- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Bakalım inş. hos alıştık maalesef
Aman bırak şu şizofreni gelip gizli gizli okuyordur kesin merveeee
Bir de nasıl güzel güzel paragraflı noktali virgüllü falan yazıyor inş. fake değildir böyle güzel yazanlara ihtiyacı var kk nın :)
Başka bir konuda ki msjına elim dokunmuş çoklu alıntıy farkında olmadan buraya yazarken bi baktım eklenmiş düzelttim sonra o gelmiştirBenden alıntı yaptın bildirimi geldi ama mesajı göremiyorum bu konu için?
Konu sahibi buraya uğrarsa, whatsapp çıktısinda konuşma penceresindeki profil fotoğrafında ne olduğunu söylerse güzel olur.
Profil resminiz falan olduğu gibi görünüyor muydu çıktıda?
Evet numaram ve resim vardi
Aynen üstelik hem kendi karısı hem konu sahibi postacı diyormuş, kargocu mu postacı mı ben de anlamadım ikisi çok farklı şeyler.Neden postaci peki? Ben kargocuya postaci diyen birini hic gormedim, siz dalga mi geciyorsunuz acaba bizimle? Bir de bu telefon skandallari neden hep sizi buluyor acaba?
Gercekten cok ilginc. Artik okudugum hic bir seye de guvenim kalmadi su kkda. Her konuda bu da mi fake bu da mi yalanci diye dusunmekten paranoyak oldumAynen üstelik hem kendi karısı hem konu sahibi postacı diyormuş, kargocu mu postacı mı ben de anlamadım ikisi çok farklı şeyler.
Ptt kargo olmasin.Aynen üstelik hem kendi karısı hem konu sahibi postacı diyormuş, kargocu mu postacı mı ben de anlamadım ikisi çok farklı şeyler.
Olabilir onu düşünmedim.Ptt kargo olmasin.
Çok fake konuyla karşılaştık o yüzden, biraz sıradışı bişey okuyunca hemen şüpheleniyoruz ama günlük hayatta neler oluyor haberlerde falan görüyoruz aslında.Gercekten cok ilginc. Artik okudugum hic bir seye de guvenim kalmadi su kkda. Her konuda bu da mi fake bu da mi yalanci diye dusunmekten paranoyak oldum
evet ya.Neden postaci peki? Ben kargocuya postaci diyen birini hic gormedim, siz dalga mi geciyorsunuz acaba bizimle? Bir de bu telefon skandallari neden hep sizi buluyor acaba?
Birde ne kadar doğru bilmiyorum bir arkadaş bize saçma sapan msjlar atıyordu, sonra whatsup hesabım hacklendi dedi, özür diledi, mail adresini hackleyen biri WhatsApp ı da kullanabilmiş, nasıl bilmiyorumDun boyle bi konu vardi muge anli da face uzerinden konusup.milleti tehdit ediyolarmis sahte hesaplar acarak.
Misal benim adima sahte hesap acip konusuyolar .sonra gelip sunla bunla konustun diye tehdit ediliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?