- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
ptt menşeili olduğu için sanırsamya bu kargo görevlisine niye postacı diyorsun sen ?
Postacının adresini nasıl buldunuz nokta atışı onu soruyorum hani güya eşinizle basmışsınız ya evleriniEv adresi felen postalar da yazar bilhiniz yok mu???
Bak şimdi de biz ptt kargo dedik ya onu diyor madem ptt kargo ne evrak getirirse getirsin kargo poşetinde getirmiyor mu?Kurgu baştan aşağı komik ki zaten.
Postacı bir tek bunlara evrak taşıyor sanırsın..
Birde o kadar evrak arasında eşinin kini buluyor
çaktırmadan bakıp eski eşe ulaşıyor falan..
Eski eşte hemen
o zaten şırpıntının tekii
hadi uğraşalım diye atlıyor :))
Yorumlari okumayi deneseniz gorursunuz nasil buldugumu.Postacının adresini nasıl buldunuz nokta atışı onu soruyorum hani güya eşinizle basmışsınız ya evlerini
3 postacı varmış zaten hepi topu. Kuruma sormuşlar kadına sormuşlar o bilmiyomuş. Sonra diğer kadına sormuşlar o söyleemişPostacının adresini nasıl buldunuz nokta atışı onu soruyorum hani güya eşinizle basmışsınız ya evlerini
Mahkeme celbi posette gelmez zimbali bir kagittir ve zarfta da olmaz. Kolaylikla aralanabilir bir kisminda da zaten iki tarafindda ismi yazarBak şimdi de biz ptt kargo dedik ya onu diyor madem ptt kargo ne evrak getirirse getirsin kargo poşetinde getirmiyor mu?
Veya posta olarak getiren kargocu var mı?
Kafamda deli sorular
ben söyledim cevabı aman yorulmayın sizYorumlari okumayi deneseniz gorursunuz nasil buldugumu.
Kamuda çalışan eş sağ olsun3 postacı varmış zaten hepi topu. Kuruma sormuşlar kadına sormuşlar o bilmiyomuş. Sonra diğer kadına sormuşlar o söyleemiş
Hayır bir de niye eski eşe ulaşsın ki direkt kocasına ulaşır yani.Kurgu baştan aşağı komik ki zaten.
Postacı bir tek bunlara evrak taşıyor sanırsın..
Birde o kadar evrak arasında eşinin kini buluyor
çaktırmadan bakıp eski eşe ulaşıyor falan..
Eski eşte hemen
o zaten şırpıntının tekii
hadi uğraşalım diye atlıyor :))
Bak şimdi de biz ptt kargo dedik ya onu diyor madem ptt kargo ne evrak getirirse getirsin kargo poşetinde getirmiyor mu?
Veya posta olarak getiren kargocu var mı?
Kafamda deli sorular
Bu arada bizim buradaki PTT görevlileri öğle vakti dagitacaklari postaları yanlarına almazlar molada ki sizinki eve yemeğe götürmüş neyse daha fazla sana yorum yapmicam konu arastirilinca çıkar ortaya zaten gerçek mi fake miHanimefendi yazimi okumadiniz sanirim ptt kargo yok mu?? Hepsine ayni kisi bakiyor bulundugim yer kucuk nufuslu bir ilce ve mahalle mahalle paylasmislar. Dun adres bilgisi icin arasigimiz kisi 3 postaci var hangisi dedi. Zaten belirttim yazimda devlete ait bir kurum dedim
Olur olur... Hayatta herşey olurKamuda çalışan eş sağ olsun
Böyle her arayana postacıların ev adresini veriyorlarsa demek.
Yandı devrelerimHayır bir de niye eski eşe ulaşsın ki direkt kocasına ulaşır yani.
Belki takma isim kullanıyordur diye ulaşmış da e bu sefer de insan niye bunlar karı-koca aynı evin içinde kargolaşıyorlar diye düşünür, hem eski eşle konu sahibinin kocasının soyadı aynı mı ki eşi sandı?
Kurgu çok zayıf, olmamış kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?