eve girerken poşetleri kolonyalıyorum - fısfıs şeklinde olanlarla çok pratik
poşetleri direkt balkona koyuyorum
peynir vs gibi hemen dolaba girmesi gereken ürünlerin paketlerini de kolonyalayıp kaldırıyorum
diğerlerini birkaç saat balkonda havalandırdıktan sonra yine paketleri kolonyalayarak içeri alıyorum
sebze ve meyveler zaten her zaman sirkeli sudan geçmiştir bizim evde, aynı usul devam ediyor
bunun dışında kolonyam her zaman yanımda, apartman-araba-vb yerlerde kapı açacaksam kulba kolonya sıkıp tutuyorum sonra ellerimi de kolonyalıyorum
iş yerinde de ellerimi sabunlama-alkollemeye dikkat ediyorum
geçen hafta şirket antikor testi yaptırdı, sonuç negatif
kadınlarda geçmiş 4-5 ay, erkeklerde geçmiş 3 ay değerlendirilmiş oluyor bu testle
yani bu mevzu çıktığından beri bulaşmamış bana desem yeridir
sürekli düşünmek ve strese girmek bağışıklığı düşüren en önemli faktördür
beslenmeden önce stresi kontrol altına almak gerekir
evet bulaş hızı çok ancak önlemi 80 derecelik bir kolonya yada su-sabun kadar basit
Hanfendi bütün sülalem dr. Emin olabilirsiniz ki neyi ne şekilde yapacağımızı gayet iyi biliyoruz.
Siz beğenmediniz diye bilimsel gerçekler değişmiyor. Mesleğiniz ya da eğitim düzeyiniz nedir bilemiyorum. Onun için ben sizin gibi haddimi aşmayacağım. Lütfen akademik camiadan birini eleştirirken elinizdeki verinin akademik kaynaktan gelip gelmediğini tartın. Ayrıca dil biliyorsanız, lütfen akademik makaleleri indirin (henüz Corona üzerine Turkce yeterince yayın yapılmadı) ve yayın takibi yapın. Halktan kimseler de çoğuna olmasa da bir kısmına erişebiliyor.
Paketli ürünleri silerim ama meyve sebzeyi hiç öyle yapmıyorum arkadaş beni çok korkuttu ya zaten OKB rahatsızlığım oldu koronadan sonra sürekli tetiklieyip duruyor beni birde arkadas öyle diyince korktum elimde değil rahatsızlığımdan dolayı
Peynir urunlerini kolonyaladiktan sonra kokmuyor mu, dolapta koku birakmiyor mu ?
Musluk altında sadece suyla yikasaniz yeter bence ki zaten her zaman böyle yapılması gerekiyor.
Yerlerde , onlarca ellerde dolaşıyor.
peynirin üzerine sıkmıyorum, paketli alıyoruz ya o paketi hemen kolonyalayıp sonra peyniri buzdolabına alıyorum. diğer kuru malzemeler gibi balkonda bekletilemeyeceğinden dolayı onun paketini hemen alkollüyorum yani.
Yok evet tabi anladim. O kap kolonya kokuyor ya, buzdolabında bir koku birakmiyor mu ? Yıkayıp koymak daha mantıklı geliyor, tabi herkes kendi daha iyi bilir .
Her ürünün havalandırma delikleri olurmuş bu arada , dikkat etmek gerekiyor.
ben o paketle koymuyorum. saklama kabına alıyorum direkt peyniri.
o delikli plastiklerin içinde de ayrıca poşetle olduğu için kolonya peynire geçer diye düşünmemiştim hiç :)
Bu iletisimi yuruten uyenin seviyesine inmeyeceğim. Ancak yukarıdaki hakaretle ilgili önce site yöneticisine peşi sıra sosyal medya üzerinden hakaretten avukatıma suç duyurusunda bulundum.Alanim tip degil ve eminim ki egitim duzeylerimiz cok farkli nahfendi:) ben hala haddimi nerede astigimi anlamadim mesela :) neyin kompleksini yasiyorsunuz onu da anlamadim ama hanfendi degil hanimefendi olacak o :)
Size kolay gelsin. Iyi forumlar.
Peki avukatınız hakaret bunun neresinde demedi mi?Bu iletisimi yuruten uyenin seviyesine inmeyeceğim. Ancak yukarıdaki hakaretle ilgili önce site yöneticisine peşi sıra sosyal medya üzerinden hakaretten avukatıma suç duyurusunda bulundum.
Bu iletisimi yuruten uyenin seviyesine inmeyeceğim. Ancak yukarıdaki hakaretle ilgili önce site yöneticisine peşi sıra sosyal medya üzerinden hakaretten avukatıma suç duyurusunda bulundum.
Peynir gibi kaplari kolonyalayip dolaba kaldırıyorum demişsiniz. Bunun üzerine yazdım .
Aslında bu tür konuları açanlar genelde okb rahatsızlıkları olanlar oluyor.
Daha dikkatli olmak lazım yazarken.
Kusura bakmayın fazla müdahil oldum. Dolap kokmuyor mu merak ettim bundan dolayı yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?