Allah seni, o zaman tmm sıkıntı yok. İnşallah sağlıkla ilerlesin canım...Yok kızzz 42 cıktı42 virgül 900 yazmak istemiştim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni, o zaman tmm sıkıntı yok. İnşallah sağlıkla ilerlesin canım...Yok kızzz 42 cıktı42 virgül 900 yazmak istemiştim
![]()
İnsallah insallahAllah seni, o zaman tmm sıkıntı yok. İnşallah sağlıkla ilerlesin canım...
Kac gun geciktin kuzumİnsallah insallahdua edin nolur
2 bugünle ama gecen ay adetim beklediğim tarihten gec olmustu hesap biraz karısı o yüzdenKac gun geciktin kuzum
Kac gun geciktin kuzum
Baya net cıkmıs canım kan ver benmki silikti 42 cıktı yarın yine vercem katlanmıstır insallahKizlar bat 23 ocak bu da bugunku testim.Sizlerde durum ne.Eki Görüntüle 2579557
Benm de adetim geceli iki gün oluyorBaya net cıkmıs canım kan ver benmki silikti 42 cıktı yarın yine vercem katlanmıstır insallah
Canım seni üzmeyecekse neden kaybettin?Benim de kaybettiğim Deniz'im in testleri böyleydi ❤ Biri adetten 1 gün önce diğeri tam adet günü.2 gün sonra kan testinde de 194 çıkmıştı.Bu kadar silikte kan değeri 50 60 falan oluyor herhalde
kalbi durmuştu canım kalp atışını hiç duyamadan başladığı gibi melek olmuş.Adı falan var da bir hoca isim koyarsan şefaat eder dedi diye koyduk cinsiyetini bilmiyorduk.Aradan 3 ay geçti hemen hemen, hekrar istiyoruz bakalım hayırlısıCanım seni üzmeyecekse neden kaybettin? ❤
Bence katlandiBaya net cıkmıs canım kan ver benmki silikti 42 cıktı yarın yine vercem katlanmıstır insallah
Benimde 23 ocak ama test fln yapmadım
Silik çıktıysa vardr Allah in izniyle insAllah sağlıklı gebeliktirBenimde geglime 5 gün kala ovu testi yaptım kop koyu iki çizgi çıktı inanamadim ertesi gün yani 4 gün kala normal 5 liralik gebelik testinde silik çıktı reglime 1 gün kala yani dün yine test yaptım yine silik çıktı bugün regl olmam gerekiyordu olmadım sağlık ocağında kan testi yaptım yarın çıkacak sonuç inşallah vardır![]()