Pozitif 3.aşılama-kürtaj-5.aşılama sonucu bekliyorum sorum var yardım edermisiniz🌸

ksk191235

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2024
264
82
18
31
Kızlar selam,

Kasım ayında 3.aşılamamda hamile kalmıştım
Reglimin 14.gününde 20.5 mm tek yumurta ile. 26 kasımda aşılamam olmuştu ve 4 aralıkta silik pozitif kaset test ile hamile olduğumu öğrenmiştim (aşılamanın 9.günü) gün geçtikçe koyulaşmıştı ve 9 aralıkta kan testiyle garantilenmişti.

(Ovitrellenin etkisinin hangi gün geçtiğini ve tekrar pozitife döndüğünü takip etmemiştim maalesef)

7+5 te kalp durması sebebiyle 16 ocakta kürtaj oldum.

4.aşılamam şubat ayında negatif
Mart ayında tedavisiz
Nisan ayında 5.aşılamamı oldum

Fakat bu sefer reglimin 9.günü 22mm tek yumurta ile oldum.
(Yumurtam erken büyüdü baya)

Bu sefer ovitrelle etkisini takip ettim 18 nisan aşılama/ 22nisan kaset pozitif,23nisan pozitif,24nisan pozitif,25nisan çoook silik gölge şeklinde,26nisan negatif.
Şuan aşılamamamın yine 9.günü 27nisan ve kaset test negatif.

Geçen seferki gibi varsa 9.gün yine gösterir sanmıştım ama umudum yıkıldı..

Uzun oldu kusura bakmayın sorum şu bu
-ovitrelle etkisi bi vücutta her ay farklı etkimi gösterir?
-Ve aşılamayı erken yada geç olmanın sonucu öğrenmeyle bi ilgisi varmıdır.
-Bu negatif tekrar pozitife dönebilir mi?

(Belirtim tutan aşılamam ile aynı bu arada bu sefer)

Şimdiden teşekkürler herkese🌸

Kızlar selam,

Kasım ayında 3.aşılamamda hamile kalmıştım
Reglimin 14.gününde 20.5 mm tek yumurta ile. 26 kasımda aşılamam olmuştu ve 4 aralıkta silik pozitif kaset test ile hamile olduğumu öğrenmiştim (aşılamanın 9.günü) gün geçtikçe koyulaşmıştı ve 9 aralıkta kan testiyle garantilenmişti.

(Ovitrellenin etkisinin hangi gün geçtiğini ve tekrar pozitife döndüğünü takip etmemiştim maalesef)

7+5 te kalp durması sebebiyle 16 ocakta kürtaj oldum.

4.aşılamam şubat ayında negatif
Mart ayında tedavisiz
Nisan ayında 5.aşılamamı oldum

Fakat bu sefer reglimin 9.günü 22mm tek yumurta ile oldum.
(Yumurtam erken büyüdü baya)

Bu sefer ovitrelle etkisini takip ettim 18 nisan aşılama/ 22nisan kaset pozitif,23nisan pozitif,24nisan pozitif,25nisan çoook silik gölge şeklinde,26nisan negatif.
Şuan aşılamamamın yine 9.günü 27nisan ve kaset test negatif.

Geçen seferki gibi varsa 9.gün yine gösterir sanmıştım ama umudum yıkıldı..

Uzun oldu kusura bakmayın sorum şu bu
-ovitrelle etkisi bi vücutta her ay farklı etkimi gösterir?
-Ve aşılamayı erken yada geç olmanın sonucu öğrenmeyle bi ilgisi varmıdır.
-Bu negatif tekrar pozitife dönebilir mi?

(Belirtim tutan aşılamam ile aynı bu arada bu sefer)

Şimdiden teşekkürler herkese🌸
içinde gebelik hormonu var o iğnenin onun etkisi tam anlamıyla 14 günü buluyor ona göre hesaplayın şuan yapsanız bile pozitif gösterir elinizde nehsatif gösteren test bozuk olması gerekir çünkü 9 günde hala yüksek oluyor beta değeri

içinde gebelik hormonu var o iğnenin onun etkisi tam anlamıyla 14 günü buluyor ona göre hesaplayın şuan yapsanız bile pozitif gösterir elinizde nehsatif gösteren test bozuk olması gerekir çünkü 9 günde hala yüksek oluyor beta değeri
Merhaba, Daha önde 8 kere vuruldum bu 3çatlatma,5aşılama için iğneyi işte merak ettiğimde şu bende zaten 14 gün kalmıyor iğne etkisi ona eminim her vücutta farklıda. Bendede her kullanımda aynı olmuyor galiba onu merak ediyorum. Yani bu ay 10.günde negatif oldu. Kasım ayında daha erken olmuş hep değişiyor mu onu sormak istedim.

Merhaba, Daha önde 8 kere vuruldum bu 3çatlatma,5aşılama için iğneyi işte merak ettiğimde şu bende zaten 14 gün kalmıyor iğne etkisi ona eminim her vücutta farklıda. Bendede her kullanımda aynı olmuyor galiba onu merak ediyorum. Yani bu ay 10.günde negatif oldu. Kasım ayında daha erken olmuş hep değişiyor mu onu sormak istedim.
aslında değişmez ama size göre bu kadar vurdurmanıza göre vücuttan çabuk düşmeye başlamış 14 gün dememin sebebi garanti 14. günden sonra yapın diyorlar hep testleri diyorlar doktorlar umarım çabanızı Allah hiç boşa çıkartmaz

aslında değişmez ama size göre bu kadar vurdurmanıza göre vücuttan çabuk düşmeye başlamış 14 gün dememin sebebi garanti 14. günden sonra yapın diyorlar hep testleri diyorlar doktorlar umarım çabanızı Allah hiç boşa çıkartmaz
Teşekkür ederim inşallahh ama bu ay olmadı sanırım ve bidaha aşılama denemicen artık tüp bebeğe randevu aldım hakkımızda hayırlısı ne diyim :)

İnşallah eşim sebepsiz infertilite 1 kerede aşılama tuttu diye aslında çok istemiyor tüp bebeği ama bende beklemek istemiyorumm daha fazla kafam allak bullak..
ama işte o bir kerede olsa umutlanıyor da zaman çok hızlı geçiyor inşallah ikna edip hızlandırıp kavuşursunuz yavrunuza 😇

hadi hayırlısı olsun hakkınızda zaten ne kadar bilgin edinirseniz bir nebze kafanıza birşeyler şekilllrnir
Evet evet şansımı şehir hastanesinde deneyeceğim ilk fiyatlar çok uygunmuş evraklarımı hazırlıyorum şimdi 23mayısta başlıyorum bakalım 🙏

Back
X