- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Konu sahibi arkadaşım nasılsın peki şuanda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü gününüz de hastalıkta yanınızda olmayacak eşi iyi gününüzde yanınızda tutmayın derim. Eşinize çok kızdım ne demek küçücük bebekle size yardım etmemek neyin intikamı ya da kızgınlığı bu? İnsanlar ölüyor o hala trip peşinde.Hayırlı geceler kızlar,işin içinden çıkamıyorum psikolojim alt üst yazıp belki bir kaç teselli alıp bir nebze rahatlamak istiyorum...
2 gün önce baş boğaz eklem ağrısı ile hastaneye gidip test yaptım ve malesef pozitif cıktı Rabbim daha ağırını vermesin ama ağır geçiriyorum ateş ve tat koku kaybida beraberinde geldi anlayacağınız bütün belirtiler mevcut
bende oğlumu emzirdigim için ilaç kullanmayı reddettim ama bildiğiniz saat sayıyorum gunlerin geçmesi ağrılarımın azalması için çünkü şimdiye kadar hiç mama vermedim eğer emzirmeyi kesip mama verirsem kabul etmeyebilir istemeyebilir en önemlisi benim sütumden mahrum olabilir bir daha gelmeyebilir sütüm çünkü emzirmedigim süre zarfında ne kadar sagsamda bebeğin çekmesi kadar süt gelmez ve günden güne sutum azalır bu arada oğlum mamaya alışır bi daha beni emmek istemez
Bebeklere bulaşmaz diyorlardı ateşi 38den düşmüyor sürekli basindayim takipteyim soğuk uygulama ılık duş dönüşümlü yapıyorum çünkü sağlık ekipleri biz bisey yapamayız evde düşürmeye çalışın diyorlar bi hastaneye bile götüremiyorum belki bir serum iyi gelecek yavruma ben bu kadar kötü geçiriyorsam illa oda acı çekiyordur buna dayanamıyorum
Virüsten korkumdan kimseyle gorusmuyordum kv ve kendi ailem hariç ayda bir anneme gidiyordum annemden de bulaştı bana demek olacağı varsa her türlü oluyor eşimden yediğim laflar tuzu biberi annem den geçti diye ama görüştüğüm zaman hiç bir belirtisi yoktu zaten biz görüştükten 1 hafta sonra annem pozitif cıktı kv edilmedik laf bırakmadı beni arayıp bi geçmiş olsun bile demedi daha dakka başı eşimi arıyor bak gördünmü olan sana oldu is yerin kapali kaldi bakalim nasil geçineceksiniz vs.daha cok kriz geciriyorum inanin zor sabir ediyorum
C vitamini propolis ballı zencefil bol limon mandalina tuketiyorum ayakta durabilmek için ama ayakta duramiyorum esim negatif suan ama hic bir yardım desteği yok bana ben böyle çaresiz hastalık görmemiştim elim kolum bağlı hiç bisey yapamıyorum..
Rabbim günahsız küçücük kulları hürmetine bu belayi en kısa zman da ülkemizden def etsin inşallah çünkü çok zor gerçekten psikolojimi iyi tutmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor güzel dilek ve dualariniza ihtiyacım var rabbim hepinizden razı olsun
Normal bir zamanda normal bir hastalik icin bu dedikelriniz dogru ama bu korona yani ayni seyler gecerli degil bence. Vucutta kaldigi surece tahribat yapan bir hastalik normal grip yada baska kendiliginden gecen bir hastalik degilEğer hem bebeginin hem kendisinin bagisikliginin güçlenmesini istiyorsa şu süreçte anlık iyileşme odaklı değil uzun süreli süreçte iyi olma odakli düşünmeliyiz.hep sabirsizligimizin beedeli olarak çok ilaç içip çabuk iyi olup sık sık hasta oluyoruz ben bunu kendi çocuğumda gözlemledim.inanin şuan en iyi ilaç anne sütü.annesi için ise odayı sık sık havalandirip bol dinlenip bol su içip,doğal beslenmeli.
Normal bir zamanda normal bir hastalik icin bu dedikelriniz dogru ama bu korona yani ayni seyler gecerli degil bence. Vucutta kaldigi surece tahribat yapan bir hastalik normal grip yada baska kendiliginden gecen bir hastalik degil
Kötüyüm demiyorum iyi olduğuma iyi olacağıma inandiriyorum kendimiKonu sahibi arkadaşım nasılsın peki şuanda?
Test yaparken cok mu acıyor?Test yapmadan ilaç veremeyiz dedi sağlık ocağı doktoru test yaptırmadım oğluma o teste ben dayanamadim o nasıl dayansın bugün ablam calpol alıp kapıya bıraktı onu verdim fayda etmesini bekliyorum
Evet burun ve boğazın en dibine yolluyorlar haliyle acı kaçınılmaz oluyorTest yaparken cok mu acıyor?
Cok gecmis olsun buarada.
