• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif düşünceyle istediğini elde edebilenler?

tatyana35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
320
8
96
İzmir
Kızlar merhaba. ben özellikle buaralar sürekli kişisel gelişim kitapları okuyorum. sebebi tabi ki istemediğim yönde giden hayatım! yanlış kararlar alıp istemediğim yönlere gitmeye başlayınca buna bir dur demeliydim!

Her neyse, okuduğum kitaplardan çok şey çıkardım sayılır. denemelere kalkıştım ancak belli bir zaman sonra olumlu düşünmek bile beni yormaya başladı. gerçekten de olaylara olumsuz bakmak daha kolayımıza geliyor. bazen hatta çoğu zaman kendimizi salıveriyoruz. ancak olumlu düşündüğüm zaman gerçekten bişileri başardığımı farkettim.

Her olaya gülümsemek bana saçma gelip aşırı yorduğundan daha basit çözümlere kaçma yollarını araştırdım. mesela sürekli aklımla olumlu cümleler kuramadığım için en azından olmasını dilediğim şeylere bakabilirdim.

Artık istediğim şeylerin resimlerine bakmaya başlıcam böylece hayal kurmak daha kolay olur heralde. gelişimleri de yazmaya devam ederim.

Eğer sizin de olumlu düşünceyle başardığınız olaylar varsa burda paylaşalım. bişileri başarırken izlediğiniz yollar başkalarına ışık tutabilir!

Teşekkürler:)

Kızlar merhaba. ben özellikle buaralar sürekli kişisel gelişim kitapları okuyorum. sebebi tabi ki istemediğim yönde giden hayatım! yanlış kararlar alıp istemediğim yönlere gitmeye başlayınca buna bir dur demeliydim!

Her neyse, okuduğum kitaplardan çok şey çıkardım sayılır. denemelere kalkıştım ancak belli bir zaman sonra olumlu düşünmek bile beni yormaya başladı. gerçekten de olaylara olumsuz bakmak daha kolayımıza geliyor. bazen hatta çoğu zaman kendimizi salıveriyoruz. ancak olumlu düşündüğüm zaman gerçekten bişileri başardığımı farkettim.

Her olaya gülümsemek bana saçma gelip aşırı yorduğundan daha basit çözümlere kaçma yollarını araştırdım. mesela sürekli aklımla olumlu cümleler kuramadığım için en azından olmasını dilediğim şeylere bakabilirdim.

Artık istediğim şeylerin resimlerine bakmaya başlıcam böylece hayal kurmak daha kolay olur heralde. gelişimleri de yazmaya devam ederim.

Eğer sizin de olumlu düşünceyle başardığınız olaylar varsa burda paylaşalım. bişileri başarırken izlediğiniz yollar başkalarına ışık tutabilir!

Teşekkürler:)

Güzel bir konu olmuş;)
Hayatınla ilgili verdiğin kararlarda basit çözümler aldığın için belkide pozitif düşünemiyorsun ve bulundukların,sahip oldukların yetmiyor sana.
Çok klişedir hani "zor olanı seviyor insan her defa.."zor olanın bize gitrdikleri güçlü değerleri...Güçlü bağları...Uzak ama adım attıkça kısalan mesafeler neticesinde,sabırla,hırsla,azimle,istekle bitirilen yolun vereceği haz paha biçilemez canım=)

ahh ahh artık üşengeçlikten olumlu düşünmek bile zor gelir oldu:) en azından biyerden başlamak için basit yolları deniyorum ki ilerde başardığım zaman o zor gelenleri çoktan yapmış olurum.

ahh ahh artık üşengeçlikten olumlu düşünmek bile zor gelir oldu:) en azından biyerden başlamak için basit yolları deniyorum ki ilerde başardığım zaman o zor gelenleri çoktan yapmış olurum.[/QUOT

