mesafeli oturup camda acmislarOnlar sayilmaz o kahvaltilar hepsi bir ev sayiliyor aa lutfen
mesafeli oturup camda acmislar
Hanımefendi neden insanlara çıkıyorsunuz? Neticede çevrenizdeki insanlar doktor, siz değilsiniz. İnsanlara şunu yemeyin bunu yemeyin diyemezsiniz, doktor bile hastasını görmeden öneri veremiyorken siz konu sahibinin 2 3 paragrafını okuyarak mı ye yeme diyeceksiniz? Hayret birşey.Lütfen haddinizi aşmayın. Corona süresince biz yemedik, yemeyi de düşünmüyoruz. Siz kimdiniz ki benim bilgimi eleştiriyorsunuz? Beğenmezseniz uygulamazsınız.
aynen bende onu diyecektim Safiye'ye bağlamışsınız diye B bluebeautySabunlu su mumasumlar apartmanı safiyeye bağlamışsınız gerçekten sabunlu suyla sebze meyve yıkanır mı zehirlenebilirsiniz
OKB liyim diye bir insanı iyice tedirgin etmeye gerek var mıydı?Anladım. Başınız sağolsun. Yüzeyi pütürlü olan ürünleri yemeyin. Yeşilllik yemek zorunda degilsiniz. Kuruyemis yiyorsanız yeniden kavurmadan yemeyin. Pastaneden urun almayın. Örneğin düz yüzeyden dezenfektanla silinerek giderilen virüs, yün kazaktan gitmiyor. Çünkü kendine has dokusu var.
Ben daha hiçbir uzman dr dan yedıklerınızı sabunlu suyla yıkayın dedıklerını duymadım. Paketlı gıdaların dısını yıkasanız neyse de biberleri domatesleri falan sabunla düşünemedim şuanHanfendi bütün sülalem dr. Emin olabilirsiniz ki neyi ne şekilde yapacağımızı gayet iyi biliyoruz.
Kuzenim Avusturya da covid servisinde doktor. O hiçbir paketi yıkamadığını bir şey olmayacağını söylüyor. Bende hiç yıkmam marketten aldığım paketli gıdaları hiçbir şey olmadı bugüne kadarbuna
Canım bütün konuşmaları dinliyorum çok da arastırırım ama çevremde bi kaç kişi siparişlerimiz kapıya geldi hiç dışarı cıkmadık posetten bulaşmıştır diyen çok oldu o yüzden kime inanacagımı şaşırdım artıkSülalendeki doktorlar sabunla mı yıkayın diyor Allan aşkına. Akıl var mantık var.. Konu sahibi Tv de o kadar konuşuyorlar poşetten bulaş çok çok düşük diye. Poşetten veya market ürünlerinden o kadar kolay bulaşacak olsa herkes bu virüsü geçirip atlatmş olmalıydı.. Ben meyve sebzelerimi evde ayrı ayrı poşetleyip dolaba yerleştiriyorum tüketeceğim zaman yıkayıp sirkeli suda bekletiyorum öyle tükekiyorum.
Paketmi ürünleri de yıkayıp dolaba öyle yerleştiriyorum.. Paketli oldukları için sabun ile yıkıyorum.. poşetleri de yıkayıp dışarı asıyorum sonra kaldırıyorum..
Paketli ürünleri silerim ama meyve sebzeyi hiç öyle yapmıyorum arkadaş beni çok korkuttu ya zaten OKB rahatsızlığım oldu koronadan sonra sürekli tetiklieyip duruyor beni birde arkadas öyle diyince korktum elimde değil rahatsızlığımdan dolayıBen daha hiçbir uzman dr dan yedıklerınızı sabunlu suyla yıkayın dedıklerını duymadım. Paketlı gıdaların dısını yıkasanız neyse de biberleri domatesleri falan sabunla düşünemedim şuanneyse siz devam edin ne diyim
Fahrettin koca'nın ve tüm bilim kurulu üyelerinin bize asls vermedikleri tüyolardan biri bu kıymetini bilmek lazımPaketli ürünleri silerim ama meyve sebzeyi hiç öyle yapmıyorum arkadaş beni çok korkuttu ya zaten OKB rahatsızlığım oldu koronadan sonra sürekli tetiklieyip duruyor beni birde arkadas öyle diyince korktum elimde değil rahatsızlığımdan dolayı
Hiç mi dışarıla çıkmamışlar hiçç. İşe gitmek falan hiç mi olmamış ? Veya gelen ? Gerekli tedbiri alınca birşey olmaz yiyecekten balışmaz eğer yıkamadan tüketirseniz tabiki sıkıntı.. Poşete dokunup ellerini ağızlarıne mı götürmüşler.. Dikkatsizlik onlarnki zaten.. market eşyaları gelir alırsıh ellerihi yıkarsın yıkanacakları yıkarsın yerleştirilecekleri yerleştirirsin sonra tekrar ellerini yıkarsınCanım bütün konuşmaları dinliyorum çok da arastırırım ama çevremde bi kaç kişi siparişlerimiz kapıya geldi hiç dışarı cıkmadık posetten bulaşmıştır diyen çok oldu o yüzden kime inanacagımı şaşırdım artık
Yazılanların birazını okudum da çoğu saçma geldi bana yeşillik tüketmeyin diyen bile var biz aldıklarımızı boş bir odamız var kalorifer de yanmıyor o odada bir iki gün yada daha fazla bekletiyoruz kullanmadan önce de ambalajlı ürün ise ambalajları yıkayıp tüketiyoruz yeşilliklerde aynı bir gün bekletiyorum sonra sirkeli suya koyup bir süre de öyle bekletiyorum güzelce yıkayıp suyunu süzdürüp dolap poşetleri ile dolaba koyuyorum size de tavsiye ederimArkadaşlar bi arkadaş posetten virüs bulaştı demişti. Posetten veya paletli gıdalardan virüs bulaşır mı??
Bununla ilgili bir arastirma vardi gecen gormustum birseyden gecme durumu cok cok düşükmüş. Covidli hastalarin kullandigi solunum cihazında bile cok az oranda cikmis viruse dair bulgular. Ancak biri posetin üzerine hapşırır, tükürür. Sizde öyleyken ellerseniz sonra da elinizi agziniza burnunuza sokarsaniz bulaşır. Bu da biraz zor. Yoksa covidli biri posete dokundu bende ayni posete dokundum covid oldum falan yok öyle birşey.
Canım bütün konuşmaları dinliyorum çok da arastırırım ama çevremde bi kaç kişi siparişlerimiz kapıya geldi hiç dışarı cıkmadık posetten bulaşmıştır diyen çok oldu o yüzden kime inanacagımı şaşırdım artık
aldığınız şeyleri 1 gün dışarda bekletin kimse dokunmasın zaten gıda ile koronavirüs bulaştığı gözlenmemiş deniyor ki 1 güne zaten çoğu ölür hastalık yapacak kadar kalmaz. bir de şöyle düşünün mide asiti öldürüyor o virüsü.Canım OKB rahatsızlığım var, yeni alışveriş yaptım salata malzemesi almıştım bolca bozuluyor diye yıkamadan koymuştum dolaba, koronadan ölen çok akrabam var rahatsızlığımı tetikliyor böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?