- 6 Mart 2024
- 10.442
- 8.965
- 168
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
ben doğururken ne derdim vardı da cocuk istedim diye ağlıyordumBaşa gelen çekilir mecbur iyi veya kötü bir şekilde çıkıyor:) zor hatta doğrurken Allahım niye hamileyim falan diyorsun. Doğum sonrası da Allahım iyi ki doğurmuşum en güzel bebek benimki diye aşk yaşıyorsun. Annelik=deliliktir
Her deneyim farklı oluyor sonuç ise bebeğe olan aşk :)
Sağlıkla kavuşun da gerisi önemli değil
bu cok doğru.. keske doğumu düsündüğüm kadar kendimi doğumdan sonrasına hazırlasaydım psikolojik olarak.. ben en zoru doğurmak sanmıştım halbuki kendin de henüz tam iyileşememişken tamamen sana bağımlı biriyle ilgilenmek insanı çok yoruyorŞimdi ister normal ister sezaryen olsun en konforlu geçen versiyonu bile ikisinde de çok zor ve yorucu. Doğum bitiyor yenidoğana bakmak acemi anne için adaptasyon süreci zor. İlk üç ay kadının evrimi gerçekleşiyor bebeğe bakarken. Gerçekten annelik bir babaya veya doğurmamış birine anlatılarak empati yapılacak bir şey değilmiş. Anne olunca anladım. Allah tüm annelere kolaylık versin bebişlerine de sağlık hayırlı uzun ömürler versin
doğurdum çok sükürDoğurdun mu kızz 13 gun gecti yaziyor
hep iyi gececeğine inan ve bol bol hamileliğin tadını çıkar. ben de hamilelikte hep stres yasadım “ya bebeğe bir sey olursa, ya bebeğimi hiç göremezsem, ya doğumda ebeler bana kötü davranırsa”Daha ben çok yeni sayılırım bayıldım anlatım tarzına komiksin çünkü burcun nesu an biz 17+3 üz daha ama hamilelik konularını hep takip ediyorum hem de her güzel şey bana umut oluyor
Hadi geçmis olsundoğurdum çok sükür
Gel canıms gel bende 19.haftadayim doguracagiz arka arkaya inşallah sağlıcakla, ay sevmezsin belki ama akrebim ben, genelde iyy akrep mı diyorlar çok anlamam ben de bu işlerdenDaha ben çok yeni sayılırım bayıldım anlatım tarzına komiksin çünkü burcun nesu an biz 17+3 üz daha ama hamilelik konularını hep takip ediyorum hem de her güzel şey bana umut oluyor
evet 37+5te normal doğum yaptımHadi geçmis olsun.Hayırlı olsun Allah saglikla anasiyla babasiyla uzun ömür yaşamayı nasip etsin inşallah
Doktorun dogru bilmis heralde 40ı bulmadan dogurdun sanırım. Normal dogum mu yaptın?
Canım vaktin varken anlatsana 16. Haftadayım erkek bebek bekliyorum. Nasılsın geçti doğumun. Kesinlikle şuan normal doğum istiyorum. Merak ediyorum düşüncelerinievet 37+5te normal doğum yaptım
benim en büyük önerim kendini psikolojik olarak %20 doğuma, %80 doğumdan sonrasına hazırlaman.Canım vaktin varken anlatsana 16. Haftadayım erkek bebek bekliyorum. Nasılsın geçti doğumun. Kesinlikle şuan normal doğum istiyorum. Merak ediyorum düşüncelerini
Aaa kız doğurdun muhep iyi gececeğine inan ve bol bol hamileliğin tadını çıkar. ben de hamilelikte hep stres yasadım “ya bebeğe bir sey olursa, ya bebeğimi hiç göremezsem, ya doğumda ebeler bana kötü davranırsa”bir dünya sey. halbuki gerek yokmus. bir sekilde bu bebek doğacak sadece buna odaklan ve geri kalan kısımda elinden geldiğince keyfini çıkarmaya bak. psikolojik olarak ne kadar iyi olursan doğumdan sonra bebeğine o kadar iyi gelirsin.
mesela ben çok sükür korkularımın hiçbirini yasamadan sıkıntısız ve çoğu kişiye göre rahat bir gebelik gecirdim, sağlıklı güzel bir doğum yasadım ama bebeğim sinirliben hamilelikte yasadığım stres yüzğnden olduğuna inanıyorum valla.
Ben severim canım anam da akrepGel canıms gel bende 19.haftadayim doguracagiz arka arkaya inşallah sağlıcakla, ay sevmezsin belki ama akrebim ben, genelde iyy akrep mı diyorlar çok anlamam ben de bu işlerden
doğurdummmAaa kız doğurdun mu
Ayyyy canım benim çok mutlu oldum rabbim bana da ve tüm hamilelere de güzel doğumlar nasip etsin çok sevindim burda hep seni okudum sana. Bağışlasın Allahdoğurdummm
amin.. insallah sağlıkla, huzurla gelir bebişinAyyyy canım benim çok mutlu oldum rabbim bana da ve tüm hamilelere de güzel doğumlar nasip etsin çok sevindim burda hep seni okudum sana. Bağışlasın Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?