- 12 Haziran 2020
- 341
- 423
- 18
Anladım. Başınız sağolsun. Yüzeyi pütürlü olan ürünleri yemeyin. Yeşilllik yemek zorunda degilsiniz. Kuruyemis yiyorsanız yeniden kavurmadan yemeyin. Pastaneden urun almayın. Örneğin düz yüzeyden dezenfektanla silinerek giderilen virüs, yün kazaktan gitmiyor. Çünkü kendine has dokusu var.Canım OKB rahatsızlığım var, yeni alışveriş yaptım salata malzemesi almıştım bolca bozuluyor diye yıkamadan koymuştum dolaba, koronadan ölen çok akrabam var rahatsızlığımı tetikliyor böyle şeyler
Hanfendi bütün sülalem dr. Emin olabilirsiniz ki neyi ne şekilde yapacağımızı gayet iyi biliyoruz.Sabunlu su mumasumlar apartmanı safiyeye bağlamışsınız gerçekten sabunlu suyla sebze meyve yıkanır mı zehirlenebilirsiniz
Şimdide bunu takarım kafaya yğn kazak vardı üzerimde bidaha giymem herhaldeAnladım. Başınız sağolsun. Yüzeyi pütürlü olan ürünleri yemeyin. Yeşilllik yemek zorunda degilsiniz. Kuruyemis yiyorsanız yeniden kavurmadan yemeyin. Pastaneden urun almayın. Örneğin düz yüzeyden dezenfektanla silinerek giderilen virüs, yün kazaktan gitmiyor. Çünkü kendine has dokusu var.
Hanfendi bütün sülalem dr. Emin olabilirsiniz ki neyi ne şekilde yapacağımızı gayet iyi biliyoruz.
Daha neler artık. Kendi kazağınızı niye giymeyeceksiniz anlamadım? Bu yapilan deney, satın aldığınız yeni urun için geçerli. Mağazadan ürünü satın aldınız. Deneniyor onlar. Yıkamadan giymeyin, hepsi bu.Şimdide bunu takarım kafaya yğn kazak vardı üzerimde bidaha giymem herhalde
Lütfen haddinizi aşmayın. Corona süresince biz yemedik, yemeyi de düşünmüyoruz. Siz kimdiniz ki benim bilgimi eleştiriyorsunuz? Beğenmezseniz uygulamazsınız.Sulalenizdeki doktorlar yesillik yemeyin mi diyorKi yesillik yemek zorunda degilsiniz diye oneri verebiliyorsunuz.
Konu sahibi bende okb var diyor. Bir cogumuzda okb yokken olabildigince dikkat ediyoruz ve okb.li birine karsi asilsiz bilgiler veriyorsunuz.
Canım peki onlarda ne kadar uzun kalıyor, birde yeşil salata derken neyi kasteddin korktum şimdi
Okb beni mahvediyor zaten , bitmek bilmeyen takıntılar üzerine birde panik atagım tutuyor tamam o günüm zehir oluyor artıkSulalenizdeki doktorlar yesillik yemeyin mi diyorKi yesillik yemek zorunda degilsiniz diye oneri verebiliyorsunuz.
Konu sahibi bende okb var diyor. Bir cogumuzda okb yokken olabildigince dikkat ediyoruz ve okb.li birine karsi asilsiz bilgiler veriyorsunuz.
Lütfen haddinizi aşmayın. Corona süresince biz yemedik, yemeyi de düşünmüyoruz. Siz kimdiniz ki benim bilgimi eleştiriyorsunuz? Beğenmezseniz uygulamazsınız.
Çok haklısın canım yiyceğim zaman sirkeli suda bekletiyorum ama işte OKB rahatsızlığım yüzünden çok düşünür oldumYapmayın lütfen , zirai ürünlerin temizlenmesi için ya sirkeli ya karbonatlı suda bekletin , ölür gider.
O kadar suyu virüs dayanır mı ?
Vücut bulması zaman etkisini kaybeder.
Yani virüs için değil zirai urunler için yıkayın . Psikoloji herşeyden önemli.
Evet bilmem kaç saat kalır ama hasta etmez.
Bu sadece Corona için değil her virüs bakteri için geçerli. Yıllardır nelerle iç iceyiz.
Lutfen haddimi tam olarak nerede astigimi gosterir misiniz? Siz yesillik de yemezsiniz, cilek de yemezsiniz ama bunlar dogru bilgilermis gibi sulalem doktor diye yazarsaniz elestiriye de acik olmalisiniz.
Butun doktorlar bagisikliginizi guclu tutun ve iyi beslenin derken siz beslenmeyin diyorsunuz saka gibi :) sabunlu su ile sebze dezenfekte etmeyi oneriyorsunuz:)
Canım öncelikle sakin olalım çünkü evham vesvese herseyi tetikliyor tabikiide tedbirimizi alcaz biz ciktigindan beri söyle yapıyoruz çok şükür elhamdülillah bi sıkıntı yasamadik sebze gibi marketten aldigim yiyecekleri balkon gibi açık ortamda 2 3 saat havalandirriyorum sonrasında kullanacagim zaman normal bol su ile güzelce yikiyorum sirkeydi sabundu daha neler aldığım domatesi biberi sabunlu suda yikadigimi dusunemiyorum evhamli olmayin tedbir bizden takdir Allah'tan dua edin her daim Rabbim cumlemizi bu illetten korusun.Canım OKB rahatsızlığım var, yeni alışveriş yaptım salata malzemesi almıştım bolca bozuluyor diye yıkamadan koymuştum dolaba, koronadan ölen çok akrabam var rahatsızlığımı tetikliyor böyle şeyler
Amin canım çok teşekkür ederimCanım öncelikle sakin olalım çünkü evham vesvese herseyi tetikliyor tabikiide tedbirimizi alcaz biz ciktigindan beri söyle yapıyoruz çok şükür elhamdülillah bi sıkıntı yasamadik sebze gibi marketten aldigim yiyecekleri balkon gibi açık ortamda 2 3 saat havalandirriyorum sonrasında kullanacagim zaman normal bol su ile güzelce yikiyorum sirkeydi sabundu daha neler aldığım domatesi biberi sabunlu suda yikadigimi dusunemiyorum evhamli olmayin tedbir bizden takdir Allah'tan dua edin her daim Rabbim cumlemizi bu illetten korusun.
Doktor dediyse tamamdırSulalenizdeki doktorlar yesillik yemeyin mi diyorKi yesillik yemek zorunda degilsiniz diye oneri verebiliyorsunuz.
Yazmak istediklerim yazılmışSabunlu su mumasumlar apartmanı safiyeye bağlamışsınız gerçekten sabunlu suyla sebze meyve yıkanır mı zehirlenebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?