- 20 Ocak 2015
- 9.333
- 13.296
- 248
- 40
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Bende bunu diyecektim alınır mi diye ayrica açılması yasak degil mi valla eşim dosya getiriyor eve çalışmak için çocuktan köşe bucak kaciriyoruz bir zarar gelirse direk sürgün ya da daha kötüsüBu arada bizim buradaki PTT görevlileri öğle vakti dagitacaklari postaları yanlarına almazlar molada ki sizinki eve yemeğe götürmüş neyse daha fazla sana yorum yapmicam konu arastirilinca çıkar ortaya zaten gerçek mi fake mi
Mahkeme celbi nedir nasıldır biliyorum merak etmeyin o yüzden inandırıcı gelmiyor içine bakabilmekMahkeme celbi posette gelmez zimbali bir kagittir ve zarfta da olmaz. Kolaylikla aralanabilir bir kisminda da zaten iki tarafindda ismi yazar
Hayır bir de niye eski eşe ulaşsın ki direkt kocasına ulaşır yani.
Belki takma isim kullanıyordur diye ulaşmış da e bu sefer de insan niye bunlar karı-koca aynı evin içinde kargolaşıyorlar diye düşünür, hem eski eşle konu sahibinin kocasının soyadı aynı mı ki eşi sandı?
Kurgu çok zayıf, olmamış kısacası
Eski esin gonderdigi kargo degil mahkeme celbi bu bir ikincisi esimle eski esi ayni yerden ve yakin akrabalik olmasa da ayni soyisimden hanimefendi.Hayır bir de niye eski eşe ulaşsın ki direkt kocasına ulaşır yani.
Belki takma isim kullanıyordur diye ulaşmış da e bu sefer de insan niye bunlar karı-koca aynı evin içinde kargolaşıyorlar diye düşünür, hem eski eşle konu sahibinin kocasının soyadı aynı mı ki eşi sandı?
Kurgu çok zayıf, olmamış kısacası
Burada saçmalayan tek kişi sensinSacma sapan mesajlara cevap yazmayacagim bundan sonra dilediginiz fikri yurutun siz.
ben bu yazdıklarınızı beğenirim arkadaşEski esin gonderdigi kargo degil mahkeme celbi bu bir ikincisi esimle eski esi ayni yerden ve yakin akrabalik olmasa da ayni soyisimden hanimefendi.
Şunu bi uplayım, tam tahmin ettiğim gibi oldu. Sebebi de az buçuk tahmin ediyorum.Diğer konularda da sizden garip bir enerji alıyordum hala da öyle, sizde garip bir şeyler var.
Bana da sık sık kargo gelir, posta gelir; ama bunlarda hep sirket telefonundan ararlar beni, postacının şahsî numarasından hiç aranmadım, elin adamının numarasının ne işi varki sizde. (Ben de küçük bir yerde oturuyorum bu arada.)
Konuda yok eski eş değil kesinlikle demişsiniz; ama yüksek ihtimal eski eş yapmış diye bağlayacaksınız.
Yoksa aslında boşanmadılar mı?Eski esin gonderdigi kargo degil mahkeme celbi bu bir ikincisi esimle eski esi ayni yerden ve yakin akrabalik olmasa da ayni soyisimden hanimefendi.
Yok canım onlar resmi evrak olduğu için açılmaz ki zaten o resmi evrakları kimlik göstererek birinin teslim alması lazım kapıya bile bırakmazlar yasak. Kaldı ki nereye açıyor yani saçmaBende bunu diyecektim alınır mi diye ayrica açılması yasak degil mi valla eşim dosya getiriyor eve çalışmak için çocuktan köşe bucak kaciriyoruz bir zarar gelirse direk sürgün ya da daha kötüsü
Hah bu da tüy dikmen heralde aynı soy isimden miEski esin gonderdigi kargo degil mahkeme celbi bu bir ikincisi esimle eski esi ayni yerden ve yakin akrabalik olmasa da ayni soyisimden hanimefendi.
Aynen yaa :))Sonuç şu oldu: Konu sahibi dünden beri 2 kilo çekirdek çitleyerek bizim yazışmalarımızı okuyor. Ne güzel trolledim ya diye eğleniyor.
Böyle yazılsa daha iyiymiş bence deolmaz
kocana söylicem diye sabahın 8 inde ev basmış kadın bu.
Ama kocasının adını- soyadını zaten biliyormuş
kesmemiş
Dur bakalım eski eşinde varsa bir derdi beraber dalalım demiş
Çünkü böylesi çok daha mantıklı
Hepimizin yandı galibaYandı devrelerim
Merveokanaşk
Şokunu daha yeni atlattım zaten. Dahada inanmam böyle konulara :)
Valla daha önce bosanmadigim için bilmiyorum ama söylediklerinin neresinden tutsak elimizde kalıyor . Doğru söyle kız :) sabah mugeyi izledin de KK da azıcık ekşın mi yaratayım dedinMahkeme kagidi ne zamandir kargo posetinde geliyor? Zimbali bir zarfla gelir
Böyle yazılsa daha iyiymiş bence de
Takma isim kullanmıştır falan olmamış çünkü
sebebi bizimle de paylaşabilirmisin:))?Şunu bi uplayım, tam tahmin ettiğim gibi oldu. Sebebi de az buçuk tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?