erken yaptım
İlkinde 11nci gün ikincide 7nci günHamile olan arkadaşlar ovülasyondan ne kadar sonra gebeliğinizi öğrendiniz
Ovülasyon günümün 10. Günü test yaptım negatif artık ümidi kesebilirim o zamanİlkinde 11nci gün ikincide 7nci gün
Bence ümidini kesme ben Adetim 3 gün gecikince net Bi şekilde öğrenebildimOvülasyon günümün 10. Günü test yaptım negatif artık ümidi kesebilirim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?