POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Polise gidip suc duyurusunda bulunacak amac para kopartmaksada ortaya cikar amac hasetlik kin eglenmeksede vs de ortaya cikar ama bana konu sahibi egleniyor gibi geldi

Her semtin kargocusu belli. Ben genelde eşimin telefonunu veririm. Hatta bir firmanın laubali bir kargocusu var o firmadan gelecekse kesinlikle kendi nomu vermem. Ve genelde ne hikmetse kısa zaman ciktigimda kargo gelir. Hep de aradılar. Bir iki kere geri döndü kargo.

Esinin kızi yapmış olabilir mi?
Eski eş de olabilir hatta bence o.
Eşinin kızı da uyarmisti seni zaten yine yapacak diye.
Postacinin karisi nerden bilsin evinizi.
Cikti da sahtedir zaten.

Bu arada kargocu neden postaci diye kayitli ve kadin neden postaci diyor kocasina cunku onlar devlet memuru kargocu demez ptt kargo mu ne bu ?
Ben de ayni seyi dusunuyordum. Ptt kargoyla ne kadar sık calisabilir ki bi insan. Diger kargolardan biridir diye dusundum (y..., a..., s...). O kargolarin calisanlarina da hic postaci dendigine sahit olmadim ben.

Ilk evlendigim donemlerde iki defa kisa araliklarla pttdeden kargom geldi,postaci da komsuydu,gelirken aksamdan getirdi iki defa da.Rahatsiz olsam da cokta onemsemedim.Ardindan birgun baktim bir numara,actim..bana "nasilsin gorunmuyorsun memleke mi gittin" vs dedi.Ben tanimaya çalışırken,o hala cok samimiymis gibi konusmaya devam ediyor ve lafi postaya getirince dank etti,yeni yeni.Hemen yuzune kapattım telefonu ve ablami aradim,Ablam esini evlerine gonder saklamadigini korkmadigini anlasin dedi,aynisini yaptim,bi dahaki kargomda esimi o gelmeden onlara gonderdim..ve tabii ki bir daha ne aradi ne yazdi..Demek istedigim bazen siz hic farkinda degilken baskasi size art niyetli duygular besleyip,kafasinda kurabilir..insallah basiniza is acmazlar.Ama siz onleminizi alin derim.

Arkadaşlar eşi postacıyla konu sahibinin ara sıra irtibat kurduğunu nerden bilecek?!
Bence ya konu fos yada postacı bir şebekenin üyesi

Konu sahibi Fake Chat Simulator isimli uygulamayı incelemeni tavsiye ederim.

ya neler varmış. Hem de play store da. Neden izin veriyorlar ki buna

Arkadaşlar eşi postacıyla konu sahibinin ara sıra irtibat kurduğunu nerden bilecek?!
Bence ya konu fos yada postacı bir şebekenin üyesi

Cok zor değil ya kizi soylemistirlaf arasinda sık sık kargo geliyorsa eve. Bi ara biz cok fazla siparis veriyorduk internetten mesela. Bi de eski es de ayri bir psikopat oldugu icin bi tezgah düzenleyiverir

Bak eger gercekten sen yazmadiysan yada senin tlfnundan cocuklarin yazmadiysa..bu onlarin bir oyunuysa ortaya cikar ..son 6 aya donuk gecmiste aranan no arayan no msj gelen giden ne varsa whatsappta dahil hersey ogrenilir..savciliga gidicez diceksin.sen sikayet edeceksin dicen o kadina ..zaten yalan varsa ortada geri cekilir...yok arkasinda durup tamam savciliga basvuralim derse gidin basvurun ciksin hersey ortaya...oyle he tamam demesiylede inanma..ortalik sahtekarla dolmus..ama insallah umarim sen yalan soylemiyorsundur...cunku gercegin ortaya cikmasi cok basit..bu isten nasil siyrilirim diye umarim bizden taktik ogrenmeye calismiyorsundur..umarim

Bize çok posta gelir iş yerine

Telefonu da olur kadın postacı da gelir erkek de ofiste yoksak ararlar

Ama eşi basmak istese sokağı bilse apartmanı bilemez apartmanı bilse daireyi bilemez

Örneğin bizim işhanında 75 daire var ortalama iki kişi olsa 150 kişi eder bir sokak olunca 1500 kişi eder

Kadın nokta atışı ile nasıl bulacak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…