• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Evde çalınan eksilen birşey farkettin mi kadın çıktıktan sonra? Bence hırsız bu, dolandırıcı olsa sen uyanana kadar bu kadar fırsat vermez hemen o anda isterdi ne isteyecekse. Telefondan arayan dolandırıcılar da işler öyle yani.

Bakalım inş. hos alıştık maalesef :olamaz:

Aman bırak şu şizofreni gelip gizli gizli okuyordur kesin merveeee :KK3::KK3:
Bir de nasıl güzel güzel paragraflı noktali virgüllü falan yazıyor inş. fake değildir böyle güzel yazanlara ihtiyacı var kk nın :)

Benden alıntı yaptın bildirimi geldi ama mesajı göremiyorum bu konu için?

Kesinlikle bir dolandırıcılık işi. Hemen adamı watsappdan engelle. Ara kargo firmasına şikayet et. Kadını keşke eve almasaydın. Git bir avukata da danış. Ben de bir ekran görüntüsü hazırlar getiririm ne olacak zor bisey degil. Kadın kağıdı sana niye bırakmadı. Elinde resim varsa dilediği kadar printer alırDi.

Watsapp geçmişine de bak bir densiz senin telinden bişeyler yazmış olmasın.

Kadın senin en fazla telini bilir nasıl adresine ulaşmış.

Bi kaç kere okudum bi türlü kafamda oturmadı bu konu.

Kadının adresi bulması ve kapı açılır açılmaz konu sahibine adını bile sormadan, yani kocasının aldattığını düşündüğü kadının o olup olmadığını bilmeden hakaret etmesi saçma değil mi? Belki kapıya çıkan kadının kardeşi, arkadaşı vs.

Kızlardan biri başkasının nosu üstüne isim kısmına konu sahibinin nosunu yazmıştır demiş, baya zekice bu arada:KK50:hiç aklıma gelmezdi ama postacınin o kadar zeki olabileceğini sanmıyorum, zira kafası böyle zehir gibi çalışan biri postacılık yapmazdı bence:dondurma: bir de neden bu kadını seçsin, yazmışken ya kafadan numara sallardı ya da bi erkek arkadaşının nosunu yazardı dikkat çekmemek için. Konu sahibi buraya uğrarsa, whatsapp çıktısinda konuşma penceresindeki profil fotoğrafında ne olduğunu söylerse güzel olur.

Bu arada konu sahibinin diğer konusunu okumadan yapıyorum bu yorumu, birazdan ona da bakicam.

Dolandırıcılık diyenler olmuş da hiç sanmıyorum, alt tarafı bi postacı başka yöntem mi kalmamış, ayrıca ne koparabilir ki bu durumdan? Eğer gerçekse çok kolay ispatlanabilecek bir şey çünkü.

Ekşide geçenlerde bi hırsızlık olayı olmuştu, o da böyle kafada oturmuyordu. Yorumlar arasında, "bence hırsız yazarın kendisi ve ortaya çıkma halinde bu başlığı ispat olarak gösterecek, - bakın ben yapsam buraya bu başlığı açar miyim?- diyecek" diye bir şey okumuştum o da çok mantıklıydı. Bir de aynı yazar için tüm bu olanlari kendisinin uydurduğunu ya da yaptığı şeyleri hatırlamadığını yazanlar olmuştu. Bu da burada dursun bence.

Ben şimdi diğer konuyu okuyup geleyim :kahve:

Neden postaci peki? Ben kargocuya postaci diyen birini hic gormedim, siz dalga mi geciyorsunuz acaba bizimle? Bir de bu telefon skandallari neden hep sizi buluyor acaba?
Aynen üstelik hem kendi karısı hem konu sahibi postacı diyormuş, kargocu mu postacı mı ben de anlamadım ikisi çok farklı şeyler.

Aynen üstelik hem kendi karısı hem konu sahibi postacı diyormuş, kargocu mu postacı mı ben de anlamadım ikisi çok farklı şeyler.
Gercekten cok ilginc. Artik okudugum hic bir seye de guvenim kalmadi su kkda. Her konuda bu da mi fake bu da mi yalanci diye dusunmekten paranoyak oldum

Gercekten cok ilginc. Artik okudugum hic bir seye de guvenim kalmadi su kkda. Her konuda bu da mi fake bu da mi yalanci diye dusunmekten paranoyak oldum
Çok fake konuyla karşılaştık o yüzden, biraz sıradışı bişey okuyunca hemen şüpheleniyoruz ama günlük hayatta neler oluyor haberlerde falan görüyoruz aslında.

Neden postaci peki? Ben kargocuya postaci diyen birini hic gormedim, siz dalga mi geciyorsunuz acaba bizimle? Bir de bu telefon skandallari neden hep sizi buluyor acaba?
evet ya.
sen diyince eski konusuna baktım da cidden hep yanlış aramalar yazışmalar konu sahibini buluyor.
o konu nasıl sonuçlanmış bakmadım ama.
bi bakmak lazım:))

Dun boyle bi konu vardi muge anli da face uzerinden konusup.milleti tehdit ediyolarmis sahte hesaplar acarak.
Misal benim adima sahte hesap acip konusuyolar .sonra gelip sunla bunla konustun diye tehdit ediliyorum.

Dun boyle bi konu vardi muge anli da face uzerinden konusup.milleti tehdit ediyolarmis sahte hesaplar acarak.
Misal benim adima sahte hesap acip konusuyolar .sonra gelip sunla bunla konustun diye tehdit ediliyorum.
Birde ne kadar doğru bilmiyorum bir arkadaş bize saçma sapan msjlar atıyordu, sonra whatsup hesabım hacklendi dedi, özür diledi, mail adresini hackleyen biri WhatsApp ı da kullanabilmiş, nasıl bilmiyorum

Back