- 29 Haziran 2019
- 347
- 451
- 33
İnşallah canım inşallah bir kaybım var ve kürtajdan sonra gebelik olmuyo her ay beklemede kalıyorumBence ümidini kesme ben Adetim 3 gün gecikince net Bi şekilde öğrenebildim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallah bir kaybım var ve kürtajdan sonra gebelik olmuyo her ay beklemede kalıyorumBence ümidini kesme ben Adetim 3 gün gecikince net Bi şekilde öğrenebildim
Hayır daha çıkabilir bekleyin. Özellikle belirti varsaOvülasyon günümün 10. Günü test yaptım negatif artık ümidi kesebilirim o zaman
Yok canım belirti yani adet belirtiside yok açıkcasıHayır daha çıkabilir bekleyin. Özellikle belirti varsa
Benimde Bi düşüğüm oldu ve 3 ay sonra tekrar hamile kaldım olmaz diye bişey yok canım sen dua et inşallah verir rabbimİnşallah canım inşallah bir kaybım var ve kürtajdan sonra gebelik olmuyo her ay beklemede kalıyorum
İnşallah canımmBenimde Bi düşüğüm oldu ve 3 ay sonra tekrar hamile kaldım olmaz diye bişey yok canım sen dua et inşallah verir rabbim
Ben yeni üyeyim.sitede araştırma yaparken sizin bu paylasiminizi gördüm. Klomen ve catlatma iğnesi tedavisi gördüm 2 aydır.bu ay bat ım 3 Şubat tı. Gelmeyince ertesi günü 4 ünde test yaptım. Aynı sizinki gibiydi görüntü.Ama dün adet oldum.dün gün boyu kahverengi geldi ama bugun iyice yoğun adet kanaması gibi artık.Acaba sizin bu testteki sonuç kaç dakika sonra belirdi? ??Böyleydi
BEnimki böyleydi ama ben testin gölgesi sandım sonra tekrarladıkça belirdi canımBen yeni üyeyim.sitede araştırma yaparken sizin bu paylasiminizi gördüm. Klomen ve catlatma iğnesi tedavisi gördüm 2 aydır.bu ay bat ım 3 Şubat tı. Gelmeyince ertesi günü 4 ünde test yaptım. Aynı sizinki gibiydi görüntü.Ama dün adet oldum.dün gün boyu kahverengi geldi ama bugun iyice yoğun adet kanaması gibi artık.Acaba sizin bu testteki sonuç kaç dakika sonra belirdi? ??
Haftasına göre görülüyor,beta değil deKizlar bende kan testi yaptim dün beta hcg 3569 cıktı ama karin ultrasonunda kese görün5medi![]()
Suan son adetime gore 4+5 gunluk olmaliHaftasına göre görülüyor,beta değil de![]()
7 haftada bile duymayan var, endişenmeyin hayırlı olsunSuan son adetime gore 4+5 gunluk olmali
Hayırlı olsun kan verin acilden bence varSizce var mı kızlar?
Karından 5binden sonra görülür. Vajinal baktırsaydınız görünürdü amaKizlar bende kan testi yaptim dün beta hcg 3569 cıktı ama karin ultrasonunda kese görün5medi![]()
Var gibi görünüyor. Gözünüz AydınSizce var mı kızlar?
bende gördümEki Görüntüle 2614816
Merhana 1 saattir testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var
Bu kadar belirginken genelde kanda da çıkıyor. Hakkınızda hayırlısı olsunBuda benden olsun bugün kan vericem var mi yok mu bilmiyorum![]()