• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Herkes telefon numarasından adres bulamaz demiş ama telefon hacklandi ise gayette kolay bulabilirler.whatsapp internet bağlantılı biliyorsunuz.o telefonla istediğini yapabilir her kimse.
Neyse savcılık bu işi çözer. Hacklandi ise zaten anlaşılır..

eşi
Merhaba arkadaslar...

Bu sabah 08.00 civari kapi caldi baktim kapida bir kadin var kapiyi acar acmaz kadin ne o****lugumu ne namussuzlugumu koydu ama nasil bagiriyor. Dedim ki sen kimsin? Yanlismi geldin? Manyak misin?

Bana dedi ki " Sen beni tanimazsin ama Zafer'i iyi tanirsin" "Zafer kim?" dedim. " Salaga yatma postacini, oynasini tanimiyor musun? Dedi. :KK57::KK57::KK57: kadini iceri aldim ama nasil sok oldum, vucudum titriyor, algilayamiyorum. Bir yandan kadin saydiriyor ne diyecegimi bilemiyorum, olaya hakim degilim. Sonra kadinin saydirmalarindan anladim ki sahis bizim postaci, kargo teslimati yapan kisi. Calisirken kargo geldiginde teslimat icin kargo uzerinde ki numaradan beni arayan, ben de bazen ev de degilsem, "Kargomu suraya birakabilir misiniz" dedigim ve adini bile bilmedigimden telefonum da postaci diye kayitlidir kendisi. (Kayitsiz numaralara pek bakmadigimdan ev de degilsem ariyor ve kayitsiz diye acmadigim icin postaci diye kaydetmistim)

Adamla kargo muhabbeti disinda hic muhattap olmadim, olmamda. Ozetle kadin elinde pc ciktisi ile bir whatsaap goruntusu atti ustume baktim benim numaradan sahisa whatsaap resmine istinaden diye dusunuyorum " Cok yakisikli cikmissin, zaten seni begeniyordum" yazilmis. Postaci da gulme smileyi atmis ve gorusuruz yine demis :KK57::KK57::KK57:

Halen ne oldugunu anlamis degilim. Kadin beni rezil etti, binbir tehdit savurdu, kocan gelene kadar gitmem o da gorsun dedi. Yarim saat cemkirdikten sonra intikamim aci olacak dedi ve gitti.

Kadina kocasini posta disinda tanimam. Ben oyle birsey yazmadim. Ama goruntude yazilmis telefonuma baktim yok oyle bir yazisma. Cikti da o yazi 2 subat 2017 de yazilmis. Saat hatrimda degil simdi. Kadina anlattim dinlemedi bile beni saydirdi da saydirdi.

O tarihte yari yil tatilindeydik annemlerde. Cocuklar yazdi desem en fazla selam falan yazarlar. Oyun oynamalarina izin vermedigimden sifreyide bilmezler. Esim desen mumkun degil yazmaz ki zaten o tarihte yoktu. Annem ve babam akilli telefon bilmez.

Yani sadece boyle bir gonderiyi benim yazmam mumkun ama niye yazayim? Ve yazmadim.

Bu kadin kim bilmiyorum. Postacinin karisiyim dedi. Elinde cikti var boyle whatsaap tan yazilmis gibi cikti yaptirmak mumkun mu? Bir de yaptirdiysa bile neden yaptirsin? Kadini tanimiyorum.

Arkadaslar su an da o kadar notr haldeyim ki... Ne olan seylere anlam verebiliyorum, ne de ne oldugunu anlayabiliyorum. Esim biraz once geldi onunla da konusacagim. Ama boyle bir konu icin ne konusacagim onu da bilmiyorum. Belli ki bu kadin rahat durmayacak..

Ne donuyor sizce ve nasil cozerim ben bu durumu yoksa ortalik cok karisacak :KK61:
eşinle hemen konuş bence başkasından duyup inana bilir ama sen konusursan en azından sana inanır haklıyken haksız duruma düşme ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM

Bana planlanmiş birsey gibi geldi. Sifreniz varsa ve kimse bilmiyorsa bu mümkün değil. Bilgisayardan üzerine photoshopla numaranizi fotografinizi eklemek zor iş değilki. Keşke içeri almasaydiniz. Bence esinize anlatmalisiniz. Ya dolandiricilar olabilir veya sizin kötülügünüzü isteyen birileri. Önce mutlaka esinizle konusun