Sonucta esinizin ailesi de gorusuyormussunuz annenizden gecmese belki onlardan gececekti.
Bu kadar acimasiz olmasinlar.
Bebek için neden parasetamol kullanmıyorsunuz?Hayırlı geceler kızlar,işin içinden çıkamıyorum psikolojim alt üst yazıp belki bir kaç teselli alıp bir nebze rahatlamak istiyorum...
2 gün önce baş boğaz eklem ağrısı ile hastaneye gidip test yaptım ve malesef pozitif cıktı Rabbim daha ağırını vermesin ama ağır geçiriyorum ateş ve tat koku kaybida beraberinde geldi anlayacağınız bütün belirtiler mevcut
bende oğlumu emzirdigim için ilaç kullanmayı reddettim ama bildiğiniz saat sayıyorum gunlerin geçmesi ağrılarımın azalması için çünkü şimdiye kadar hiç mama vermedim eğer emzirmeyi kesip mama verirsem kabul etmeyebilir istemeyebilir en önemlisi benim sütumden mahrum olabilir bir daha gelmeyebilir sütüm çünkü emzirmedigim süre zarfında ne kadar sagsamda bebeğin çekmesi kadar süt gelmez ve günden güne sutum azalır bu arada oğlum mamaya alışır bi daha beni emmek istemez
Bebeklere bulaşmaz diyorlardı ateşi 38den düşmüyor sürekli basindayim takipteyim soğuk uygulama ılık duş dönüşümlü yapıyorum çünkü sağlık ekipleri biz bisey yapamayız evde düşürmeye çalışın diyorlar bi hastaneye bile götüremiyorum belki bir serum iyi gelecek yavruma ben bu kadar kötü geçiriyorsam illa oda acı çekiyordur buna dayanamıyorum
Virüsten korkumdan kimseyle gorusmuyordum kv ve kendi ailem hariç ayda bir anneme gidiyordum annemden de bulaştı bana demek olacağı varsa her türlü oluyor eşimden yediğim laflar tuzu biberi annem den geçti diye ama görüştüğüm zaman hiç bir belirtisi yoktu zaten biz görüştükten 1 hafta sonra annem pozitif cıktı kv edilmedik laf bırakmadı beni arayıp bi geçmiş olsun bile demedi daha dakka başı eşimi arıyor bak gördünmü olan sana oldu is yerin kapali kaldi bakalim nasil geçineceksiniz vs.daha cok kriz geciriyorum inanin zor sabir ediyorum
C vitamini propolis ballı zencefil bol limon mandalina tuketiyorum ayakta durabilmek için ama ayakta duramiyorum esim negatif suan ama hic bir yardım desteği yok bana ben böyle çaresiz hastalık görmemiştim elim kolum bağlı hiç bisey yapamıyorum..
Rabbim günahsız küçücük kulları hürmetine bu belayi en kısa zman da ülkemizden def etsin inşallah çünkü çok zor gerçekten psikolojimi iyi tutmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor güzel dilek ve dualariniza ihtiyacım var rabbim hepinizden razı olsun
İbuprofen grubu ilaçlar suan kontrendikeÇok geçmiş olsun. Doktorunuzu arayıp ne yapmanız gerektiği konusunda fikir alın lütfen. Burada ilaç tavsiyesinde bulunanların tavsiyeleriyle ilaç almayın doktor hangi ilacı derse onu kullanın.
Sanırım bilmeden yorum yaptılar dolven faln demişler, bakın benim bebeğim ateşlendiğinde bile doktor ateş düşürücü olarak corona dönemi dolven kullanmayın sakıncalı demişti.
Ateşi düşmüyorsa lütfen doktoru arayıp önerdiği şeyleri uygulayın.
Hayır acımıyor eğer kendinizi kasmassanız ve durumu abartmazsanız. 15 günde bir oluyorum düzenli olarak inanın dramatik bi tarafı yok. Konu sahibi fazla hassas yaklaşmış1Test yaparken cok mu acıyor?
Sonucta esinizin ailesi de gorusuyormussunuz annenizden gecmese belki onlardan gececekti.
Pediatri söyledi zatenİbuprofen grubu ilaçlar suan kontrendike
En son böyleydi yani.
Pediatriye danışın.
Tmm ben ne diyorumPediatri söyledi zaten
Sorun tam olarak burada. O kadar öfkeleniyorum ki böyle adamlara. Evlenirken boşuna hastalıkta sağlıkta demiyoruz. Çok çok geçmiş olsun.esim negatif suan ama hic bir yardım desteği yok
Hiç acımıyor.Test yaparken cok mu acıyor?
Bende korktum yaptirmam gerekirse diye.Hayır acımıyor eğer kendinizi kasmassanız ve durumu abartmazsanız. 15 günde bir oluyorum düzenli olarak inanın dramatik bi tarafı yok. Konu sahibi fazla hassas yaklaşmış1