- 1 Eylül 2023
- 2.503
- 631
- 43
- 26
Normal kaset teste öyle silik ki Art+med in onun hakkında da çok yorum var güvenemiyorum başka test alıp tekrarlasam mı bilemedim çok silikBence hamile olabilirsin yeniden test kan testi ver![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal kaset teste öyle silik ki Art+med in onun hakkında da çok yorum var güvenemiyorum başka test alıp tekrarlasam mı bilemedim çok silikBence hamile olabilirsin yeniden test kan testi ver![]()
Ya 2 gün daha sabret yada kan ver bence onda daha emin olursun bu testlerin çoğu çok adi. Ben şimdiye uçmuştum kan vermeyeNormal kaset teste öyle silik ki Art+med in onun hakkında da çok yorum var güvenemiyorum başka test alıp tekrarlasam mı bilemedim çok silik
Bugün sağlık ocağına vericem kan nasipse yarın çıkarYa 2 gün daha sabret yada kan ver bence onda daha emin olursun bu testlerin çoğu çok adi. Ben şimdiye uçmuştum kan vermeyeben cuma vericem inşallah
Kız git özel de verBugün sağlık ocağına vericem kan nasipse yarın çıkarsenin içinden ne geçiyor peki
Sizin ne sorununuz vardı canım kaç yıldır olmuyorduBugün sağlık ocağına vericem kan nasipse yarın çıkarsenin içinden ne geçiyor peki
Ay tez zamanda bu haberi alırım umarımKız git özel de verbence hamilesin 2 gün var 14 üne
3 yıldır evliyiz biz bende pcos var ondan kaynaklı olmuyordu sanırım yumurtam bi çatlıyor bi çatlamıyordu o günleri de ilişkiyle yakalayamıyorduk ondan aşılama yapıldı , 2.aşılama ilk aşılama geçen yıl yaptırdım o çok sancılı ağrılıydı işlem yani çok kastım kendimi bu çok rahat geçti bişey hissetmedim falan bakalım sonuç nasıl olcak 25mm bir tane yumurta geliştirdiler çatlatma iğnesi vuruldu öylece beklemedeyim işte, bu aşılama da benim en belirgin belirtim bel ağrımın olması , bacak ağrımın olması , kasık bölgemin çok hafif batma olması bide bugün göğüslerimin ucu sızlıyor arada sizde ne sorun vardı acaba kaç yıldır deniyorsunuz ? Rabbim isteyen herkese nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasınSizin ne sorununuz vardı canım kaç yıldır olmuyordu
Bizim 6 yıldır olmuyor sebepsiz . İlk aşılamam benim bu çok ağrılı geçti canım çok yandı sonu güzel olur inşallah3 yıldır evliyiz biz bende pcos var ondan kaynaklı olmuyordu sanırım yumurtam bi çatlıyor bi çatlamıyordu o günleri de ilişkiyle yakalayamıyorduk ondan aşılama yapıldı , 2.aşılama ilk aşılama geçen yıl yaptırdım o çok sancılı ağrılıydı işlem yani çok kastım kendimi bu çok rahat geçti bişey hissetmedim falan bakalım sonuç nasıl olcak 25mm bir tane yumurta geliştirdiler çatlatma iğnesi vuruldu öylece beklemedeyim işte, bu aşılama da benim en belirgin belirtim bel ağrımın olması , bacak ağrımın olması , kasık bölgemin çok hafif batma olması bide bugün göğüslerimin ucu sızlıyor arada sizde ne sorun vardı acaba kaç yıldır deniyorsunuz ? Rabbim isteyen herkese nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
İnşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallahBizim 6 yıldır olmuyor sebepsiz . İlk aşılamam benim bu çok ağrılı geçti canım çok yandı sonu güzel olur inşallah
Amiiin canım sonucunu haber ver bana daİnşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah
Tez zamandaAmiiin canım sonucunu haber ver bana dainşallah güzel haberler alırsın alırız
![]()
Aşılamamın 11. Günü silik hayalet çizgi varTez zamanda![]()
İhtimali var olmasında beklemeye devam bende kan verdim bakalım ne olcak yarın çıkacak sonuçAşılamamın 11. Günü silik hayalet çizgi varbiraz önce yaptım
Yarın tekrar test yapayım olmazsa kan vereyim bende sonucundan beni haberdar et canım şuan aynı ilerliyoruz resmenİhtimali var olmasında beklemeye devam bende kan verdim bakalım ne olcak yarın çıkacak sonuç
Evet aynı ilerliyoruz gerçektenYarın tekrar test yapayım olmazsa kan vereyim bende sonucundan beni haberdar et canım şuan aynı ilerliyoruz resmenbelirtilerin var mıydı ?
Bende sadece kasık ağrısı var ara ara geliyor bide göğüslerim çok ağrıyor o kadarEvet aynı ilerliyoruz gerçektenbende bel ağrısı var normalde adet olacağım zaman acayip kaşık ağrısı yaşardım ben1 hafta önceden memelerim çok şiler acırdı öyle şeyler yok hiç sadece dolgunlaştı bi genital bölgede ıslaklık hissediyorum akıntım çok az olmasına karşın bide bel ağrım hissedilir oluyor bide tuvaletim geliyor hemen senin varım ? 12.gğnde çıkar kesin kanda
Hadi ya ne güzel belirti olması da güzelBende sadece kasık ağrısı var ara ara geliyor bide göğüslerim çok ağrıyor o kadar
Canım sonucun ne oldu ?Hadi ya ne güzel belirti olması da güzelen azından o duyguyu yaşıyoruz
benim de kasıklarım ağrıyor ama keskin değil çok nadir ara ara vuruyor büyük tuvalet olunca ağrı oluyor genelde
Merhaba 20 nin altında çıkmış sonuç doktor öyle dedi sadece belirsizliğe düştüm şimdi de kağıdın resimini istedim henüz atmadıCanım sonucun ne oldu ?
O çizgiler yalancı çizgiymiş bende de bugün itibari ile test tertemiz çıktı maalesefMerhaba 20 nin altında çıkmış sonuç doktor öyle dedi sadece belirsizliğe düştüm şimdi de kağıdın resimini istedim henüz atmadı