Whatsappı sil geri yükle yüklerken eski konusmlar yuklensinmi yazisına evet de ve bak bakalm gerçekten yazilmismi oyle bişey ben olsam ağız burun kırıp göndermiştim kadını hadsiz terbiyesiz

Bu iyi fikir yanliz bunu esinizle konustuktan sonra yapin esiniz telefonunuzu gormek isteyecektir.
Ve whatsappi silerseniz ve yüklenirken bir sorun olurda konusmalar gelmezse esinizin aklina takilabilir neden herseyi sildi diye. Bence birlikte yapin bunu

Ya bişey dicem de, ben çok basit buldum postacının karısının yazdığı hikayeyi. Ve komik. Kimse birisi kocasına yakışıklı yazdı, kocasına gülme smileı koydu diye gidip ev basmaz. Aşk mesajı konuşması falan bekler takip eder inceler. O yüzden siz biraz önce şikayetçi olun foyası çıksın Ortaya.. ortalık pislik doldu ya Allahım sen koru

Evet bence bu onceki konuyla iliskili. Konu sahibi bence bu sorunu kokunden cozemiyor. Ben olsam esimide alir aksam postacinin evine giderdim. Ben bu msj yazmadim eminim bu ne is diye. Yok ya bu basit bir dolandiricilik isi degil. Eski Kadinin parmagi var. Burnuma pis kokular geliyor.
Adamın eski karısıyla postacının ne alakası olabilir ki:işsiz:

Telefonunuzda kargo getiren kişi POSTACI diye kayıtlı ve kadın size direkt ben POSTACININ karısıyım diye gelip ithamda bulunuyor. Hadi WhatsApp resminizi numaranızı kopyaladı, postacı kısmını anlamadım.

Bu konu bana hiç inandırıcı gelmedi işin içinden çıkılmıyor bir türlü...
Hadi konuşmalar bir türlü screenshot yapıldı.
Adamın eski karısıysa postacı ne alaka çünkü postacıya ara sıra irtibat kurulduğunu sadece konu sahibi,postacı ve eşi biliyor,eğer şantaj için yapıldıysa postacıda bu işin içinde o zaman mis gibi işini bırakıp bu işlere bulaşır mı ki?!

Birde tam bugün MügeAnlıda buna benzer şantaj olayı hakkında konuşulmuştu.Başkasının adına fake Facebook hesap açıp başka birilerine arkadaşlık isteği gönderilip onlarla mesajlaşmalar yapılıp daha sonrada adına fake Facebook hesabı açılan kişiye şantaj yapılıyordu olayda

Hangi devirde yaşıyorsunuz ?
Kadını neden evinize sokuyorsunuz ?
Neden yarım saat evinizde oturmasına izin veriyorsunuz da hemen polisi aramıyorsunuz ?
Ee sonuç ne oldu şimdi ?
Böyle bir konu açıp, insanların tepkisi üzerinden sosyal deney mi yapıyorsunuz anlamadım.
Bu devirde kimin başına böyle bir şey gelse anında arar polisi kadının da suratına kapıyı kapatır.
Kimse alt komşusuna bile güvenmiyor, kapısını çalmıyor kimse kimsenin kaldı ki hiç görmediğiniz birini evinize kabul edip 30 dk durmasına müsade etmişsiniz.
Vallahi bana oldukça komik geldi. Kusura bakmayın.
Aslı astarı da varsa bence daha fazla vuralara falan yazıp vakit kaybetmektense eşinizi de alıp polise gidin.

Neden yarım saat evinizde oturmasına izin veriyorsunuz da hemen polisi aramıyorsunuz ?
Ee sonuç ne oldu şimdi ?
Böyle bir konu açıp, insanların tepkisi üzerinden sosyal deney mi yapıyorsunuz anlamadım.
Bu devirde kimin başına böyle bir şey gelse anında arar polisi kadının da suratına kapıyı kapatır.
Kimse alt komşusuna bile güvenmiyor, kapısını çalmıyor kimse kimsenin kaldı ki hiç görmediğiniz birini evinize kabul edip 30 dk durmasına müsade etmişsiniz.
Aslı astarı da varsa bence daha fazla vuralara falan yazıp vakit kaybetmektense eşinizi de alıp polise gidin.

Ee sonuç ne oldu şimdi ?

Merhaba arkadaslar...

Bu sabah 08.00 civari kapi caldi baktim kapida bir kadin var kapiyi acar acmaz kadin ne o****lugumu ne namussuzlugumu koydu ama nasil bagiriyor. Dedim ki sen kimsin? Yanlismi geldin? Manyak misin?

