Pozitif gebelik testi

Kızlar hamile miyim?

• Evet

OY: 23 56,1%
  • Hayır

OY: 20 48,8%

• Ankete Katılan
    41
Kızlar çizgiden kendi de bal gibi biliyor hamile olduğunu ama insan başkalarından duymak istiyor bu süreçte inanamadığı için. Aylarca olmayan çizgileri varmış gibi hayal edince olana da gerçek mi diye inanamıyor insan. Rabbim hepinize inşallah böyle net çizgiler versin inşallah

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimiz belliki aynı acıları yaşamışız defalarca. Bu mübarek gece de rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin herkese hayırlısı ile evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben burda yüreği bebek diye yanan tüm kadınlara dua ediyorum çok içtenlikle. En kısa zamanda bizimde bebeklerimiz olsun.
Rabbim konu sahibinin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amim canım. Ben hep diyorum birbirimize dua ede ede olacak inşallah.

hamilesiniz ve bunu sizde biliyorsunuz rabbim sag salim dogurup kucaguniza almayi nasip etsin ama cok ayip etmissiniz çizgi ap açık ortada ve çoğu bayanın dediği gibi kimyasalmi dış gebelikmi bunu doktorunuz cevapliycak ki sizde bunu en az burdaki bayanlar kadar biliyorsunuz yinede on yargılı olmak istemiyorum belkide sevinçten paylaştınız ama hamilemiyim diye sormanız yanlıştı

Biz Kuruma çizgisinden bile umutlanırken insanlar kabak gibi çift çizgiyi soruyor.. zor olduğundan değil maksat burda inanların canını sıkmak bence

Bu konudan bende muzdaripim o kdr çok böyle soru çarkı artık bakmak istemiyorum görmüyor gibi ben kuruma çizgisini bile görmedim o derecedeyim ya

Bu konudan bende muzdaripim o kdr çok böyle soru çarkı artık bakmak istemiyorum görmüyor gibi ben kuruma çizgisini bile görmedim o derecedeyim ya
Ben kuruma çizgisini çok net gördüm ama işte öylece kaldı Sanki çift çizgiyi hiç göremeyecek gibi hissediyorum, ama insanlar böyle net olan testleri sorunca zoruma gidiyor . Sen ne zamandır bekliyorsun

Ben hiç goremiyom nispet yapar gibi veya bilmiyo desem int baksın diyecem bu kdr da bilmemek olmaz diye düşünüyorum kimi insan bir kıl ucu bile görmek için paylasiyo anlarım gosz var nizam var denecek kıvamda hala pozitif mi diyo beni deli etti dalga mı geçiyor ya dedim kendi kendime içimden . Şafak 7 bakalım sen ne zamandır bekliyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…