- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- 248
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Konu sahibi ilac vermiyoruz yazmışDanışın demişsiniz ya ben de danıştım ki buraya yazdım diyrm
Bilmemem çok normal çünkü ben bu açtığınız konuyu okuyarak yorum yapıyorum eski konularınızı bilemem demek istediğim durum çok ciddi maalesef anne baba kardeş dinlemiyorKv görümce çalışan akşama kadar dışarda olan insanlar ve ben onlarla her gün görüşüyorum her gün evime geliyor durum böyleyken neden kendi annemden hasret kalayım?
Iste bilmeden yargılamamak lazim diyorlar ya tam da o durum
Eski konularını bilmiyorum bu konuya göre yorumumu yaptım maalesef virüs senin annen benim annem dinlemiyor hiç biriyle görüşmemek gerek ama sanırım eşi veriyor bu tavizi maalesef eş arkanda olmayınca hayat çok zor ben korona var gelemezsiniz gelemem deyip kestirip atabiliyorum sanırım konu sahibinin işi zor Allah yardım etsinHiç de haklı falan değil. Kurallar konu sahibinin annesi için geçerli ama kayınvalidesi için geçerli değil. Vakaların ağır seyrettiği zaman sülalesini yemeğe çağırmıştı. Hem de konu sahibi hamile ve rahatsızken.
Benden alıntı yapmışsınız, o yüzden ilave olmuş olabilir miyim??Konu sahibi ilac vermiyoruz yazmış
Siz ne ara benim cümlem ilave oldunuz anlayamıyorum
Covid olunca ayrıca cocugu Pediatriye göstermemişse(konu sahibi) özel olarak Çocugu da göstersin manası da yazdım.
Bnmde tek temennim oKolay kolay kimseye beddua etmem ama sizi bu durumda yalniz birakip birde suçlayanlar umarim size yasattiklarinin misli mislini yasarlar
Iyiyim elhamdülillah karantinam bitti eşim ve oğlumun ki pazar günü bitecekŞimdi nasılsınız?
Geçmiş çok sevindimIyiyim elhamdülillah karantinam bitti eşim ve oğlumun ki pazar günü bitecek
Konunuzu yeni gordum gozlerim dolu dolu okudum.Iyiyim elhamdülillah karantinam bitti eşim ve oğlumun ki pazar günü bitecek
Amin amin cümlemizeKonunuzu yeni gordum gozlerim dolu dolu okudum.
Insanin elinden bir sey gelmemesi ne zor.
Neyse ki atlatmissiniz cok sevindim. Cok gecmis olsun.
Rabbim dermansiz dert vermesin hicbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?