POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Herkes telefon numarasından adres bulamaz demiş ama telefon hacklandi ise gayette kolay bulabilirler.whatsapp internet bağlantılı biliyorsunuz.o telefonla istediğini yapabilir her kimse.
Neyse savcılık bu işi çözer. Hacklandi ise zaten anlaşılır..

eşi
eşinle hemen konuş bence başkasından duyup inana bilir ama sen konusursan en azından sana inanır haklıyken haksız duruma düşme ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM

Bana planlanmiş birsey gibi geldi. Sifreniz varsa ve kimse bilmiyorsa bu mümkün değil. Bilgisayardan üzerine photoshopla numaranizi fotografinizi eklemek zor iş değilki. Keşke içeri almasaydiniz. Bence esinize anlatmalisiniz. Ya dolandiricilar olabilir veya sizin kötülügünüzü isteyen birileri. Önce mutlaka esinizle konusun

Whatsappı sil geri yükle yüklerken eski konusmlar yuklensinmi yazisına evet de ve bak bakalm gerçekten yazilmismi oyle bişey ben olsam ağız burun kırıp göndermiştim kadını hadsiz terbiyesiz

Bu iyi fikir yanliz bunu esinizle konustuktan sonra yapin esiniz telefonunuzu gormek isteyecektir.
Ve whatsappi silerseniz ve yüklenirken bir sorun olurda konusmalar gelmezse esinizin aklina takilabilir neden herseyi sildi diye. Bence birlikte yapin bunu

Ya bişey dicem de, ben çok basit buldum postacının karısının yazdığı hikayeyi. Ve komik. Kimse birisi kocasına yakışıklı yazdı, kocasına gülme smileı koydu diye gidip ev basmaz. Aşk mesajı konuşması falan bekler takip eder inceler. O yüzden siz biraz önce şikayetçi olun foyası çıksın Ortaya.. ortalık pislik doldu ya Allahım sen koru

Adamın eski karısıyla postacının ne alakası olabilir ki

Telefonunuzda kargo getiren kişi POSTACI diye kayıtlı ve kadın size direkt ben POSTACININ karısıyım diye gelip ithamda bulunuyor. Hadi WhatsApp resminizi numaranızı kopyaladı, postacı kısmını anlamadım.

Bu konu bana hiç inandırıcı gelmedi işin içinden çıkılmıyor bir türlü...
Hadi konuşmalar bir türlü screenshot yapıldı.
Adamın eski karısıysa postacı ne alaka çünkü postacıya ara sıra irtibat kurulduğunu sadece konu sahibi,postacı ve eşi biliyor,eğer şantaj için yapıldıysa postacıda bu işin içinde o zaman mis gibi işini bırakıp bu işlere bulaşır mı ki?!

Birde tam bugün MügeAnlıda buna benzer şantaj olayı hakkında konuşulmuştu.Başkasının adına fake Facebook hesap açıp başka birilerine arkadaşlık isteği gönderilip onlarla mesajlaşmalar yapılıp daha sonrada adına fake Facebook hesabı açılan kişiye şantaj yapılıyordu olayda

Hangi devirde yaşıyorsunuz ?
Kadını neden evinize sokuyorsunuz ?
Neden yarım saat evinizde oturmasına izin veriyorsunuz da hemen polisi aramıyorsunuz ?
Ee sonuç ne oldu şimdi ?
Böyle bir konu açıp, insanların tepkisi üzerinden sosyal deney mi yapıyorsunuz anlamadım.
Bu devirde kimin başına böyle bir şey gelse anında arar polisi kadının da suratına kapıyı kapatır.
Kimse alt komşusuna bile güvenmiyor, kapısını çalmıyor kimse kimsenin kaldı ki hiç görmediğiniz birini evinize kabul edip 30 dk durmasına müsade etmişsiniz.
Vallahi bana oldukça komik geldi. Kusura bakmayın.
Aslı astarı da varsa bence daha fazla vuralara falan yazıp vakit kaybetmektense eşinizi de alıp polise gidin.

Neden yarım saat evinizde oturmasına izin veriyorsunuz da hemen polisi aramıyorsunuz ?
Ee sonuç ne oldu şimdi ?
Böyle bir konu açıp, insanların tepkisi üzerinden sosyal deney mi yapıyorsunuz anlamadım.
Bu devirde kimin başına böyle bir şey gelse anında arar polisi kadının da suratına kapıyı kapatır.
Kimse alt komşusuna bile güvenmiyor, kapısını çalmıyor kimse kimsenin kaldı ki hiç görmediğiniz birini evinize kabul edip 30 dk durmasına müsade etmişsiniz.
Aslı astarı da varsa bence daha fazla vuralara falan yazıp vakit kaybetmektense eşinizi de alıp polise gidin.

Ee sonuç ne oldu şimdi ?

Polise gidip sikayetci ol
Ne varsa dokulur ortaya bide hakaret davasi mis hersey bilismden istenip dogrusuyla cikarttiriliyor
Sonra Kargomu ptt mi kuruma bir yazi ekte ilgili kurumlara verilmis sikayet dilekcesi ile memurun boyle boyle bir seye sebep oldu diye
Sonra cekirdegini al izle size haksiz yere hakaret eden tehlikeye atan insanlara bu kadar tolerans gostermeyin
Ayrica hirsiz olabilir taktik olabilir ne cesaretlisiniz iceri almissiniz cagirip polisi tutanak tuttursaydiniz ya

Adamın eski karısıyla postacının ne alakası olabilir ki
Ya belki ucuk olacak ama 2 olay var anlatti bu sekilde. Eger birisi bu konu sahibine kafayi taktiysa takibe almis olabilir. Postaci sik kargo getiriyor hemen kotuluk canlari calmistir. Belki gelen kadin postacinin karisi belkide degil sirf korkutmak rezil etmek amacli. Kurdukca kurulacak bi konu ya.

Tek dusuncem birisi konu sahibiyle ugrasiyor hemde her yolu deneyecek kadar.

Eve neden aldınız? Zorlarsa kapıyı kapatıp polis çağırın. Dağ başı mı orası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…