• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif gebelik testi

Kızlar hamile miyim?

• Evet

OY: 23 56,1%
  • Hayır

OY: 20 48,8%

• Ankete Katılan
    41
Kızlar cidden özür dilerim, üzdüysem ya da kırdıysam yalnız bundan 5 ay evvel de aynı şekilde testte çıktı fakat kanda negatif çıktı. Neden kan testi vermiyorsun demişsiniz şu anda şehir dışındayım Corona muhabbetinden bilmediğim bir yerde hastaneye gitmek istemedim. Amacım kimseyi kırmak, nispet yapmak asla değil. Ki bu süreçleri çok ağır şekilde yaşadım. Yine de üzdüysem özür dilerim. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Kızlar cidden özür dilerim, üzdüysem ya da kırdıysam yalnız bundan 5 ay evvel de aynı şekilde testte çıktı fakat kanda negatif çıktı. Neden kan testi vermiyorsun demişsiniz şu anda şehir dışındayım Corona muhabbetinden bilmediğim bir yerde hastaneye gitmek istemedim. Amacım kimseyi kırmak, nispet yapmak asla değil. Ki bu süreçleri çok ağır şekilde yaşadım. Yine de üzdüysem özür dilerim. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Kimyasal da bildiğim kadarı ile bu kadar koyu olmuyor inşallahhh sağlıklıdır.. Şahsen kendi adıma konuşayım 3.5 yıldır evlat hasreti ike yanıyorum tüm tedavileri denedim sonuç sıfır nispet yapar mı herkes çift çizgi paylaşıp hamilemiyim diyor aldıpınız testin açıklamasını okusanız anlarsınız ki test yapıp bunu bilmeyen yoktur ya bizi çıldırtmaya çalışıyorsunuz ya boşu boşuna ban yedirtmek için komplo 😠😠

Burda silik çizgi görmek için bile o kadar uğraşan insan var ki sen bu kadar koyu çizgiyi atıp sorunca olmuyor.Çünkü teste göre sende biliyorsun ki hamilesin. Biz burda kan testi yapamayız,ultrasondan da bakamayız.

Canim gercekten yasadigin durumu bilemeyiz .kimyasal olup olmadigini bilemeyiz ama orda iki cizgi kabak gibi belli biz ona yorum yapiyoruz . Sen de testin pozitif oldugunu bildigin halde atmissin buraya . Ben 2 yillik evliyim hicbir sekilde hamile kalamadim her ay doktorlardayim su atiigin POZITIF testi gorebilmek icin .. en son gecen ay tup bebek yaptirdim .yinee o POZITIF testi goremedim .. ben bunu görünce gercekten cildirdim .. doğal olarak dalgaya aliyorum sizi. KAN VERENE KADAR HAMILESIN IŞTE..

Back