POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Bak şimdi de biz ptt kargo dedik ya onu diyor madem ptt kargo ne evrak getirirse getirsin kargo poşetinde getirmiyor mu?
Veya posta olarak getiren kargocu var mı?
Kafamda deli sorular

Postacının adresini nasıl buldunuz nokta atışı onu soruyorum hani güya eşinizle basmışsınız ya evlerini
3 postacı varmış zaten hepi topu. Kuruma sormuşlar kadına sormuşlar o bilmiyomuş. Sonra diğer kadına sormuşlar o söyleemiş

Bak şimdi de biz ptt kargo dedik ya onu diyor madem ptt kargo ne evrak getirirse getirsin kargo poşetinde getirmiyor mu?
Kafamda deli sorular
Mahkeme celbi posette gelmez zimbali bir kagittir ve zarfta da olmaz. Kolaylikla aralanabilir bir kisminda da zaten iki tarafindda ismi yazar

Hayır bir de niye eski eşe ulaşsın ki direkt kocasına ulaşır yani.
Belki takma isim kullanıyordur diye ulaşmış da e bu sefer de insan niye bunlar karı-koca aynı evin içinde kargolaşıyorlar diye düşünür, hem eski eşle konu sahibinin kocasının soyadı aynı mı ki eşi sandı?
Kurgu çok zayıf, olmamış kısacası

Kafamda deli sorular

Kargo poşetine koyulmamış olsa bile
o tür evrakları
okuyabilmek için tamamen açman gerekir :)

Bu arada bizim buradaki PTT görevlileri öğle vakti dagitacaklari postaları yanlarına almazlar molada ki sizinki eve yemeğe götürmüş neyse daha fazla sana yorum yapmicam konu arastirilinca çıkar ortaya zaten gerçek mi fake mi

Başını sonunu bağlayamayacagin konuyu neden acarsin?

Bu postacinin esi sizin evragi acmis ee geri nasil kapamis alla sen , benim esim postaci olsa ben öyle düşünsem bakardim bulurdum diyorsunuz nasil oluyor o isler...

Ya zaten mantıksız cok sey var hep bir tesadüf var sizin konuda, hastanede karsilasmak , hastanede peşinizden gelmesi esinin .... larisi vs ya bu kadin mahalle muhtari mi yoksa herkesi taniyor hekresin adresini telini buluyor ...

Cok bayik olmus gerçekten , fantazi nedir bilmem ama diger konudada adam ariyor sevgilimle kavga ettim sizin yüzünüzden diyor yine bir kadin sizi kiskaniyor ve entrika ceviriyor

Yandı devrelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…