- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Polise gidip suc duyurusunda bulunacak amac para kopartmaksada ortaya cikar amac hasetlik kin eglenmeksede vs de ortaya cikar ama bana konu sahibi egleniyor gibi geldiYa belki ucuk olacak ama 2 olay var anlatti bu sekilde. Eger birisi bu konu sahibine kafayi taktiysa takibe almis olabilir. Postaci sik kargo getiriyor hemen kotuluk canlari calmistir. Belki gelen kadin postacinin karisi belkide degil sirf korkutmak rezil etmek amacli. Kurdukca kurulacak bi konu ya.
Tek dusuncem birisi konu sahibiyle ugrasiyor hemde her yolu deneyecek kadar.
Hakli olabilirsiniz. Ben olsam eve almaz polis cagirirdim meselaPolise gidip suc duyurusunda bulunacak amac para kopartmaksada ortaya cikar amac hasetlik kin eglenmeksede vs de ortaya cikar ama bana konu sahibi egleniyor gibi geldi
Her semtin kargocusu belli. Ben genelde eşimin telefonunu veririm. Hatta bir firmanın laubali bir kargocusu var o firmadan gelecekse kesinlikle kendi nomu vermem. Ve genelde ne hikmetse kısa zaman ciktigimda kargo gelir. Hep de aradılar. Bir iki kere geri döndü kargo.Bana konu baştan aşağı saçma geldi. Çünkü kargocular telefondan aramazlar kapıya bir kağıt yapıştırırlar geldik bulamadık diye gider en yakı şubeden kargonuzu siz alırsınız öyle şu adrese bırakın falan diyemezsiniz çünkü öyle dolaşmazlar. Hadi diyelim ki aradı siz niye kaydetme gereği duydunuz onu da anlamadım.
Her zaman aynı kargocu gelmez ki zaten farklı kargocular gelir. Yani sanki hep o teslim yapacakmış gibi numara kaydetmeniz mantıksız. Kaldı ki kadın pat diye evini adresini nasıl bulabiliyor?
Sen çalışıyorum diyorsun ee o zaman nasıl evdeydin de açtın kapıyı. Madem mesaj yollanmış ve senin numaran sen whatsappı açınca yazılan mesajı görürdün çocukların yazmış olsa bile sohbeti silmiş bile olsalar sohbet ettiklerin listesinde adı olur işkillenirdiniz her yönden saçmalık. Bence muhatap olmayın bir şey yapamaz ama eşiniz için sorun olur benim eşimde olsa kızardı elalemin adamının numarası sende ne arıyor diye?
Ben de ayni seyi dusunuyordum. Ptt kargoyla ne kadar sık calisabilir ki bi insan. Diger kargolardan biridir diye dusundum (y..., a..., s...). O kargolarin calisanlarina da hic postaci dendigine sahit olmadim ben.Bu arada kargocu neden postaci diye kayitli ve kadin neden postaci diyor kocasina cunku onlar devlet memuru kargocu demez ptt kargo mu ne bu ?
Konu sahibi Fake Chat Simulator isimli uygulamayı incelemeni tavsiye ederim.
Arkadaşlar eşi postacıyla konu sahibinin ara sıra irtibat kurduğunu nerden bilecek?!
Bence ya konu fos yada postacı bir şebekenin üyesi
Ben de.Merakla takip ediyorum konuyu :)
Ben deMerakla takip ediyorum konuyu :)
Banada aynı kişi geliyor, ve bulamazsa arıyorbanada aynı kişi geliyor ve yurtiçi de beni arıyor evde olmadığımda görevliye bırakayım mı diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?