Biyerden başlıyor olman güzel.Birde en güzel olan ne biliyormusun,ne olduğunu bilmen,neyi istediğini bilmen,neyin seni mutlu edeceğini bilmen.Ben senin bişeyler başaracağına inanıyorum canım,merak ettim bölümün ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
ah ah bir de ben başlasam buna, ben direkt olumsuz yönüne bakarım o kdar kolay ki bunu yapmak kendimi bu yönden zora sokamıyorum :( beden işi olsa sorun yok

ah ah bir de ben başlasam buna, ben direkt olumsuz yönüne bakarım o kdar kolay ki bunu yapmak kendimi bu yönden zora sokamıyorum :( beden işi olsa sorun yok

bende bunu düzeltmek için resimlere bakmaya başlıcam:) bunu okuduğum bi kitapta görmüştüm kadın bi mutluluk kutusu yapıyo kendine istediklerini içine koyuyo onlara sürekli bakıyo ve gerçketen sahip oluyo. bu anlattığım the secret kitabında da geçiyo. bi adam bi villa resmine bakıyo falan sonra bunun yerini unutuyodu galiba tam hatırlamıyom. yıllar sonra bi ev satın alıyo o kutuyu bulup açtığında aldığı evin aynısı oludğunu görüyo mutluluktan ağlıyo. bu yöntem bizim gibi üşenenler için sanırım:)

Biyerden başlıyor olman güzel.Birde en güzel olan ne biliyormusun,ne olduğunu bilmen,neyi istediğini bilmen,neyin seni mutlu edeceğini bilmen.Ben senin bişeyler başaracağına inanıyorum canım,merak ettim bölümün ne?

sağol tatlım bana inanan birinin olması ne güzel:) kendimle ilgili ayrıntıları burda yazmak istemedim mesaj attım cevabı:)

2 sayfaya kalmadan bunlar masonların işi uzak durun diye bir yorum gelirse şaşırma :))

bazen bana da saçma geliyor niye her şey olmuyor diye düşünüyorm

bazı şeyleri kalbimiz ister mantığımız hayır der ya onlar olmuyor mesela :)

yada cidden hayırsız bir şeyse naparsanız yapın olmuyor :)

ama çoğu şey yapılabilir...bir ara yapabiliyorum sonra yapamıyorum tam sürekliliğim yok

ya ben açıkcası inanıyorum. en azından algılarımızı açıyo. mesela bişiyi nasılsa olmaz diye istemiyosak onun için hiç düşünmeyiz. ama poztif düşünceden yararlanmak istediğimde bi hedef koyduğumda kendime istediğim şeylere karşı algılarım açılıyo onunla ilgili herşeyi araştırıyorum. bu açıdan da bakmak lazım yok onun inancıymış yok bunun yani bu tür şeyler saçmalık bence her inanca uygulanabilir. hayata pozitif bakmak başlı başlına bi inanç zaten keşke herkes bunu yapabilse. keşke bende yapabilsem belki ozaman bukadar sinirli olmam insanları rahat kırmam. istediğim şeylerin resimlerine bakınca bile mutlu oluyorum bu zaten bana yetiyo. hergün nasıl olsa sahip olamıcam diyip üzülmekten iyidir. ha diyelim ki ilerde sahip olamadım kaybettiğim ne olcak ki? zaten sahip değildim enazından hergün resimlerine baktığım için mutlu olduğum anlar olucak üzüldüğüm anlar diil.

dua etmeden olmaz zaten insan iç huzurunu bulamazsa istediği kadar baksın resimlere ne fayda? en azından mutluluk veriyo ben bunu anlatmaya çalışıyorum hedeflere ulaşmayı sağlıyo algılarımız açılıyo

dua etmeden olmaz zaten insan iç huzurunu bulamazsa istediği kadar baksın resimlere ne fayda? en azından mutluluk veriyo ben bunu anlatmaya çalışıyorum hedeflere ulaşmayı sağlıyo algılarımız açılıyo

bencede bir resimle olmaz yani mutluluğun resmi yok
ama mutluluğun da huzurunda adı ALLAH
ben bunu biliyorum:16:

İnsanların neden inadına muhalefet olduklarını anlıyamıyorum..Dua etmek şükretmek hergün olması gereken şeyler tabiki..
Ama şu varki insan kafasında kurduğu şeyleri aşmalı önce pozitif bakmaya odaklanmalı..Sonra haline şükretmeli..hayalleri için dua etmeli kimse bunun tersini söylemiyo zaten Allah aşkına sırf muhalefet olmak için yazmayın.Sanki inkar ediliyo.

Back