Bana dedi ki " Sen beni tanimazsin ama Zafer'i iyi tanirsin" "Zafer kim?" dedim. " Salaga yatma postacini, oynasini tanimiyor musun? Dedi. :KK57::KK57::KK57: kadini iceri aldim ama nasil sok oldum, vucudum titriyor, algilayamiyorum. Bir yandan kadin saydiriyor ne diyecegimi bilemiyorum, olaya hakim degilim. Sonra kadinin saydirmalarindan anladim ki sahis bizim postaci, kargo teslimati yapan kisi. Calisirken kargo geldiginde teslimat icin kargo uzerinde ki numaradan beni arayan, ben de bazen ev de degilsem, "Kargomu suraya birakabilir misiniz" dedigim ve adini bile bilmedigimden telefonum da postaci diye kayitlidir kendisi. (Kayitsiz numaralara pek bakmadigimdan ev de degilsem ariyor ve kayitsiz diye acmadigim icin postaci diye kaydetmistim)

Adamla kargo muhabbeti disinda hic muhattap olmadim, olmamda. Ozetle kadin elinde pc ciktisi ile bir whatsaap goruntusu atti ustume baktim benim numaradan sahisa whatsaap resmine istinaden diye dusunuyorum " Cok yakisikli cikmissin, zaten seni begeniyordum" yazilmis. Postaci da gulme smileyi atmis ve gorusuruz yine demis :KK57::KK57::KK57:

Halen ne oldugunu anlamis degilim. Kadin beni rezil etti, binbir tehdit savurdu, kocan gelene kadar gitmem o da gorsun dedi. Yarim saat cemkirdikten sonra intikamim aci olacak dedi ve gitti.

Kadina kocasini posta disinda tanimam. Ben oyle birsey yazmadim. Ama goruntude yazilmis telefonuma baktim yok oyle bir yazisma. Cikti da o yazi 2 subat 2017 de yazilmis. Saat hatrimda degil simdi. Kadina anlattim dinlemedi bile beni saydirdi da saydirdi.

O tarihte yari yil tatilindeydik annemlerde. Cocuklar yazdi desem en fazla selam falan yazarlar. Oyun oynamalarina izin vermedigimden sifreyide bilmezler. Esim desen mumkun degil yazmaz ki zaten o tarihte yoktu. Annem ve babam akilli telefon bilmez.

Yani sadece boyle bir gonderiyi benim yazmam mumkun ama niye yazayim? Ve yazmadim.

Bu kadin kim bilmiyorum. Postacinin karisiyim dedi. Elinde cikti var boyle whatsaap tan yazilmis gibi cikti yaptirmak mumkun mu? Bir de yaptirdiysa bile neden yaptirsin? Kadini tanimiyorum.

Arkadaslar su an da o kadar notr haldeyim ki... Ne olan seylere anlam verebiliyorum, ne de ne oldugunu anlayabiliyorum. Esim biraz once geldi onunla da konusacagim. Ama boyle bir konu icin ne konusacagim onu da bilmiyorum. Belli ki bu kadin rahat durmayacak..

Ne donuyor sizce ve nasil cozerim ben bu durumu yoksa ortalik cok karisacak :KK61:
Polise gidip sikayetci ol
Ne varsa dokulur ortaya bide hakaret davasi mis hersey bilismden istenip dogrusuyla cikarttiriliyor
Sonra Kargomu ptt mi kuruma bir yazi ekte ilgili kurumlara verilmis sikayet dilekcesi ile memurun boyle boyle bir seye sebep oldu diye
Sonra cekirdegini al izle size haksiz yere hakaret eden tehlikeye atan insanlara bu kadar tolerans gostermeyin
Ayrica hirsiz olabilir taktik olabilir ne cesaretlisiniz iceri almissiniz cagirip polisi tutanak tuttursaydiniz ya

Adamın eski karısıyla postacının ne alakası olabilir ki:işsiz:
Ya belki ucuk olacak ama 2 olay var anlatti bu sekilde. Eger birisi bu konu sahibine kafayi taktiysa takibe almis olabilir. Postaci sik kargo getiriyor hemen kotuluk canlari calmistir. Belki gelen kadin postacinin karisi belkide degil sirf korkutmak rezil etmek amacli. Kurdukca kurulacak bi konu ya.

Tek dusuncem birisi konu sahibiyle ugrasiyor hemde her yolu deneyecek kadar.

Eve neden aldınız? Zorlarsa kapıyı kapatıp polis çağırın. Dağ başı mı orası?

Back