POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Numaram gorunuyordu mesajlarda demissiniz.
Baska bir numarayi rehbere eklerken isim kismina sizin numaranizi yazarak kaydettiyse mesajlarda ornek ayse yerine numaraniz gorunur. Esiniz postaciyi arasin esinide alip size gelsinler. Telefon uzerinden orjinal mesajlari gostermesini isteyin. Orada sizin numaranizdan atilmadigini cikartirsiniz.

Birden fazla gelince ayni kisi ariyolar . Kargomuda evde yoksam su komsuya birak su bakkala birak diyince birakiyolar.
Onda bi abeslik yok ama calisip evde olmasi kismi evet sacma
Arkadaşlar ben 26 yıldır çalişıyorum , nesi saçma anlamadım, o gun izin almıştır, veya işe geç gidecektir, veya hastadır vs vs , cok normal bence

Eklentiler

• IMG_9905.PNG
    248 KB · Görüntüleme: 321
Şu saat olmuş konu sahibi yazmamış hiç bir şey fena trollendik herhalde
Yok birazdan gelir gelişmeler şu sayfada diye ilk sayfaya da ekler bütün konuları hep giriş gelişme sonuç diye ilerliyor

Hep senin başina geliyor böyle şeyler neden? 53 ziyafetçi postacının karısi fantazisi ilgi çekti heralde

Son düzenleme:
Arama kismiyla ilgili abes olan hic bise yok netten bile sipariste irtibat numarasi alip sokagi falan bulamayinca ariyorlar ama bir kargo gorevlisinin veya postacinin ESİNİN kiskanclik krizine girmesi adresi nokta atisiyla bulmasi nasil oluyor oyle kolaymi telefon numarasiyla bulunmuyor oparatorlerde telefon gsm merkezleride gizlilik ilkesi kapsaminda vermiyor

Kargo çalışanları müşteriye ulaşmak için aradıkları, o numara özel numaraları mı şirket numarası değil mi yani?

Merakla bekliyorum bibi umarım yanılmam , konu sahibinin sonu da diğerleri gibi olmaz inşallah

Hem telefonu hem de adresi nerden bilecek de sabahın köründe anlamadan dinlemeden küfürü basacak. ilginç!
Savcılığa başvurun ve her iki tlf da da geçmişe dönük bütün dökümler ortaya çıksın.

Bibi biz bir okan ask vakasi yasayacagiz gibi hissediyorum artik iyice moka sarmaya basladi hadi hayirlisi

Merakla bekliyorum bibi umarım yanılmam , konu sahibinin sonu da diğerleri gibi olmaz inşallah
Bakalım inş. hos alıştık maalesef
Bibi biz bir okan ask vakasi yasayacagiz gibi hissediyorum artik iyice moka sarmaya basladi hadi hayirlisi
Aman bırak şu şizofreni gelip gizli gizli okuyordur kesin merveeee
Bir de nasıl güzel güzel paragraflı noktali virgüllü falan yazıyor inş. fake değildir böyle güzel yazanlara ihtiyacı var kk nın :)

Pc üzerinden bilgilerini biliyorlar ise yapılabilir . Daha önce benim de buna benzer bişey gelmişti . Eski görüştüğüm kişi bilgilerimle PC üzerinden WhatsApp ve viber'den benim adıma tanımadığım kişilere tanışmak istediğimi belirten msjlar atmıştı . Sizinde sanırım bu şekilde olmuş olabilir . Ve yarın ilk işiniz karakol yada savcılığa suç duyurusunda bulunun. Siz atmışsınız gıbı msjlar göndermişler. Cete bile olabilir sizden para koparmak isteyen .

Eşinize güzel dille anlatın böyle bişey yapmadığınız belkide yeni bir dolandırma şekli ve direkt karakola gidin şikayetçi olun ordan şebekesinin kaydını isteyebilirseniz gerçek ortaya çıkar..sizi sevmeyen birileri var mı yada o gün telefonu ortada biterse bıraktınız mı kötü niyetli biri de yapmış olabilir.

Ay bence daha fazla bu konuyla ilgilenmeyelim biz yazdıkça böyle troll bir konu tt de kalıyor. İyice benim inancım gitti vallahi. Dalga geçiliyor bence.

Konu sahibi yazmadi mi hic?

Olaylar değişik karışık, ben olsaydim o kadını eve almazdım direkt şubeye gidip muduruyle görüşürdum... resmen oynaşin demiş kötü sözler demiş sizde dinlemişsiniz... WhatsApp çıktısı vs bunlar normal bir evliliği bile bitirecek iftiralar ama olay 8 civarı oluyor konuyu 14.13 te açıyorsunuz ve arada geçen zamanda birşey yapmamışsiniz
Basit bir olay değil hemen esimi çağırır subeye gider o postaci mi kargocu mu neyse onuda çağırtirir konuşurdum. Siz neden susuyorsunuz yapmadığınızdan eminseniz durmanız saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…