POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Bende bunu diyecektim alınır mi diye ayrica açılması yasak degil mi valla eşim dosya getiriyor eve çalışmak için çocuktan köşe bucak kaciriyoruz bir zarar gelirse direk sürgün ya da daha kötüsü

olmaz
kocana söylicem diye sabahın 8 inde ev basmış kadın bu.
Ama kocasının adını- soyadını zaten biliyormuş
kesmemiş
Dur bakalım eski eşinde varsa bir derdi beraber dalalım demiş
Çünkü böylesi çok daha mantıklı

Eski esin gonderdigi kargo degil mahkeme celbi bu bir ikincisi esimle eski esi ayni yerden ve yakin akrabalik olmasa da ayni soyisimden hanimefendi.

Eski esin gonderdigi kargo degil mahkeme celbi bu bir ikincisi esimle eski esi ayni yerden ve yakin akrabalik olmasa da ayni soyisimden hanimefendi.
ben bu yazdıklarınızı beğenirim arkadaş Hey gidi bende akşama ne yemek yapayım diye patlattığımı sanıyorum kafayı

Şunu bi uplayım, tam tahmin ettiğim gibi oldu. Sebebi de az buçuk tahmin ediyorum.

Yok canım onlar resmi evrak olduğu için açılmaz ki zaten o resmi evrakları kimlik göstererek birinin teslim alması lazım kapıya bile bırakmazlar yasak. Kaldı ki nereye açıyor yani saçma

Böyle yazılsa daha iyiymiş bence de
Takma isim kullanmıştır falan olmamış çünkü

Ben Konuyu actim ve sagolsun bazi arkadaslardan yardim aldim. Geriye kalan kisilerin eglenmeleri vs. Kendilerine kalsin.

Ben eski esten bu kez suphelenmedigimide belirtmistim her neyse...

Sorunu buyuk oran da cozdum. Yardimci olan ark. Tesekkur ediyorum ve konumun kapanmasini istiyorum ki arkadaslar eglenecek baska konulara odaklansinlar. Hizlarini alamadilar cunku

Mahkeme kagidi ne zamandir kargo posetinde geliyor? Zimbali bir zarfla gelir
Valla daha önce bosanmadigim için bilmiyorum ama söylediklerinin neresinden tutsak elimizde kalıyor . Doğru söyle kız :) sabah mugeyi izledin de KK da azıcık ekşın mi yaratayım dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…