- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi Betelgeusse
-
Oldu oluck bi iiki damla kan atıversin buraya onunla tespit edelim beta hcgsiniE çizgi çift. Başlık da pozitif gebelik testi. Niye bize ultrason cihazı muamelesi yapıyosundohtura git.
Çizgi silik çıksaydı hamile derdim ama bu çizgi çok koyu ben hayır diyorumGonlunden ne kopuyor
Bence grip olmus o yuzden o kadar koyu cikmis. Gripin olunca da beta hcg yuksek cikiyorÇizgi silik çıksaydı hamile derdim ama bu çizgi çok koyu ben hayır diyorum ☝
Amim canım.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimiz belliki aynı acıları yaşamışız defalarca. Bu mübarek gece de rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin herkese hayırlısı ile evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben burda yüreği bebek diye yanan tüm kadınlara dua ediyorum çok içtenlikle. En kısa zamanda bizimde bebeklerimiz olsun.
Rabbim konu sahibinin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canim kac topike baktiysam senin testinde var
Blki gren olur diye attim cnm umit dünyası k.bkma rhtsz olmssn blliCanim kac topike baktiysam senin testinde var
Ne zqmn yaptin bat gectimi
Estafirullah rahatsiz olmadim dikkatimi cekti oyuzden yazdimBlki gren olur diye attim cnm umit dünyası k.bkma rhtsz olmssn blli
Biz Kuruma çizgisinden bile umutlanırken insanlar kabak gibi çift çizgiyi soruyor.. zor olduğundan değil maksat burda inanların canını sıkmak bence
Ben kuruma çizgisini çok net gördüm ama işte öylece kaldıBu konudan bende muzdaripim o kdr çok böyle soru çarkı artık bakmak istemiyorum görmüyor gibi ben kuruma çizgisini bile görmedim o derecedeyim ya
Ben kuruma çizgisini çok net gördüm ama işte öylece kaldı☺ Sanki çift çizgiyi hiç göremeyecek gibi hissediyorum, ama insanlar böyle net olan testleri sorunca zoruma gidiyor . Sen ne zamandır bekliyorsun ☺
Bence grip olmus o yuzden o kadar koyu cikmis. Gripin olunca da beta hcg yuksek cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?